تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 127 اولاول ... 44450515253545556575864104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من می خوام f480 بخرم. اما راجع به اون واسم کمی شبهه وجود داره:
    اول از همه اینکه تا به حال samsung نداشتم و خیلی ها میگن آنتن دهی و صدای مکالمش مشکل داره
    دوما کیفیت دوربینش (مثلا در حد 3.5mp nokia با لنز carlzeiss هست؟ )
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    کی همچین حرفی زده کیفیت عکس این گوشی مخصوصا بیرون از منزل یعنی زیر نور مستقیم بیرون در فضاهای باز فوق العاده است.مخصوصا فوکوسی که میکنه.انگار عکس داره باهات حرف میزنه.
    در ضمن اگه میخوای بخری با گارانتی خود مایکروتل بگیر که یک کارت طلایی(گارانتی) همراه گوشی هست وتا یکسال ضمانت بی چون وچرا داره.
    راستی یه پیشنهاد دیگه بهت دارم برو تو تاپیک آلبوم عکسهای گرفته شده با گوشیهای سامسونگ صفحات یکی 2تا مونده به آخر رو نگاه کن مخصوصا عکسهایی که مهیار(دی600)گرفته ...تازه با یو 600 گرفنه که 3مگاپیکسل هست.دیگه خودت تا آخرش رو بخون...........
    الته بهت بگم من خودمم قبلا در مورد این مگاپیکسل زود قضاوت میکردم.ولی دیگه فهمیدم موضوع چیه.حتما یه سر بزن...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mahdistar; 01-01-2009 at 07:58.

2. 3 کاربر از mahdistar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

جناب سامسونگ
    ممنون از راهنمایی شما در مورد Call Divert & Call Waiting آن کدی هم که فرمودید لطف کنید ممنون میشم واینکه اگر نتیجه جالب نبود چطور میشه برگشت به حالت اول.
    یک نکته:
    صدای طرف مکالمه توی اسپیکر گوشی من دایم کم و زیاد میشه به همین خاطر بردم مایکروتل تو تخت طاووس و مشکل را مطرح کردم انتظار داشتم چند تکنیسین حرفه ای وخوش برخورد ببینم که متاسفانه ... اول گفتند مشکلی نداره بعد گفتند مشکل گوشی مقابل هست بعد گفتند شبکه اشکال داره ...آخر هم نتیجه ای نداد . این یعنی اینکه اگر گوشی را دست بنده خدا آبدارچی شرکت میدادم بهتر از اینها نظر مبداد.
    سرتون رو درد نیارم. به امید فردایی بهتر
    من تا الان همچین مشکلی نداشتم .
    آموزش افزایش صدای اسپیکر F480 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برگرداندن به حالت اول هرکاری کردم جواب نداد جز اینکه گوشی رو فلش کردم !

سلام امیر جان جوابمو ندادی طریقه نصب نرم افزار چطوره مثه بازیا ریختم تو پوشه جاوا و گیم اما باز نشد
    بعضی نرم افزارها به این گوشی نمیخوره چون تاچ هستش .

توی سایت زیر بازی و برنامه های خوبی هستش :
    کد:
    یه سوال دیگه امیر سامسونگ جان کدوم از این فریم ورا تغییراتی در وایدگت ایجاد کردهاند مثلا اسمس رو بیارن رو صفحه یا منو های بیشتر و کیفیت عکس رو بیشتر ارتقا بدن
    فریمور F480XEHL1 هم Widget اضافه شده و هم دوربین گوشی تا حدودی بهتر شده .

سلام
    چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم، لطفا کمک کنید
    1. من می خواهم هفته بعد این گوشی رو از دوبی بگیرم. اگر این کار رو بکنم باید بعدا فرم ویر فارسی روش بریزم تا فارسی بخونه؟
    2. دوربین این گوشی عکس ها رو تار نمی گیره؟ من یک مدت E900 سامسونگ داشتم که دوربینش اکثر عکس ها رو تار و بد رنگ می گرفت. فقط یک بار از یه شتر مرغ خوب عکس گرفت. دوربینش افتضاح بود. این یکی دوربینش خوبه؟
    3. این گوشی با یک مموری پر 4GB مشکل پیدا نمی کنه؟ منظورم اینه که کند نمی شه؟ واسه این 8GB رو نپرسیدم چون مطمئنم که کند میشه!
    4. این گوشی تم نداره؟
    5. با آپدیت فریم ویر ها چه جور تغییراتی بوجود میاد؟ مثلا ممکنه widget اضافه شه یا کیفیت فیلم برداری زیاد شه؟
    6. آیا هند فری این گوشی قابلیت اتصال هدفون های دیگه رو داره؟ مثل W های سونی اریکسون؟
    7. باتری این گوشی چطوره؟ معمولی یا ضعیف؟
    8. تا اون جایی که من فهمیدم بعضی ها بعد از اپدیت فرم ویر گوشیشون lock شده. اگه من گوشی رو از دوبی بگیرم و بعد فرم ویر فارسی بریزم، این مشکلو خواهم داشت؟
    9. فرم ویر فارسی تقویم جلالی داره؟ فونت فارسی arial هست یا tahoma ؟
    10. تو review هایی که خوندم ، از صدای مکالمه این گوشی تو محیط های شلوغ خیلی ایراد گرفتن و گفتن بده. واقعا بده؟
    1. بله عزیز میتونین .
    2. چند نمونه عکس واستون میزارم .
    3. نه عزیز من الان 4 گیگابایت استفاده میکنم و مشکلی نداشته تا الان .
    4. نه عزیز . ولی اینترفیس گوشی به تمام تم های سری 60 میارزه .
    5. ممکن هستش تغییرات بیشتری ایجاد بشه . بله هم Widget اضافه شده و هم کیفیت دوربین بالاتر رفته .
    6. اینطور که من از دوستان شنیدم مثل اینکه سری جدید پک این گوشی هندزفریش 2 تکه هستش که میتونین هر هدفونی رو روش بذارین .
    7. عالی . با استفاده راحت 3 روز دوام میاره و سنگین 2 روز .
    8. باید با فروشنده طی کنین که گوشی Unlock هستش و با آپدیت مشکلی ایجاد نمیکنه . نگین میخوای گوشی رو ببری ایران !
    9. نه نداره . نمیدونم !!!
    10. من همجین مشکلی نداشتم بعد از 3 ماه !

میشه یک نمونه عکس رو که با f480 گرفته شده رو برام بزارین؟
    دوست عزیز تو تاپیکی که دوست عزیز mahdistar معرفی کرد بگردین نمونه عکس هستش .

چندتا میزارم :

سلام .

من تازه اين وارد اين كلوپ شدم . مشكلي كه پيدا كردم اينه كه برنامه TkFileExplorer را كه اجرا كردم . توي قسمت پورت هيچ انتخابي ندارم . يعني زمانيكه فلش كنارش ميزنم هيچ نوشته اي نيست كه بخوام انتخاب كنم . حتي زمانيكه com را خودم تايپ ميكنم در connect بهم error ميده . در ضمن مگه كابليكه استفاده ميكنيم usb نيست چرا درقسمت com ,port مي آيد . از كمكتون ممنون ميشم .
    شما برنامه PC Suite رو نصب کن ببین اصلا گوشی به کامپیوتر کانکت میشه یا نه .

سلام امیر جان خسته نباشی داداش.دوتا سوال از حضور عزیزت داشتم.1-از این دو فریمور جدید که گذاشتی کدومش بهتره و پیشنهاد شما کدومه.اون فریمور ماه اکتبر بهتره یا یکی ازاین دوتارو بریزم! 2-ایا مشکلی بعد از نصب واسه گوشی پیش نمیاد!
    ممنونم.منتظر جوابت هستم اگه لطف کنی!یا حق (السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین)
    من کلا فریمورهای XX رو ترجیح میدم ولی خودم الان XE دارم .

نظر منو میخوای XX نصب کن .

نه مشکلی پیش نمیاد . البته ریسک فلش همیشه با خود کاربر هستش !

منم چنتا سوال دارم.من دو ماهه این گوشی رو دارم و از دوستانی که این گوشی رو دارن چنتا سوال دارم.
    تا حالا چند درصد مکالماتتون با این گوشی قطع شده حتی وقتی که دارین تو یه جای پر آنتن با طرف مقابل که تلفن ثابته صحبت می کنین؟
    آیا شما هم بعضی وقتا هنگام صحبت احساس نمیکنین که صدا تو گوشی کم و زیاد میشه قطع و وصل میشه یا کیفیت صدا به قدری بده که صحبت های طرف رو به زور متوجه میشید(مورد آخری فقط هنگام صحبت با گوشی های نوکیا)نگید این مشکلات از آنتنه که اصلا اینطور نیست.
    آیا شده که بعضی وقتا که همین جوری که دارین به گوشیتون نگاه می کنین یهو می بینین که 4-5 خط آنتنش همینطوری خالی میشه و پیغام محدودیت سرویس میاد و بعد چند ثانیه دوباره درست میشه؟
    شاید فقط گوشی منه که این مشکلات ارتباطی رو داره نمیدونم!!
    من تا حالا همچین مشکلی نداشتم !

با سلام
    من می خوام F480 بخرم. اما راجع به اون واسم کمی شبهه وجود داره:
    اول از همه اینکه تا به حال samsung نداشتم و خیلی ها میگن آنتن دهی و صدای مکالمش مشکل داره
    دوما کیفیت دوربینش (مثلا در حد 3.5mp Nokia با لنز carlzeiss هست؟ )
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    حالا هر گوشی که اسم کارل زایس روش هست بهترین دوربین رو داره ؟

اگر گوشی میخوای فقط واسه دوربین من اینو پیشنهاد نمیدم و بهتره گوشیهایی مثل G810 و N82 مد نظر قرار بدین .

در کل صدای خوبی داره و دوربین هم راضی کننده هستش .

مخلصیم .
    Last edited by S A M S U N G; 01-01-2009 at 11:39.

4. 4 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نوشته شده توسط SAMSUNG
    حالا هر گوشی که اسم کارل زایس روش هست بهترین دوربین رو داره ؟

اگر گوشی میخوای فقط واسه دوربین من اینو پیشنهاد نمیدم و بهتره گوشیهایی مثل G810 و N82 مد نظر قرار بدین .

در کل صدای خوبی داره و دوربین هم راضی کننده هستش .

مخلصیم .
    [/quote]

منظور من این نبود که هر گوشی که اسم کارل زایس روش هست بهترین دوربین رو داره ولی خودتون بهتر می دونین که چند فاکتور در کنار هم کیفیت دوربین رو تعیین میکنند.
    که یکی از مهترین اونا وجود لنز با کیفیت یا عدم وجود اونه.
    دلیل منم واسه خرید این گوشی فقط دوربینش نیست و به نظر من ظاهر ساده و خیلی زیبایی داره (البته از نمای پشت با کمی اغماض)
    و البته همونطور که گفتم تا به حال چون samsung نداشتم این سوال ها رو پرسیدم
    راجع به آنتنش چی ؟ در قیاس با برندهای دیگه مشکل خاصی نداره ؟
    Last edited by ghasemzadeh.bahman; 01-01-2009 at 15:06.

داره خودمونی میشه behzad_abd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

8. باید با فروشنده طی کنین که گوشی Unlock هستش و با آپدیت مشکلی ایجاد نمیکنه . نگین میخوای گوشی رو ببری ایران !
    در مورد unlock بودن گوشی میشه بیشتر توضیح بدین؟
    - ایا فروشنده ها از این مورد اطلاع دارن؟
    - گوشی هایی که تو ایران هستن unlock هستن؟ گوشی های مایکروتل چطور؟
    - گوشی اگر lock باشد چطور میشه unlock کرد؟
    - بر فرض اگر گوشی lock باشد، چه مشکلاتی به وجود می اید؟ فقط نمیشه اپدیت کرد؟

دوبارخ چند تا سوال در مورد گوشی:
    1. sms زدن با این گوشی راحته؟ یک دفه خودم امتحان کردم اشتباه زیاد داشتم!
    2. یکی از ایراد هایی که تو سامسونگ های E900 و E250 بود، گاهی send نشدن sms ها بود. F480 هم اینطوری می شه؟

مشکل من اینه که اگر این گوشی رو برای خودم می خواستم ایرادی داشت مهم نبود اما چون الان این گوشی رو برای داداشم می خوام، و قبلا دو تجربه نسبتا نا موفق با سامسونگ(E900 و E250 ) داشتیم، می ترسم.

داره خودمونی میشه alirezamrl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

اقا سلام مزاحم همیشگی اومد!شرمنده این کد افزایش صدا من تو سایت رفتم اینگلیش توضیح داده!چند مرحله بود زحمت میکشی خلاصه توضیحاتو فارسی واسمون بزاری.بعد من میخوام فریمور xx نصب کنم برم از جایی که خریدم بپرسم قفله یا نه!
    اره داداش ادیشن جدید این گوشی هندزفریهاش از سونی اریکسون و موزیکال نوکیا خیلی خیلی بهتره!!!!!!!!!!!!! از این تو گوشیاست.بیس با کیفیت دیوونت میکنه!هه هه
    ممنون داداش گلم چه کنیم با خجالت!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

ببخشید راستی گوشیه من فارسی نیست!واسه همین گفتم از خریدار بپرسم که قفله یا نه![IMG]file://localhost/D:/picture/Mobile%20phone/F%20480/gsmarena_203.jpg[/IMG]

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

منظور من این نبود که هر گوشی که اسم کارل زایس روش هست بهترین دوربین رو داره ولی خودتون بهتر می دونین که چند فاکتور در کنار هم کیفیت دوربین رو تعیین میکنند.
    که یکی از مهترین اونا وجود لنز با کیفیت یا عدم وجود اونه.
    دلیل منم واسه خرید این گوشی فقط دوربینش نیست و به نظر من ظاهر ساده و خیلی زیبایی داره (البته از نمای پشت با کمی اغماض)
    و البته همونطور که گفتم تا به حال چون samsung نداشتم این سوال ها رو پرسیدم
    راجع به آنتنش چی ؟ در قیاس با برندهای دیگه مشکل خاصی نداره ؟
    خیر
    مشکلی نداره
    اصلا ربطی نداره
    من نمیدونم ملت چرا با سامسونگ مشگل دارن.
    منظورم شما نیستین دوست عزیز .
    خودم از خیلی ها شنیدم که میگن طرف سامسونگ نرو بدرد نمیخوره
    خیالت از بابت آنتن دهی راحت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راست میگی .من خودم یه بار به یه مورد برخورد کردم بحث گوشی شد گفتش که من اول میخواستم همین گوشی که شما داری برای خانومم بگیرم(یو600)ولی اس 500 سونی اریکسون گرفتم .گفتم چرا همون سامسونگ نگرفتی؟یکم مکث کرد .گفتم به خاطر حرف مردمه.گفتش دقیقا همینطوره...گفتم بابا مردمو چیکار داری برو گوشی رو بگیر یه مدت دستت باشه عاشقش میشی...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام امیرجان خواهشا جواب سوالهای منم بدین منتظرم داداش!ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[quote=S A M S U N G;2094774]برای اولین بار در فروم های فارسی .

آموزش نصب بازی و برنامه روی گوشی F480 بدون استفاده از WAP گوشی .

1. برنامه File Explorer و درایور F480 را از لینک زیر دانلود کنید . ( حجم : 502 کیلوبایت )
    کد:
    2. بعد از دانلود فایل فوق ، پوشه ائی با نام JavaInstall بر روی کامپیوتر ذخیره میشود ، JavaInstall را از حالت فشرده خارج کنید ( UnZip ) .

3. در درون JavaInstall یک پوشه فشرده ( ZIP ) دیگر با نام SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQLوجود دارد ، پوشه مربوطه را از حالت فشرده خارج کرده .

4. پس از خارج کردن پوشه SAMSUNG_Composite_USB_Driver_4_34_WHQL از حالت فشرده ، وارد پوشه شده و Setup را انتخاب کرده تا درایور مربوط به گوشی شما بر روی کامپیوتر نصب شود .

5. بعد از نصب شدن فایل فوق بایستی پیغام زیر را ببینید .

6. در این قسمت گوشی خود را به وسیله کابل USB به کامیپوتر وصل کنید .

7. در درون پوشه JavaInstall برنامه TkFileExplorer_2.2.exe را اجرا کنید .

8. در درون برنامه به قسمت Settings و COM بروید .

9. بعد از باز شدن قسمت COM گزینه اول یعنی Port را باز کنید ، در این قسمت فقط یک COM را مشاهده میکنید ، آن را انتخاب و OK کنید .

10. در درون برنامه به قسمت File رفته و Connect را انتخاب کنید .

11. پس از Connect شدن گوشی به برنامه ، بایستی در قسمت پایین برنامه گزینه های موجود در گوشی رو ببینید .

12. در همان قسمت به Exe سپس JAVA سپس Game بروید .

13. یک پوشه جدید در قسمت Game ایجاد کنید ( New Folder )

14. از قسمت بالای برنامه TkFileExplorer فایلهای Java و Jad را از درون درایورهای کامپیوتر خورد انتخاب کنید و سپس بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Download را انتخاب کنید .

15. کابل USB را از گوشی جدا کنید .

16. کد رو به رو را در گوشی تایپ کنید #*6984125#*

17. سپس به قسمت Internals بروید ، در اینجا گوشی از شما Master Key می خواهد ، کد رو به رو را وارد کنید #*9072641#*

18. به قسمت Storage Settings بروید و سپس گزینه Update Java DB را انتخاب کنید .

از بازی و برنامه های نصب شده بر روی گوشی خود لذت ببرید .

دوستان عزیز همه این مراحل رو میشد در 2 خط توضیح داد پس زیاد نگران نباشین که 18 قسمت هستش . همه این مراحل در عرض 30 ثانیه قابل انجام هستش .

امیر جان یه سوال برام پیش اومد.اگه فایل jad وjar رو با بلوتوث رو گوشی f480 بریزیم که میره تو پوشه other file وبعدش از مرحله 16 شروع به کار کنیم یعنی کد فعال شدن جاوا رو بزنیم وبریم تو پوشه other file و فایل jad رو اجرا کنیم برنامه یا بازی مورد نظر نصب میشه یا حتما باید از مرجله 1 از کامپیوتر استفاده کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •