دوست عزیز
عذر می خواهم
ولی دیگه بخش مشاوره سیستم هم که باز شد ، سوالتون رو اونجا بپرسید.
از توجهتون بسیار ممنون
دوست عزیز
عذر می خواهم
ولی دیگه بخش مشاوره سیستم هم که باز شد ، سوالتون رو اونجا بپرسید.
از توجهتون بسیار ممنون
توضیح بسیار خوبی بود . روی اون قسمت های قرمز رنگ یه تجدید نظری بکن .
میزان برق مصرفی یک دستگاه الکتریکی را با آمپر ساعت یا کیلو وات ساعت اندازه گیری میکنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میزان مصرف برق یک دستگاه الکتریکی به هر میزان که بالا باشد میگوییم میزان آمپر مصرفی آن بالاستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر تامین کننده برق دستگاه نتواندجوابگوی تامین آمپر مصرفی دستگاه الکتریکی باشد میزان آمپر مصرفی از حد استاندار تامین کننده نیرو بالا میرود و در اینصورت گفته میشود که دستگاه الکتریکی آمپر میکشد
رابطه بین آمپر ، ولتاژ و وات
Amper * Volt = Watt
البته میزان واتی که روی پاور رایانه نوشته شده جمع کل توان پاور است (5.5 ولت ، 3.2 ولت و 12 ولت ها)
شاید فیوز نداشته باشه ولی خود پاور ممکنه قطعش بسوزه (قبلاً درمورد یک سیستم دیده بودم که بدلیل نصب 2 هار دیسک اضافه ، 1 اپتیکال درایو ) پاور سوخته بود یا فیوز پاور (البته این موضوع کمتر اتفاق میفته،معمولاً قطعه زودتر خراب میشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است ، اگر این افزایش زیاد باشد افت ولتاژ هم صورت میگیرد .اما معمولاً در قطعات الکترونیکی گرمای زیاد باعث سوختن قطعات میشود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوختن هم منظور جی پی یو نیست که بخواهید با فن خنک نگهش دارید و بعد پاور ضعیف بگذارید، قطعات الکترونیکی دیگر مدنظر است
میزان برق مصرفی یک دستگاه الکتریکی را با آمپر ساعت یا کیلو وات ساعت اندازه گیری میکنند.
میزان توان الکتریکی مصرفی قطعات الکترونیکی رو با واحد وات اندازه می گیرند .
میزان توان مصرفی یه دستگاه الکترونیکی بالاتر بره ( در صورتی که ولتاژ رو ثابت در نظر بگیریم ) میزان جریان مصرفی آن هم بیشتر میشه ، اگر تامین کننده انرژی مورد مصرف دستگاه ، توانایی تامین جریان مصرفی بار مورد نظر رو نداشته باشه ، با افت ولتاژ مواجه خواهیم شد ! در صورتی که این افت ولتاژ بیشتر از حد مجاز تعریف شده برای پروتکشن های ایمنی پاور باشه ، پاور مورد نظر خاموش خواهد شد . ( فیوز نمیسوزه ! )میزان مصرف برق یک دستگاه الکتریکی به هر میزان که بالا باشد میگوییم میزان آمپر مصرفی آن بالاست
اگر تامین کننده برق دستگاه نتواندجوابگوی تامین آمپر مصرفی دستگاه الکتریکی باشد میزان آمپر مصرفی از حد استاندار تامین کننده نیرو بالا میرود و در اینصورت گفته میشود که دستگاه الکتریکی آمپر میکشد
دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است ، اگر این افزایش زیاد باشد افت ولتاژ هم صورت میگیرد .اما معمولاً در قطعات الکترونیکی گرمای زیاد باعث سوختن قطعات میشود.این درسته ! ولی تو قطعات سخت افزاری PC ؛ کلی مدارهای ایمنی و رگولاتورهای مختلف برای این امر در نظر گرفته شده ! همینطوری نیست که آمپراژ مصرفی ، برای مثال یک VGA بدون کنترل بالا بره !دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است
مسئله پیچیده تر از یک رابطه V*I=P هست ، دوست عزیز .
============================
بنده تو همون پست قبلی میتونستم همین مسائل رو توجیح کنم ، ولی دیدم چون خوب مسائل رو تحلیل می کنی ، خودت بری دنبالش که شما دوباره رو همون مسائل تاکید داشتی !
موفق باشی .
سلام
دوست گلم من تازه یک ماه است 17 سالم شده و خیلی کوچکتر از اینم که بخواهم نظر بدهم...
عذر خواهی می کنم
============
لطفا شما این جمله رو دقیق تر بیان کنید... چون باعث می شود توهم شود که با قیمت250 تا 300 این گزینه مناسب نیست و این گزینه مخالف دارد و ممکن است کسی در اشتباه قرار گیرد و ...
اون پست هم درست شد ...
باز هم عذر خواهی از جمیع دوستان
behradsn و مهدی موسوی جون شماها با این اطلاعاتتون چرا توی تاپیک مشاوره سیستم نظر نمیدین؟
تشکر ، بنده هم استفاده کردم
من بیشتر دید الکتریکی دارم نسبت به مصرف برق تا الکترونیکی (به خاطر کارم)
باز هم ممنون
چرا با کاتالیست 8.8 نمیشه سرعت فن رو تغییر داد...اصلا همچین امکانی نداره ! این rivatuner هم که تنظیماتش ثابت نمی مونه ...
دوست من برای این با riva tuner ثابت بمونه باید اون رو سیو کنین.
به این شکل هر وقت ویندوز بالا اومد این برنامه دور فن رو به طور اتوماتیک به همون حالتی که سیو کردین بر می گردونه.
Last edited by davoodf; 13-09-2008 at 19:49.
سیو میکنم ولی باز هم نمیشه آخه این smart doctor رو هرکاری میکنم آنیستال نمیشه! به خاطر اونهدوست من برای این با riva tuner ثابت بمونه باید اون رو سیو کنین.
به این شکل هر وقت ویندوز بالا اومد این برنامه دور فن رو به طور اتوماتیک به همون حالتی که سیو کردین بر می گردونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)