تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 104 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

با سلای دوباره خدمت همه ی شما دوستان
    شرمنده ولی من دوتا سوال دیگه هم دارم اونم اینه که سیستم من که در زیر نوشتم برای این کارت خوبه ( از لحاظ اور کردن )
    2 . مادربرد چی میتونم بگیرم تا سقف 200 تومان ؟
    البته میدونم که اینجا تاپیک مشاوره سخت افزار نیست ولی خوب شماها باز اطلاعاتتون بیشتره
    من خودم از ایسوز خوشم میاد مخصوصا سری P5Q . ممنون میشم جوابمو بدید
    با تشکر از همه بخصوص behrad عزیز
    اینم سیستمم :
    CPU : Intel Q6600
    Ram : corsair 2*2 Bus 800
    VGA : Ati HD 4870
    پس جوابارو بفرمایید لطفا .
    دوست عزیز
    عذر می خواهم
    ولی دیگه بخش مشاوره سیستم هم که باز شد ، سوالتون رو اونجا بپرسید.
    از توجهتون بسیار ممنون

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

شما انگار هنوز فیزیک پاس نکردی (دوران دبیرستان)

وقتی یک وسیله الکتریکی یا الکترونیکی که از منبع الکتریسیته ای برق میگیره و اونرو تبدیل به انرژی میکنه

میزان مصرف برق اونرو با آمپر ساعت اندازه گیری میکنند

این میزان مصرف اگر بالا باشه و منبع تغضیه شما نتونه این میزان آمپر برق رو تامین بکنه شما افزایش آمپرمصرفی پیدا میکنی (میگن آمپر میکشه)

همین باعث سوختن و از بین رفتن قطعه میشه نه افت ولتاژ !!!

در مورد سئوالتونم بگم که بستگی به این داره که چقدر آمپر بکشه و پاور چه عکس العملی نشون بده

پاور اگه خوب باشه درجا فیوزش میسوزه یا پاور جریانو اتوماتیک قطع میکنه (چه افت ولتاژ چه افزایش آمپرمصرفی) مانند پاور خودم که اتومات قطع میکنه

اگر پاور این کارو نکنه افت ولتاژ هم ایجاد میشه و این دو مورد دست به دست هم میدن میزنن هم کارت گرافیکی هم دیگر قطعات رو از بین میبرند

حالا زمانی است که شما سیستمو درست و خوب بوت میکنی در هنگام فشار به قطعات این حالت ها پیش میاد، اون موقع اختلاف اونقدر محسوس نیست که درجا بخواد چیزیو بزنه خراب کنه (البته اگر کارت گرافیک و سی پی یو و رم اور نشده باشه) میتونید این افزایش آمپر مصرفی رو از همون چراغ ها و سنسور ها یا در مواردی هنگ کردن بی مورد سیستم و کارت گرافیکی متوجه شوید.
    توضیح بسیار خوبی بود . روی اون قسمت های قرمز رنگ یه تجدید نظری بکن .

3. این کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میزان برق مصرفی یک دستگاه الکتریکی را با آمپر ساعت یا کیلو وات ساعت اندازه گیری میکنند.

کد:
    میزان مصرف برق یک دستگاه الکتریکی به هر میزان که بالا باشد میگوییم میزان آمپر مصرفی آن بالاست

اگر تامین کننده برق دستگاه نتواندجوابگوی تامین آمپر مصرفی دستگاه الکتریکی باشد میزان آمپر مصرفی از حد استاندار تامین کننده نیرو بالا میرود و در اینصورت گفته میشود که دستگاه الکتریکی آمپر میکشد

رابطه بین آمپر ، ولتاژ و وات

Amper * Volt = Watt

البته میزان واتی که روی پاور رایانه نوشته شده جمع کل توان پاور است (5.5 ولت ، 3.2 ولت و 12 ولت ها)

کد:
    شاید فیوز نداشته باشه ولی خود پاور ممکنه قطعش بسوزه (قبلاً درمورد یک سیستم دیده بودم که بدلیل نصب 2 هار دیسک اضافه ، 1 اپتیکال درایو ) پاور سوخته بود یا فیوز پاور (البته این موضوع کمتر اتفاق میفته،معمولاً قطعه زودتر خراب میشه)

کد:
    دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است ، اگر این افزایش زیاد باشد افت ولتاژ هم صورت میگیرد .اما معمولاً در قطعات الکترونیکی گرمای زیاد باعث سوختن قطعات میشود.

سوختن هم منظور جی پی یو نیست که بخواهید با فن خنک نگهش دارید و بعد پاور ضعیف بگذارید، قطعات الکترونیکی دیگر مدنظر است

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

میزان برق مصرفی یک دستگاه الکتریکی را با آمپر ساعت یا کیلو وات ساعت اندازه گیری میکنند.

میزان توان الکتریکی مصرفی قطعات الکترونیکی رو با واحد وات اندازه می گیرند .

میزان مصرف برق یک دستگاه الکتریکی به هر میزان که بالا باشد میگوییم میزان آمپر مصرفی آن بالاست

اگر تامین کننده برق دستگاه نتواندجوابگوی تامین آمپر مصرفی دستگاه الکتریکی باشد میزان آمپر مصرفی از حد استاندار تامین کننده نیرو بالا میرود و در اینصورت گفته میشود که دستگاه الکتریکی آمپر میکشد
    میزان توان مصرفی یه دستگاه الکترونیکی بالاتر بره ( در صورتی که ولتاژ رو ثابت در نظر بگیریم ) میزان جریان مصرفی آن هم بیشتر میشه ، اگر تامین کننده انرژی مورد مصرف دستگاه ، توانایی تامین جریان مصرفی بار مورد نظر رو نداشته باشه ، با افت ولتاژ مواجه خواهیم شد ! در صورتی که این افت ولتاژ بیشتر از حد مجاز تعریف شده برای پروتکشن های ایمنی پاور باشه ، پاور مورد نظر خاموش خواهد شد . ( فیوز نمیسوزه ! )

دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است ، اگر این افزایش زیاد باشد افت ولتاژ هم صورت میگیرد .اما معمولاً در قطعات الکترونیکی گرمای زیاد باعث سوختن قطعات میشود.
    دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است
    این درسته ! ولی تو قطعات سخت افزاری PC ؛ کلی مدارهای ایمنی و رگولاتورهای مختلف برای این امر در نظر گرفته شده ! همینطوری نیست که آمپراژ مصرفی ، برای مثال یک VGA بدون کنترل بالا بره !

مسئله پیچیده تر از یک رابطه V*I=P هست ، دوست عزیز .

============================

بنده تو همون پست قبلی میتونستم همین مسائل رو توجیح کنم ، ولی دیدم چون خوب مسائل رو تحلیل می کنی ، خودت بری دنبالش که شما دوباره رو همون مسائل تاکید داشتی !

موفق باشی .

6. 5 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

12

دوست گرامی

به نظر من من و شما و دیگر کاربران در حد و اندازه ای نیستم که خودمون از کارت گرافیکی برداشت کنیم و تحلیل انجام بدیم و نتیجه گیری کنیم

و ...
    سلام

دوست گلم من تازه یک ماه است 17 سالم شده و خیلی کوچکتر از اینم که بخواهم نظر بدهم...

عذر خواهی می کنم

============

لطفا شما این جمله رو دقیق تر بیان کنید... چون باعث می شود توهم شود که با قیمت250 تا 300 این گزینه مناسب نیست و این گزینه مخالف دارد و ممکن است کسی در اشتباه قرار گیرد و ...

اون پست هم درست شد ...

باز هم عذر خواهی از جمیع دوستان

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کد:

کد:

رابطه بین آمپر ، ولتاژ و وات

Amper * Volt = Watt

البته میزان واتی که روی پاور رایانه نوشته شده جمع کل توان پاور است (5.5 ولت ، 3.2 ولت و 12 ولت ها)

کد:
    شاید فیوز نداشته باشه ولی خود پاور ممکنه قطعش بسوزه (قبلاً درمورد یک سیستم دیده بودم که بدلیل نصب 2 هار دیسک اضافه ، 1 اپتیکال درایو ) پاور سوخته بود یا فیوز پاور (البته این موضوع کمتر اتفاق میفته،معمولاً قطعه زودتر خراب میشه)

کد:

سوختن هم منظور جی پی یو نیست که بخواهید با فن خنک نگهش دارید و بعد پاور ضعیف بگذارید، قطعات الکترونیکی دیگر مدنظر است
    behradsn و مهدی موسوی جون شماها با این اطلاعاتتون چرا توی تاپیک مشاوره سیستم نظر نمیدین؟

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده تو همون پست قبلی میتونستم همین مسائل رو توجیح کنم ، ولی دیدم چون خوب مسائل رو تحلیل می کنی ، خودت بری دنبالش که شما دوباره رو همون مسائل تاکید داشتی !

موفق باشی .

تشکر ، بنده هم استفاده کردم

من بیشتر دید الکتریکی دارم نسبت به مصرف برق تا الکترونیکی (به خاطر کارم)

باز هم ممنون

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

چرا با کاتالیست 8.8 نمیشه سرعت فن رو تغییر داد...اصلا همچین امکانی نداره ! این rivatuner هم که تنظیماتش ثابت نمی مونه ...

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوست من برای این با riva tuner ثابت بمونه باید اون رو سیو کنین.

به این شکل هر وقت ویندوز بالا اومد این برنامه دور فن رو به طور اتوماتیک به همون حالتی که سیو کردین بر می گردونه.
    Last edited by davoodf; 13-09-2008 at 19:49.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوست من برای این با riva tuner ثابت بمونه باید اون رو سیو کنین.

به این شکل هر وقت ویندوز بالا اومد این برنامه دور فن رو به طور اتوماتیک به همون حالتی که سیو کردین بر می گردونه.
    سیو میکنم ولی باز هم نمیشه آخه این smart doctor رو هرکاری میکنم آنیستال نمیشه! به خاطر اونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •