تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 737 اولاول ... 44450515253545556575864104154554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنونم دوست عزيز الان سايت مگان رفتم واقعآ طراحي و امكانات فوق العاده ايي داره قيمت جديد اين كاشين رو نداري؟هم اتومات و هم دنده ايي راستي قراره كه سايپا مگان بزنه نظر خودم اينه كه كيفيت ماشين مياد پايين درسته؟اگه قرار بشه بخرم ايرانيشو نخرم بهتره نه؟
    البته مگان های قبلی هم تولید ترکیه هستش و مگان خط تولیدش تازه تو ایران راه افتاده و تحت نظارت دقیق رنو راه اندازی شده و خط تولید کاملا جدیدی هستش و از نظر کیفیت فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی خوب فکر نکنم مگان تولید ترکیه و ایران فرق زیادی از نظر کیفیت با هم داشته باشن
    از نظر قیمت راستش من قیمت دقیق ندارم و در ضمن اول سال هستش و شرکت ها هم طبق معمول قیمت های سال جدید اعلام نکردن وفعلا بازار راکده

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام ...
    سراتو ( Cerato ) رو هم در نظر داشته باش ، یه چیز تو مایه های فوق العاده هست
    امکانات ، امنیت ، سواری و شکل ظاهریش حرف نداره ، وارداتی هست و خودرو سازهای
    داخلی درش سهمی ندارن ، و از این نظر میشه برتری قابل توجه ای نسبت به خودروهای
    مونتاژ داخل بهش داد ، خدمات پس از فروش هم داره ، تو تهران اطلس خودرو و بعضی از
    نمایندگی های سایپا و توی شهرستان ها هم نمایندگی های سایپا خدمات پس از فروشش
    رو انجام میدن

ممـنــون
    مـیـثــم

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

ممنون از راهنمايتون، گلف نسل 2 چنده؟

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

يه سوال ديگه به نظرتون ماشيني كه 13 ساله پيش ساخته شده از نظر قطعات و دوام بهنظرتون بهتره يا پرايدي 86 ، البته من تخصصي تو ماشين ندارم اميدوارم دوستان منو راهنمايي كنيد!
    بعد از لحاظ فروش اگه زماني خواستم بفروشم چي؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام توی این کلیپ تندر 220 تا رفته که جالب

http://uk.youtube.com/watch?v=_uv5VBVT08M&feature=related

داره خودمونی میشه dwxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ضمن تایید سخنان Zed 2
    کسی که می خواهد خودروی خود را به روش ثبت نامی از نمایندگی تحویل بگیرد باید ابتدا تحقیقات لازم را انجام دهد چون همه مواردی که دوستان گفتند در ایران کاملا طبیعی است و همیشه به همین منوال بوده است. و علت اختلاف قیمت کارخانه با بازار همین دوندگی های زیادی است.
    دوستان اگر زمان پیکان را به خاطر داشته باشند. خودروی پیکان حتی تست نمی شد و طبق اعلام رسمی کارخانه متوسط 11 ایراد داشت ( از نصفه بودن شیشه ها تا شکستگی میل لنگ و جا نرفتن دنده و ... )
    بنابراین اول تحقیقات را کامل کنید و میزان صبر و حوصله و نیاز به ماشین در زمان گفت شده را بسنجید بعدا ثبت نام کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دنیای رپ . 3 راهیه دستگاه میکسر

پيش فرض

پرایدم نگران نباش دست کمی با 13 سال پیش نداره.اگر گلف بگیری اونم یه مشکیه تمیزو اسپرت کنی رو هوا می برن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دنیای رپ . 3 راهیه دستگاه میکسر

پيش فرض

بیا عکس های فولکس اگن mk1 یا هموت گلف خودمون رو با ژراید هاچ بک دو در مقایسه کن(هردو اسپرتند)

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض واقعآ شرمندم كرديد

ممنونم ازتون اصلآ فكر نميكردم بيام ببينم همتون جوابمو داديد يه جورايي شگفت زده شدم!!!
    چند تا سوال ديگه هم دارم سرعت صفر تا 100 Gen2 شما گفتيد 10 ثانيه است در صورتي كه مگان 1/11 ثانيه است كه اين يه حسنه براي Gen2 گفته شده در 100 كيلومتر 8/5 ليتر ميسوزونه ولي من سايت مگان رفتم چيزي گفته نشده كه در 100 كيلومتر چقدر ميسوزونه شما ميدونيد؟درباره Gen2 نميدونم زياد به نظرم جالب نمياد هم كشوري كه اين ماشينو زده هم نشستم ببينم چطورياست.
    ديشب رفتم سايت مگان قابليت هايي كه اين ماشين داره رو ديدم به نظرم وافعآ جالبه و قابليت هاي بسيار زيادي داره فقط چند تا چيز هست كه مي خوام بدونم تا جايي كه شنيدم مگان در طراحي ساختش از فايبرگلاس استفاده شده آيا اين درسته؟بعد اگه همچين چيزي باشه در مقابل تصادفات و ضربات مقاومت زيادي داره؟چون از هر كسي كه پرسيدم و همونطوري كه شما گفتيد مگان مقاومه ولي فايبرگلاس بودنش يكم جاي سوال داره كه مقاوم هست يا نه؟
    سوال بعديم اينه كه آيا مگان با اين قيمت مي ارزه يا نه؟قابليت هايي كه من ديدم خودم به شخصه ميگم كه آره مي ارزه ولي مي خوام نظر شما اساتيد رو هم بدونم.
    درباره مزدا3 هم اطلاعات زيادي ندارم و فقط از تيپ و قيافش خوشم مياد از چند نفر پرسيدم گفتن كه مزدا ماشين هاي خوبي هستش چه تيپ 1 چه تيپ 2 چه تيپ 3 ولي فقط مي خوام بدونم در مقايسه با مگان مزدا بازي رو ميبره يا نه؟از نظر تيپ اگه بخواييم موضوع رو بررسي كنيم همه ميگن مزدا3 ولي قابليت هاي ديگه چي؟
    ممنون ميشم كه كمكم كنيد
    Last edited by sarmast65_ata; 16-04-2008 at 19:12.

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مگان 2000 که دیگه وارد نمیشه بهتره طرف دست دومشم نری چون احتمالا قطعاتش مخصوصا موتورش کمیاب میشه . زانتیا الا 31 تومن قیمتشه ولی ماشینه خوبیه البته این جدیدا که میخواد سایپا بده نه (فیس لیفت) چون خیلی از قطعاتش قراره ایرانی بشه و چی از اب دربیاد معلوم نیست .
    کرولا ماشین خوبیه ولی نمیدونم الان مدلهای 2006-2007 قیمتشون چقدره مدل 2008 که حداقل 40 میلیونه .
    مزدا 3 ماشین اسپرتیه و ماشین خوبیم هست ولی قائدتا اگر بدنبال ماشین خانوادگی با فضای مناسب صندوق بار و صندلی عقب و نرمی و ... اینا خواص یه ماشین اسپرت نیست قائدتا ولی اگر ماشین اسپرت میخوای که حالا اگر فضاشم یکمی کوچیکتر بود مشکلی نیست مزدا 3 ماشین خیلی خوبیه اتوماتیکم هست و رانندگی راحتی رو مخصوصا تو ترافیک تهران داره فقط مشکل بزرگش قیمتش هست که الان فکر کنم 35 تومنه و از تمام ماشینهای همردش گرونتره .
    میمونه اوانته که الان اتوماتش 27 تومنه ماشین بدیم نیست و ماشین خوبیه قدرت موتورشم فقط با مزدا 3 قابل قیاسه کلا چیزه برجسته ای نداره این ماشین ولی چیز بدیم نداره که بشه بهش گیر داد .
    Last edited by Bracket; 16-04-2008 at 19:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •