والا من هم امروز صبح با پشتیبانی تماس گرفتم هم ظهر 3 بار با قسمت فروش. قبول دارم یک موقع ها میخوری به سکوت اما چند بار بگیر بالاخره جواب میگیری. اگر نشد بعد اینجا اعلام کن.تا یک فکری به حالت بکنیم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
والا من هم امروز صبح با پشتیبانی تماس گرفتم هم ظهر 3 بار با قسمت فروش. قبول دارم یک موقع ها میخوری به سکوت اما چند بار بگیر بالاخره جواب میگیری. اگر نشد بعد اینجا اعلام کن.تا یک فکری به حالت بکنیم
کاملا تایید میشه
من هم هر وقت کاری داشته باشم وقتی زنگ می زنم بعد از حداکثر یکی دو بار راحت وصل می شه. تازه بخش فروش معطلیش بیشتره ولی بخش فنی خیلی سریع جواب می ده.
راهی هست بشه دقیق فهمید چقدر از اعتبار ما مونده ؟
سایتشون که فعلا جز پرداخت پولش بقیش تعطیله !
زنگ بزنم میگن ؟
آخه با اون برنامه که نشون میده در روز چقدر مصرف داشتیم خیلی منو میترسونه !
واسه بعضی روزا که دانلود هم نداشتم میزنه 700 800 مگ استفاده شده !
آره وحید ، جان ، زنگ بزن پشتی بهت می گن
اما یه نکته : چند روز پیش برای این که چک کنم که نت لیمیتر راست می گه یا شرکت ، عدد هاشون رو مقایسه کردم ، عدد سند و رسیو رو جمع زدم ، شد 640 مگ ، بعد زنگ که زدم ، طرف گفت 715 مگنمی دونم این اختلاف برای چی هست ؟ اصلا توجیهی براش پیدا نمی کنم ؟
مرسی
یا حق
خوب شاید از نظر آسیاتک 640 و 715 با هم برابر هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.امروز بعد از مدت ها تونستم با آسياتك تماس برقرار كنم.بعد از كلي معطلي و بذاريد چك كنم و اين پاس به اون داد و اون پاس به خانم شعباني داد و بالاخره گفت از پهناي باند هست.گفتم پس چرا بچه هاي منطقه ابوذر اين مشكل را ندارند و براي من سرعت افت كرده ؛ موند چي بگه.گفتم ويندوز هم عوض كردم سيم ها را هم چك كردم و ويروس هم نداشت.باز هم مونده بود چي بگه.گفتم: من 10 روز هست صبر كردم و با خودم گفتم كه انشاءالله خوب ميشه ولي نشد كه نشد.گفتم كه: شما هر چي ميشه به گردن مخابرات مياندازيد ؛ فرمودند: نه مقصر ما هستيم و مخابرات تقصيري ندارد و همين جور ساكت مونده بود كه چي بگه كه من تشكر و خداحافظي كردم و هيچ كار مثبتي هم انجام نداد كه نداد.سرعتي كه هميشه بين 14 تا 20 نوسان داشت الان بين 2 تا 8 نوسان داره.تماس هم كه ميگيريم چيزي براي گفتن ندارند.10 روزه كار ما عقب افتاده.اين هم داستان آسياتك.
واقعا متاسفم که همیچین پاسخی شنیدید. باور کنید چند از بچههای اونجا درست کار میکنند. اون همون خانم اسماعیلی و شعبانی آقای مومنی هستند. اگر گیر پروفسور عیوبی می افتادی اون موقع میفهمیدی چه خبر. باید یک چیزی هم بهش میدادی.
صندوقت رو چک کن. انشنالله راهی که میگم ببینم چی میشه
در مورد حجم استفاده شده من امروز تحقیق کردم. حساب آسیاتک کاملا درست است.
من از برنامه Bandwidth Meter استفاده میکنم که برنامه فوقالعاده دقیقی است.
بعد زنگ زدم آسیاتک دقیقا حجم که اعلام کرد با حجم سیستم من یکی بود. و هیچ مغایرتی نداشت
darvish جان سلام
این برنامه از netlimiter دقیقتر هست؟ چون من از netlimiter استفاده می کنم.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)