سلام عطا جان
براي اين كار بايد اول با برنامه secman گوشيتو هك كني...بعد از تو x-plore به آدرس c:/private/20007b39/2000afbc ميري، از همشون بك آپ بگير...بعد كه بازي رو دوباره نصب كردي برو به همين آدرس اونجا قرار بده...
شاد باشي![]()
سلام عطا جان
براي اين كار بايد اول با برنامه secman گوشيتو هك كني...بعد از تو x-plore به آدرس c:/private/20007b39/2000afbc ميري، از همشون بك آپ بگير...بعد كه بازي رو دوباره نصب كردي برو به همين آدرس اونجا قرار بده...
شاد باشي![]()
سلام
لينك ها تصحيح شد...
سلام
بازي سيمس كرك شد...
در پست 8 قرار گرفت...
ببخشید من فایل n-gage installer رو دانلود کردم اما فقط یه فایل 6.8مگابیتی با پسوند sisx هست و هیچکدوم از فایل های trk , secman , patch رو نداره!!!
باید چیکار کنم؟
راستی من n81 دارم وقتی این برنامه رو رو گوشیم ریختم همون n-gage خود گوشیم پزید و یه برنامه که نیاز به اتصال به اینتذنت داره جاش اومده حتی دو تا بازی رو گوشی هم نیستن تو app mgr هست ولی آیکونی در گوشی نیست تا بشه بازی کرد !!!!!!!!!!
خوب توی اون فایلی که دانلود کردی اون برنامه ها نیست باید یه بازی هم دانلو کنی تا اون برنامه ها هم دانلود بشهببخشید من فایل n-gage installer رو دانلود کردم اما فقط یه فایل 6.8مگابیتی با پسوند sisx هست و هیچکدوم از فایل های trk , secman , patch رو نداره!!!
باید چیکار کنم؟
راستی من n81 دارم وقتی این برنامه رو رو گوشیم ریختم همون n-gage خود گوشیم پزید و یه برنامه که نیاز به اتصال به اینتذنت داره جاش اومده حتی دو تا بازی رو گوشی هم نیستن تو app mgr هست ولی آیکونی در گوشی نیست تا بشه بازی کرد !!!!!!!!!!
توی همه ی بازی هایی که توی صفحه اول هست تمام اون فایلهای trk , secman , patch هست.
شما اصلا بازی های خود گوشی رو بیخیال شو این بازی هایی کهقا یونس توی صفحه اول گذاشتن دانلود کن و با همون روشی که گفتن بریز توی گوشی هیچ مشکلی هم برات پیش نمیاد.
موفق باشید
==================
آقا یونس خسته نباشی
اگه میشه لینک ماهیگیری رو با قابلیت ريسوم بزار و همینطور بازی سیمس یا اگه برات امکان داره یه جای دیگه آپلود کن چون نه تنها من خیلیا با رپیدشر مشکل دارن
Last edited by mahdi_ctr; 25-06-2008 at 12:29.
اینا کرک شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بله عزیزم همشون کرک شدن.
و باید با روش هک نصبشون کنید همین!
آقا دستت درست فقط میتونی بگی چه جوری ترافیک رپیدشر رو برداشتی؟دوستان حتما دانلودش کنین یک گرافیک 3d داره خدایی شاخ!
واستون ترافیک رپید شیر رو برداشتم مستقیم دانلود کنین.
لذت ببرید برای باقی بازی ترافیک رپید رو برداشتم لذت ببرید.
من کلا با این سایت مشکل دارم!
=========
دارم سیمس رو دان میکنم
آقا یونس دانلود کردی یا نه؟
به نظرتون چطوره؟
راحت ترین روش landscape کردن بازیهای n-gage II بر روی تمامی گوشی ها ( تست شده توسط خودم بر روی N82 ) :
1-گوشیتون باید هک شده باشه .....
2-فایل رو دانلود کنید ...
3- بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده ( RAR ) فایل txt رو در این آدرس کپی کنید ( overwrite کنید ) : c/private/10202be9
4-بعد فایل txt رو Read Only کنید
5- یکبار گوشیو ریست ( خاموش روشن ) کنید.
6- وارد n-gage بشید و یکی از بازیها ( مثلا آسفالت 3 ) رو انتخاب کنید و از option گزینه rotate left رو انتخاب کنید و بعد به صورت LandScape بازی کنید ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Majid393; 07-11-2008 at 17:02.
ممنونم ازت از این فایل ها یه کپی بگیرم بعد دوباره بیام بریزم توی همین فایل حله؟ توی این فایل 6 تا فایل save game هستش این 6 تا فایل برای همه بازی ها هستش؟یا تعدادی از بازیها؟
بازم ازت ممنونم به خاطر راهنماییت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)