حسام جون براي همه گوشي ها اينجوري نيســـت برا فارسي كردن همون Fs هم بريزي فارسي اضافــه ميشـــه
درســـته همينجور كــه محمد جان گفتنـــ برو انجام بده
موفق باشيد!![]()
حسام جون براي همه گوشي ها اينجوري نيســـت برا فارسي كردن همون Fs هم بريزي فارسي اضافــه ميشـــه
درســـته همينجور كــه محمد جان گفتنـــ برو انجام بده
موفق باشيد!![]()
با سلام
من گوشیمو خیلی وقت پیش تبدیل کردم به k810 و پچهای مورد نیاز و درایو صدا و افزایش کیفیت فیلمبرداری را هم صب کردم ولی هر بار یه مشکلی براش پیش اومده:
1- مثلا قبلا یه کلیپ روی گوشی بوده اون را پاک کرده بودم وبعد با گوشیم فیلمبرداری می کنم چند ثانیه از اون کلیپها را به این فیلمی که گرفتم اضافه میکنه! همیشه نیست ولی تا حالا 3 - 4 مورد این جوری شده
2-آیکون فیلمهل و عکسها به آیکون آدمک تبدیل میشه و حتما باید تم را عوض کرد تا خوب بشه ولی بازهم روی اون هم بعد از مدتی اذست میکنه
3- وقتی عکس می گیرم ناگهان وقتی داره ذخیره می کنه دیافراگم دوربین بسته مبشه ، در حلیکه عکس ذخیره نشده
4- نرم افزارها و بازیها یکسان دارای دو آیکون اجرایی می شوند لازم بذکر است که دیگه نمیشه پاکشون کرد. بعضی از آنها دیگه کار نمی کنه ولی بعضی کار میکنه
5- گوشی را گذاشته بود رو میزم بعد که برداشتم صفحه سیاه بود و فقط گزینه های منو و تماس بود و اصلا گوشی کار نمی کرد . وقتی خوب شد که یه سیم کارتی دیگه گذاشتم رو گوشی. بعد از آن با سیم کارت خودم (ایرانسل) مسکلی نداشت. تا حالا دوبار این جوری شده
تا الان دوبار گوشیم را فول فلش کردم یعنی دوبار تا حالا main - fs -customize k810 را ریختم و باز بعد از مدتی دوباره همین مشکلات پیش اومد. الان دفعه دومه که این مشکلات پیش اومده. الان دیگه اصلا پچی را نصب نکردم. فکر کردم از پچها باشه!
رفتم پرسیدم یکی میگه ram خرابه یکی میگه باید با باکس فلش بشه.
والا موندم چی کارکنم اگه میشه بهم کمک کنید
Last edited by rghb3000; 26-08-2008 at 14:39.
بيشتر اين مشكلاتي كه شما مطرح كرديد به خاطر خراب بودن رم هست.مثلا شما فيلم ها را روي حافظه گوشي ذخيره كن ديگه قاطي نميشه.و يا عكس ها كه ميگي ذخيره نميشه همينطور.
و...
باسلام و تشكر از سايت خوبتون
من k810 دارم فريمور R1KC001 ميخوام به R8BA024 تبديلش كنم. مي شه؟
البته كه ميشه
كافيه فايلهاي فلش ورژن مورد نظر را بريزيد
پســـت 1 همين تايپك رو خوب بـــخون دوست منـــ
موفق باشيد!
سلام،و اين هم فايلهاي فلش تركي آذري براي K810 كه هم زبان تركي آذري و هم تركي استانبولي را داره و براي اولين بار در انجمن گذاشته ميشه
راستي اين FS از ما بقي سرعت بيشتري داره يعني سريعترين فريمور براي K810 ميباشد
دانلود فايل FS آذري (Azerbaycan Dili) با سايز 9676 K :و اينم كاستومايزي كه زبان تركي را پشتيباني ميكنه با سايز 19k :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان کسی می تونه فایل az.lng رو که تو این فایل fs هست استخراج کنه و برای من بذاره.
چون گوشی من k810 نیست این fs به درد من نمی خوره و فقط فایل az.lng رو نیاز دارم.
این هم مطلبی هست در مورد استخراج فایل ها از fs
فقط دقت کنید اگر در انجمن بالا عضو هستید و می خواهید فایل های ضمیمه رو دانلود کنید، فایل ها ویروسی هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gune Baxan; 28-08-2008 at 09:54.
راستي گوشي خودت چيه ؟
مدلشو بگو تا شايد منوي آذري واسه همونو بشه پيدا كرد
گوشی من w610 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)