تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 1178 اولاول ... 444505152535455565758641041545541054 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آقا Vostro 1500 میتونه روزی 10 کار رو جواب بده ؟؟؟
    بلی کار میده مشکلی نداره ... اما بازی چون نمیتونه خنک بشه تا حدود 3 ساعت بیشتر خیر ... بعدش حتما باید بزاری چند ساعت خاموش بشه ... بهتره برای سری های ووسترو یک خنک کننده یا کولر تعبیه کنی

دوست عزيز من از كامپيوتر پلازا دبي خريد كردم
    قيمت ساير ماركها مثل دل هم خيلي از اينجا پائين تره
    مثلا دل كور2 دو 1.66 اونجا بود 650 تومن و 1525 2.4 بود 1140
    کلا قیمت ها خوبه توی AL-Plaza computer center ... من با اغلبشون کار میکنم مثل ComputerCare و Hexa و ... . حقه هم توی کارشون نیست به اون صورت
    Last edited by REGISTERED USER; 21-05-2008 at 13:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ با قیمت ماکزیمم1350000میخوام.
    هارد و رم برام مهمه و وزنش هم زیر 5/2باشه.
    برندش دل و سونی باشه بهتره.
    برای کارهای برنامه نویسی می خوام و گرافیک اصلا مهم نیست.
    بهترین سیستمی که میتونم بگیرم چیه؟
    اولین پیشنهاد سری CR سونی هست مثل CR240 اگر سونی میخوای چون 14 اینچی هاش سبک و قوی اند اما برای بازی اصلا مناسب نیستند چون گرافیکشون integrate هست

Vaio CR220

2.0 Santa DUO2/ 2048 DDR2/ 200 Sata+/ 14.0" WXGA brite/ 319 INTEL/ WIFI/ Modem/ LAN/

12800000

Vaio CR 490

2.1 SantaT8100/ 1024 DDR2/ 160 Sata+/ 14.0WXGA+Brite/ 319 intel/ Modem/ Web Cam/

13000000

ولی من HP pavilion های 14 اینچی مثل DV 2750 رو پیشنهاد میدم (12300000) مناسب کار شماست و امکانات و قدرت و کیفیت خوبی هم داره .... تقریبا کیفیتش مثل سونی هست

برای برنامه نویسان بهترین سایز 14 اینچ هست ... 13.3 کوچیکه و اذیتت میکنه (تجربه خریداران) و 15 اینچی هم سنگین هست ... سونی 13.3 ایننچی گرانه و دل 13.3 اینچی هم کوچیک و نه چندان قوی

اگر دل 15 اینچی بخوای انتخابهای زیادی داری ولی وزنش بالاست و به نظر من برای شما مناسب نیست

vostro 1500 T7700

DELL 1520 T7500

و ...
    Last edited by REGISTERED USER; 21-05-2008 at 13:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پس از خواندن Review های بسیار از سایت های hardware.info و Cnet وTomshardware و به عنوان یک مهندس نرم افزار(که دیروز با فاصله کم ارشد قبول نشده!) باید بگم که به نظرم بهترین انتخاب فقط Dell هست اما گارانتی مناسبی نداره و تنها lap ی که گارانتی خوبی داره Sony هست !در مورد مشخصات فنی هم قیمت ها تقریبا در یک رنج است مثلا T7500 2.2 intel در تمام برند ها اعم از Asus وDell ,Hp,Toshibaو ... دارای یک قیمت است و اصلا برند تاثیز گذار نیست اما قیمت های سونی به دلیل گارانتی معتبر و اقبال عمومی کمی بالاتره اغلب نوت بوک ها از کارت گرافیک های اینتل استفاده می کنند Gma x3100 و تعداد معدودی هم از کارت های ATI که فکر کنم 1200 یا یه همچین اسمی داره!تمامی این لپ تاپ ها تقریبا قیمتی زیر 1300 دارند اما لپ تاپ های قوی تر از Nvidia که حالا پس از مدتی رقابت سرسختانه با ATIتبدیل به سلطان شده!استفاده می کنند لپ تاپ های حرفه ای مثل PrecisionDellو یا mac از کارت های quadro Nvidia استفاده می کنند و لپ تاپ های دیگر از Geforce 8400 و یا 8600 Gt بهره می برند.میزان حافظه VRAM این کارت ها 256 است که جالبه که گاهی در ایران در کاتالوگ ها زده میشه که 1000 و یا 768 و یا 512 VRAM دارند که نشان از سواد بالای نویسندگان آن دارد!!اما این کارته ها از حافظه سیستم به صورت Share استفاده می کنند.و دلیل این اشتباه هم مسلما همینه!!البته جدیدا کارت هایی مثل 8800 geforce, و یا 9600 وارد بازار شده که میزان واقعی vram رو تا 1 هم افزایش داده..
    یک لپ تاپ با 8800 allienwareهست..در ضمن خودم برای برنامه نویسی لپ تاپ Vostro 1500 T7500 رو ترجیح می دهم که فقط مشکلش سنگینی اش هست!!اما کارت intelدر کلاس 4 هست و کارت geforce8600 در کلاس 2!که میتوانید منبع این مقایسه ها رو در notebookcheck ببینید!
    از نظر خودم بعد از Dell نوت بوک های HP Compaq رو ترجیح می دم ..
    ضمنا از کارهای فوق العاده هم lifebook fujitsu siemens و کارهای همیشه عالی apple Macpro رو میتوان نام برد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

1 notebook

پس از خواندن Review های بسیار از سایت های hardware.info و Cnet وTomshardware و به عنوان یک مهندس نرم افزار(که دیروز با فاصله کم ارشد قبول نشده!) باید بگم که به نظرم بهترین انتخاب فقط Dell هست اما گارانتی مناسبی نداره و تنها lap ی که گارانتی خوبی داره Sony هست !در مورد مشخصات فنی هم قیمت ها تقریبا در یک رنج است مثلا T7500 2.2 intel در تمام برند ها اعم از Asus وDell ,Hp,Toshibaو ... دارای یک قیمت است و اصلا برند تاثیز گذار نیست اما قیمت های سونی به دلیل گارانتی معتبر و اقبال عمومی کمی بالاتره اغلب نوت بوک ها از کارت گرافیک های اینتل استفاده می کنند Gma x3100 و تعداد معدودی هم از کارت های ATI که فکر کنم 1200 یا یه همچین اسمی داره!تمامی این لپ تاپ ها تقریبا قیمتی زیر 1300 دارند اما لپ تاپ های قوی تر از Nvidia که حالا پس از مدتی رقابت سرسختانه با ATIتبدیل به سلطان شده!استفاده می کنند لپ تاپ های حرفه ای مثل PrecisionDellو یا mac از کارت های quadro Nvidia استفاده می کنند و لپ تاپ های دیگر از Geforce 8400 و یا 8600 Gt بهره می برند.میزان حافظه VRAM این کارت ها 256 است که جالبه که گاهی در ایران در کاتالوگ ها زده میشه که 1000 و یا 768 و یا 512 VRAM دارند که نشان از سواد بالای نویسندگان آن دارد!!اما این کارته ها از حافظه سیستم به صورت Share استفاده می کنند.و دلیل این اشتباه هم مسلما همینه!!البته جدیدا کارت هایی مثل 8800 geforce, و یا 9600 وارد بازار شده که میزان واقعی vram رو تا 1 هم افزایش داده..
    یک لپ تاپ با 8800 allienwareهست..در ضمن خودم برای برنامه نویسی لپ تاپ Vostro 1500 T7500 رو ترجیح می دهم که فقط مشکلش سنگینی اش هست!!اما کارت intelدر کلاس 4 هست و کارت geforce8600 در کلاس 2!که میتوانید منبع این مقایسه ها رو در notebookcheck ببینید!
    از نظر خودم بعد از Dell نوت بوک های HP Compaq رو ترجیح می دم ..
    ضمنا از کارهای فوق العاده هم lifebook fujitsu siemens و کارهای همیشه عالی apple Macpro رو میتوان نام برد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه ممکنه یه مقایسه دقیقتر بین sony cr220,HP pavilion2750 انجام بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1- رجیستر جان اچ کامپک 6720 روز چند ساعت کار میده برای برنامه نویسی
    2- عمر مفیدش چند سال با روزی 10 ساعت کار
    3- در حال حاضر کیفیتش چجوری

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز هم جوابات !

1- توی ایران فقط باید از خودشون بخری تا بهت سرویس بدن .... هیچ فروشنده لپ تاپی اینجا گارانتی لوکال نداره ... ایران رهجو اینطوری کار میکرد اما سرویس هاش گرونه ! پس هیچ ...

2- گفتم .... اتفاقا توضیح هم دادم چرا 64 بیت انتخاب نکنید

3- وصلی نیست .... من همون اول که آوردم دادم دوستم که کار تعمیرات داره با روش خاصی عوض کرد ... اگر یاد بگیری میتونی خودت عوضش کنی .... سخت نیست باید دست به پیچ گوشتی و اینا بشی چون کاور باید در بیاد تا یکسان بشه ... قابش هم همینطوری بهت نمیدن باید بری بخری از نمایندگیهاش

4- آره مشکلی باهاش ندارم ... خیلی Sensitive هست و راحت ... مثل FZ های سونی و حتی بهتر
    1- ممنون!
    2- عجب... من چرا ندیده بودم؟! خدا میدونه!

32 بیت بهتره چون تمام نرم افزارهای با اون سازگارند وگرنه برای لپ تاپ فرقی نمیکنه ... مشکل با نرم افزارهای آتی هست که میخوای نصب کنی
    در آینده چی؟ مشکلی که ایجاد نمی شه؟ (نرم افزار های 64 بیت بیان بریزن تو بازار و من 32 بیتی بمونم...) راستی فکر کنم که 64 بیتی رو 32 بیت نصب نمی شه... اگه در آینده لازم شد آپ دیت کردنش مفتی هست یا پول می خواد؟ چون تو سایت فرق قیمت نداشتن... مال شما 32 بیت هست دیگه؟

3- پس ای ول...

4- منظورم این بود که جنسش با نقره ای ها یکی هست و فقط رنگشون فرق می کنه یا کلاً یه جنس دیگه هست؟ (فکر کنم خودتون با نقره ای ها(معمولی ها) کار کردین... مثل اینه که روشون روغن کاری شده باشه... اینم اونجوری هست یا نه؟)
    اینو هم بگم که امروز نمی دونم تو کدوم سایت، ولی یه جایی خوندم که بهترین تاچ پد رو مال HP دونسته بود... با آرای مردم... منم موافقم... هیچ برندی تاچ پد هایی به این راحتی نداره... سیاهش هم مثل همونه یا نه؟
    Last edited by aslanaslan; 21-05-2008 at 18:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اما قیمت های سونی به دلیل گارانتی معتبر و اقبال عمومی کمی بالاتره
    من همچین نظری ندارم ... اونی که خدمات خوبی میده قیمت هم بالاتر نمیبره .... مثلا امرتات و زیگورات دل رو پشتیبانی خوبی میدهند کی گفته دل گارانتی اش بده ؟

گاهی در ایران در کاتالوگ ها زده میشه که 1000 و یا 768 و یا 512 VRAM دارند که نشان از سواد بالای نویسندگان آن دارد!!
    آره اتفاقا سواد خوبی دارند چون همه جای دنیا اول Total memory رو برای تبلیغ می زنند و بعد اگر مشتری اصرار کرد حافظه dedicate .... احتمالا تحقیق شما جامع نبوده !!!

review ات هم یکم خنده دار بود جدی میگم بهت بر نخوره ... شاید چون اماتوری

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اگه ممکنه یه مقایسه دقیقتر بین sony cr220,HP pavilion2750 انجام بدین.
    DV 2750
    2.2 Santa DUO2/ 2048 DDR2/ 160 Sata+/ 14.1" WXGA brite/ 895 Nvi/ BT/ WIFI/ Modem/ LAN/ Finger

Vaio CR220 E/W
    2.0 Santa DUO2/ 2048 DDR2/ 200 Sata+/ 14.0" WXGA brite/ 319 INTEL/ WIFI/ Modem/ LAN

خوب ، از قطعات معلومه که سی پی یو hp بالاتره و قدرت بیشتری در اجرا و پروسس برنامه ها داره و به شدت موثره ... هارد سونی بیشتره و ظرفیت بیشتری هم داره

گرافیک HP بسیار بهتر از sony هست و قدرت بیشتری داره اما کیفیت LCD سونی یک چیز دیگه است و فوق العاده شفاف و رنگ ها واضحه ... HP یک امکان اضافه هم داره به نام FP که قفل اثر انگشته و خودش کلی ارزش امنیتی داره

اما از احاظ کیفیت و باتری من سونی رو ترجیح میدم ... مشکل سونی اینه که براحتی درایورهای کاملش برای دانگرید XP و نصب روش گیر نمیاد پس انتظار نداشته باش که فانکشن هاش روی XP 100 درصد کار بدهند

کلا من HP رو از قدرت بهتر میدونم و همچنین قیمتهاشون هم نزدیک به همه و اختلافشون هم کمه (30.000) تومان

اگر برای بازی و سرگرمی نمیخوای انتخابت فقط سونی باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در آینده چی؟ مشکلی که ایجاد نمی شه؟ (نرم افزار های 64 بیت بیان بریزن تو بازار و من 32 بیتی بمونم...) راستی فکر کنم که 64 بیتی رو 32 بیت نصب نمی شه... اگه در آینده لازم شد آپ دیت کردنش مفتی هست یا پول می خواد؟ چون تو سایت فرق قیمت نداشتن... مال شما 32 بیت هست دیگه؟
    دنیا تا آینده 32 بیتی میمونه ... استقبالی نشده از 64 بیت ... کلا پیشنهاد نمیدم مال خودم هم X86 هست و 32 بیتی

- منظورم این بود که جنسش با نقره ای ها یکی هست و فقط رنگشون فرق می کنه یا کلاً یه جنس دیگه هست؟ (فکر کنم خودتون با نقره ای ها(معمولی ها) کار کردین... مثل اینه که روشون روغن کاری شده باشه... اینم اونجوری هست یا نه؟)
    اینو هم بگم که امروز نمی دونم تو کدوم سایت، ولی یه جایی خوندم که بهترین تاچ پد رو مال Hp دونسته بود... با آرای مردم... منم موافقم... هیچ برندی تاچ پد هایی به این راحتی نداره... سیاهش هم مثل همونه یا نه؟
    آره راحت و روانه و سیاهه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •