سلام من تو این مرحله موندم همون معبدی که باید جمجمه رو پیدا کنی داخل معبد اومدم ولی نمیدونم باید کجا برم هنوز هم جمجمه رو پیدانکردم لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تو این مرحله موندم همون معبدی که باید جمجمه رو پیدا کنی داخل معبد اومدم ولی نمیدونم باید کجا برم هنوز هم جمجمه رو پیدانکردم لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بالاخره بازي تمام شد ...در كل بازي جالبي بود......طبق معمول نشون داد كه بازي ادامه دارد.....................
اتفاقا من عكس شما گير كردم . يعني من اون دستي رو كه شما نتونستيد بياريد پايين اوردمش پايين ولي اينكه اون يكي دستش رو چه جوري بيارم پايين موندم. اگه ميشه راهنمايي كنيد . در ضمن من بايد با اون دو تا مجسمه پايين كه باد بزن دستشونه و قابل حركتند چيكار بايد بكنم؟دوستان من هنوز توی مرحله جنگل گیریدم......
دیگه مغزم نمیکشه........
اون مجسمه بزرگ که 4 تا دست داره رو دست چپش رو اوردم پایین اما برای دست راستش باید از یه میله که به دست یه مجسمه کوچک هست آویزون بشم که دست بیاد پایین اما وقتی می پرم پایین دست میره بالا......
دورو برم هم یه چیز شبیه زندان کوچک آهنی هست.....نکته انحرافی اینجا چیه ؟؟؟
وقتی تونستی دستهای مجسمه رو بیاری پایین و اون الماس ها رو بذاری تو دستش بر حسب نورها اون مجسمه های زن های بادبزن بدست رو جابجا می کنی تا نور بیفته رو اون مجسمه زیری و راه شما باز بشه
ممنون x_fashist_x جان . ولي من نميدونم اون يكي دستش رو چه جوري بيارم پايين يعني راهي براي رفتن به اون طرف ديگه رو پيدا نكردم . اطراف اون قسمت رو خوب نگاه كردم كه يه حلقه براي بالا رفتن مثل اون طرف داشت ولي به ديوار چسبيده بود و نتونستم ازش استفاده كنم . حالا ميتوني بگي چطور بايد برم اونطرف ؟
Last edited by soliman; 01-12-2008 at 01:47.
بعد از اینکه دو جواهر رو سر جای خودش قرار گرفت باید به پایین محوطه برین و مجسمه های متحرک رو طوری تنظیم کنین که نور ها پس از برخورد به اونها به منشور جلوی دایره و نهایتا به سر مجسمه شیوا برخورد کنن.
تو همین تصویر (با اینکه کوچیک بود) کمی به سمت چپ حرکت و بعد قلاب رو به طرف حلقه طرف دیگر پرتاب کنین. بعد ار قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه تا راه رسیدن به جمجمه باز بشه...
سلیمان جان! وقتی که به دنبال دو تا جواهر میری و راه رو بر میگردی از مقابل ترازوی سمت چپ مجسمه شیوا سر در میاری نه اون طرف! بعد از جا به جا کردن ترازوی سمت چپ حلقه چسبیده به دیوار رو با قلاب میکشی و بعد آویزون میشی و دوباره به پاییین محوطه میری. بعد از رسیدن به پایین در حالی که حلقه طرف دیگر رو نیگاه میکنی قلاب رو پرتاب کن و بعد ترازوی سمت راست مجسمه شیوا رو تنظیم و جواهر رو سر جای خودش قرار بده...
اون طور که تو گفتی پس باید سمت راست مجسمه باشی! که نمیدونم از کجا تونستی به اینجا برسی... چون راه برگشت به این محوطه بالا فقط از طرف چپ تعریف شده نه راست.
من فقط همین برداشتتون رو موندم از کجا نتیجه گرفتید که ادامه دارد ؟؟!؟!؟!
البته تام رایدر که کلا ادامه داردولی از کجاش نتیجه گرفتی که می ماند ؟
هوس یه بار دیگه کمک
اینجا گیر کردم
جایی که پل شکسته و باید قسمت قسمت رد بشی بیای اینور
همشونو امدم قسمت اخر گیر کردم
عکس اول
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس دوم + هر چی میپرم نمیگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون زنجیرهای بالای سرش هم برعکس حرکت میکنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی تو همون جا یه غول نیم وجبی هم کشتم که این عکس سرش هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هوس جان بزار از اول بگم که چیکار کردم. من وقتی به اون محوطه دو تا مجسمه رسیدم اول رفتم طرف راست و یه میله رو سر جاش قرار دادم و بعد به وسیله اون میله خودمو به بالای اون قسمتی که باید یه میله دیگه رو از یه زنجیر در بیارم تا طناب ازاد بشه رسوندم و همین کار رو هم کردم . و بعد رفتم طرف چپ و از دیوار خودمو به اون قسمت دیکه رسوندم و به وسیله اون طفتنگ قلاب دار یه حلقه رو برای رها کردن طناب از جاش در اوردم و بعد برگشتم به اونجایی که باید اهرم رو بکشم رسیدم و با کشیدن اهرم اون قسمت ریزش کرد و لارا افتادایین که در این حالت تصویر اهسته میشه و من فورا خودمو به اون قلاب اویزان کردم و به اون محوطه پایین رفتم و بعد از کشتن چند سوسمار به طرف راست رفتم و اون دست مجسمه رو پایین اوردم. حالا بگید من باید کجا میرفتم که نرفتم؟اون طور که تو گفتی پس باید سمت راست مجسمه باشی! که نمیدونم از کجا تونستی به اینجا برسی... چون راه برگشت به این محوطه بالا فقط از طرف چپ تعریف شده نه راست.
در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)