تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 80 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 792

نام تاپيک: کلوپ 5610

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خودتون این کارو نکنید ضرر میکنید قاب 5610 که هیچ هیچ گوشی عوض نکنید تا وقتی که سالمه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه ي دوستاي خوبم...

من تازه واردم و زياد با سايتتون آشنا نيستم.

ميخواستم بگم منم يه ماهيه خريدمش فقط از شانس گندم يه بار فلش كردم و يه بار هم از دستم افتاد زمين شيشش شكست...

با اين حال كه با فلش كردنش يه چيزايي ازش كم شد اگه الان هم بگن بين گوشياي جديد يه دونه انتخاب كن ميگم فقط 5610
    این گوشی واقعا مقاومت بالایی داره حتی gsmaria هم تایید کرده دز قطعاتش فلز به کار رفته جز تقلبی خیلی محکم و بدون مهدودیت نصب و با دوربین بالا

داره خودمونی میشه iman-crystal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

اسلایدر گیر نمیکنه؟ اگه میکنه عوضش کن اگه نمی کنه احتیاجی نیست به طور کلی اسلایدر کاری خاصی نمیکنه انا حرف هست که میگن فلت یا ال سی دی میسوزنه زیر اسلایدرش اگه ببنید مثل V هست ولی باز تر و سراش خط دارن سرش رو به پایین هست با حرکت با چپ یک دکمه هست رو هم فشار میاره به سمت راست یک دکمه دیگه رو اون فکر نکنید چیزی عجیبیه به جای اینکه دکمه ها بالا باشن نو اوری انجام دادن با کیلید متحرک این کارو کردن \/ و اینکه میگن شل میشه یا اینکه میسوزنه تقلبیه وگر اینکه اتصال کنه مثلا میبریم سمت چپ بر نگرده سر جاش اتصال میکنه میسوزنه وگرنه اصلا این گوشی هیچ میشکلی نداره دوست عزیز ایمان اگه میبینید داره گیر میکنه به سختی چپ راست میره عوض کن بهتره ولی دقط کن یک جایی ببر که بلد باشه اسلایدر ببنده نه محکم نه شل هردوشنون با عث ضرر میشن اگه شل ببنده درست کار نمیکنه و به مرور زمان به ال سی دی صدمه میزنه
    اگه توجه کرده باشین دو ر اسلایر 2تا چراغ هست بعدش با لا وپایینش یه نوار سیاه هست که وصل میشه شه به قاب اسلایدر درست؟واسه من اول دو تا تاترک تو نوار سیاها خورد به طوری که نور سفید چراغ ها از لایه ی ترک پیدا شد ولی من بازم ازش استفاده کردم بعد ای ترکها زد به قاب اسلایدر و ترک به قاب رفت یعنی ترک از نوار سیاه کنار چراغ شروع شد و تا قاب اسلایدر ادامه پیدا کرد بعد که دیدم انجوری شد من یه شرتکات واسه موزیک پلیرم درست کردم و دیگه از اسلایدر استفاده نکردم ولی اسلایدرم مثل سابق روونه و گیر نمیکنه
    امیدوارم واضح گفته باشم

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینک یک راهیست ولی اسلایدر رو استفاده کن مشکلی پیش نمیاد فقط گیر نکنه که اتصال میکنه اگه زیاد گیر کنه به مرور زمان گوشی صدمه میبینه

داره خودمونی میشه LORD SAMETA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حالا من چیکار کنم؟بدم دوباره قاب فابریکو بندازن؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله بدین قاب فابریک بزارن به احتمال خیلی خیلی زیاد درست میشه

داره خودمونی میشه bihal_gua jingg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tab

پيش فرض

خوب بايد بگم مال من هم فابريك نيست اما مشكلي نداره...
    و اين كه من جوايستيك كشو عوض كردم خيلي خوب كار مي كنه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بچه ها کسی میتونه در مورد این چند تا گزینه که توی setting 5610 هست یه توضیحی بده وبگید به چه درد میخوره مرسی :
    setting--security--authority certificates
    setting --security--user certificates
    setting--security--access code--change barring pass این پسوردی که میخواد چیه؟
    setting --configuration----personal config.sett از گزینه option قسمت add new بگید که گزینه های این قسمت برای چی هستند
    از همه شما پیشاپیش تشکر می کنم

داره خودمونی میشه LORD SAMETA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببین بعضی وقتها لازمه که تنظیمات دستیابی به سرویسهای مخابراطی رو دستی(maual)وارد کنی.مثلا gprs یک تنظیماتی داره که با sms باید برات بیاد.ولی بعضی وقتها این sms هر کاری میکنی نمیاد.
    setting --configuration----personal config.sett هم برای همینه.شما add new رو انتخاب می کنید و تنظیمات مربوط به sms،gprs،mms،استریمینگ و ... رو وارد میکنید.اون اولی هایی که گفتی مربوط به گواهی نامه های کاربری است.پسوردی که گفتی به نظرم مال cell narring servies هست که تو ایران فعال نیست.این سرویس تو دفترچه گوشی خوب توضیح داده شده.اگه دفترچه نداری از دفترچه یک گوشی دیگه درباش بخون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سرویس call barring در ایران فعال هست و می تونید برید امور مشترکین فعالش کنید ماهی 600 تومان هم هزینش هست من خودم 3 سال هست که دارم ازش استفاده می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •