خودتون این کارو نکنید ضرر میکنید قاب 5610 که هیچ هیچ گوشی عوض نکنید تا وقتی که سالمه
خودتون این کارو نکنید ضرر میکنید قاب 5610 که هیچ هیچ گوشی عوض نکنید تا وقتی که سالمه
این گوشی واقعا مقاومت بالایی داره حتی gsmaria هم تایید کرده دز قطعاتش فلز به کار رفته جز تقلبی خیلی محکم و بدون مهدودیت نصب و با دوربین بالا
اگه توجه کرده باشین دو ر اسلایر 2تا چراغ هست بعدش با لا وپایینش یه نوار سیاه هست که وصل میشه شه به قاب اسلایدر درست؟واسه من اول دو تا تاترک تو نوار سیاها خورد به طوری که نور سفید چراغ ها از لایه ی ترک پیدا شد ولی من بازم ازش استفاده کردم بعد ای ترکها زد به قاب اسلایدر و ترک به قاب رفت یعنی ترک از نوار سیاه کنار چراغ شروع شد و تا قاب اسلایدر ادامه پیدا کرد بعد که دیدم انجوری شد من یه شرتکات واسه موزیک پلیرم درست کردم و دیگه از اسلایدر استفاده نکردم ولی اسلایدرم مثل سابق روونه و گیر نمیکنه
امیدوارم واضح گفته باشم
اینک یک راهیست ولی اسلایدر رو استفاده کن مشکلی پیش نمیاد فقط گیر نکنه که اتصال میکنه اگه زیاد گیر کنه به مرور زمان گوشی صدمه میبینه
بله بدین قاب فابریک بزارن به احتمال خیلی خیلی زیاد درست میشه
خوب بايد بگم مال من هم فابريك نيست اما مشكلي نداره...
و اين كه من جوايستيك كشو عوض كردم خيلي خوب كار مي كنه...
سلام بچه ها کسی میتونه در مورد این چند تا گزینه که توی setting 5610 هست یه توضیحی بده وبگید به چه درد میخوره مرسی :
setting--security--authority certificates
setting --security--user certificates
setting--security--access code--change barring pass این پسوردی که میخواد چیه؟
setting --configuration----personal config.sett از گزینه option قسمت add new بگید که گزینه های این قسمت برای چی هستند
از همه شما پیشاپیش تشکر می کنم
ببین بعضی وقتها لازمه که تنظیمات دستیابی به سرویسهای مخابراطی رو دستی(maual)وارد کنی.مثلا gprs یک تنظیماتی داره که با sms باید برات بیاد.ولی بعضی وقتها این sms هر کاری میکنی نمیاد.
setting --configuration----personal config.sett هم برای همینه.شما add new رو انتخاب می کنید و تنظیمات مربوط به sms،gprs،mms،استریمینگ و ... رو وارد میکنید.اون اولی هایی که گفتی مربوط به گواهی نامه های کاربری است.پسوردی که گفتی به نظرم مال cell narring servies هست که تو ایران فعال نیست.این سرویس تو دفترچه گوشی خوب توضیح داده شده.اگه دفترچه نداری از دفترچه یک گوشی دیگه درباش بخون.
سرویس call barring در ایران فعال هست و می تونید برید امور مشترکین فعالش کنید ماهی 600 تومان هم هزینش هست من خودم 3 سال هست که دارم ازش استفاده می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)