·ترکه با يه دختره دوست ميشه. دختره ميگه من ايدزيم! ترکه ميگه عيب نداره منم تبريزي ام
1
2
·ترکه با يه دختره دوست ميشه. دختره ميگه من ايدزيم! ترکه ميگه عيب نداره منم تبريزي ام
·به تركه ميگن مملكت خر تو خره شده تركه ميگه:آره من ۳بار رفتم سربازي هيچكي نفهميد.
· به عضنفر میگن از قفل فرمونت راضی هستی میگه آره فقط سر پیچ اذیت می کنه
نسخه جدید شعر سعدی کشف شد………….بنی ادم اعضای یکدیگرند….که درافرینش نه ترک خرن……..چو ترکی به درد اورد روزگار ……دگر ترکها را نماند قرار…….تو که از سلطه این خران بی غمی ……….نشاید که نامد نهند ادمی
شاعر ترک
شب بود و خورشید به روشنی میدرخشید پیرمردی جوان یکه و تنهاهمراه با خانواده در سکوت گوش خراش شب قدم زنان نشسته بود.
وزارت بهداشت:به علت شيوع آنفولانزايه مرغي از فردا خروس بخوريد.
اینم از دخترای امروزی صبح تا شب تو سلمونی تا نصفه شب مهمونی آرایش هفت قلم میگه وای چه خوشکلم غذا از بیرون می گیره پیتزا نخوره میمیره واجب تر از نون شب ماتیک و خط لب نقشش نقش عروسک بین یه مشت خروسک یه روزی میشه بیدار که شده پاک گرفتار واسه شوهر هلاکه تو فکر رنگ لاکه پسر پولدار می خواد ولی گیرش نمیاد یه مشت سوسول قرتی بچه رپ زپرتی میان دورشو می گیرن واسش میمیرن وانمود میکنه فارسی بلد نیست یکی دو سه هفتی بوده تو پاریس به خان باباش میگه پاپا آخه رفته اروپا با پسره میشینه مامانش یه هو میبینه هول میشه یه عالمه میگه پسر خالمه چرا گریونه دختره؟ امشب مونده پشت در باباش راهش نمیده
ميدوني چرا دوخترها به دوست پسراشون ميگن bf يعني بدبخت فلك زده حالا چا پسرا به دوست دوختراشون ميگن gf من كه نميدونم اگه تو ميدوني بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)