کارت های سری 5 و 6 بوسیله ویندوز 7 پشتیبانی نمیشوند
در نتیجه بصورت رسمی درایوری برای ویندوز 7 بوسیله انویدیا برای این کارتها عرضه نشده
درایور های غیر رسمی هم اطلاعی ازشون ندارم و باید امتحان کنید و خطر فیک بودن یا ویروس را به جان بخرید
موفق باشید
کارت های سری 5 و 6 بوسیله ویندوز 7 پشتیبانی نمیشوند
در نتیجه بصورت رسمی درایوری برای ویندوز 7 بوسیله انویدیا برای این کارتها عرضه نشده
درایور های غیر رسمی هم اطلاعی ازشون ندارم و باید امتحان کنید و خطر فیک بودن یا ویروس را به جان بخرید
موفق باشید
ممنون
یه جایی تو هیمن تاپیک یکی از کاربران هم همین مشکل رو داشت دوستان پیشنهاد درایور ویندوز ویستا رو داده بودند . نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
نقل قول :
خدمت شما عرض کردم که درایور رسمی عرضه نشده ولی درایور غیر رسمی تا دلتون بخواد هستممنون
یه جایی تو هیمن تاپیک یکی از کاربران هم همین مشکل رو داشت دوستان پیشنهاد درایور ویندوز ویستا رو داده بودند . نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
ضمن اینکه می تونید همین درایور XP را زمان نصب Force Install کنید به احتمال زیاد جواب میده
ضمنا بعید می دونم درایور ویستا برای کارتهای سری 5 عرضه شده باشه چون ریشه درایور های ویستا و 7 یکی هست
سلام دوستان اگه ممکنه درایور کارت گرافیک amd radeon hd 5450برای ویندوز7 32بیتی بگذارین ممنون میشم ازعنایت دوستان عزیز هرچه گشتم نتونستم پیدا کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)