از دست من 2~3 بار افتاده برعكس فيلم هايي كه تو Youtube ديده بودم خيلي بدنه ضعيفي داره البته بنظر من چون دفعه اول از ارتفاع 1 متر هم كمتر افتار روي موكت كليد Power فكر كنم فنرش شكست كنارشم غر شد در دفعه بعد هم پشت گوشي رفت تو
از دست من 2~3 بار افتاده برعكس فيلم هايي كه تو Youtube ديده بودم خيلي بدنه ضعيفي داره البته بنظر من چون دفعه اول از ارتفاع 1 متر هم كمتر افتار روي موكت كليد Power فكر كنم فنرش شكست كنارشم غر شد در دفعه بعد هم پشت گوشي رفت تو
از ایسنتالر Video recorder رو اینستال کنید فیلم براداری هم می کنه حتی خیلی بهتر از دوربین های 3.2 نوکیا !!! با کیفیت صدای 128 kbps
ببخشید یکی می تونه به من با تصویر نشون بده که چجوری آیفونم رو باز کنم ؟!!!
Last edited by huti_421; 21-05-2008 at 14:36.
اخوی جفت لینک هات رو نتونستم باز کنم ...
عکسم باشه کفایت می کنه !!!
من تست کردم کار میکنه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا باز شد اون موقع نمیشد !!!
سلام ببخشید میشه راهمای تنظیم mail برای hotmail رو بذارید ...
.
اقا من چند وقتیه زدم تو کاره ایفون...
ولی موندم بخرم یا نه..!!
در ضمن قضیه این انلاک کردنو چیز میزائی که میگن چیه..!؟!؟
میگن وقتی فلان قد پوله گوشی دادی...باز باید 60 ، 70 تومن پوله انلاک کردنو برنامهو اینجور چیزا بدی..!!
(مثلا فوروارد کردن مسیج یا استاد شدن فیلمبرداریش و... )
میشه خودم تو همین تاپیکا همه کاراشو انجام بدم یا الزاما باید این پولو بریزم تو حلق فروشنده چپاول گر..!؟!؟
اگه مثه v3x ام باشه..خودم میتونم همه کاراشو بکنم...
لطفا کمکککک...
در ضمن خودم تو تاپیکا یه گشتی زدم...ولی نتونستم جواب درس حسابی بگیرم..ممنون میشم راهنمائی کنید...
.
اگه مي خواي بگيري فكر كن ببين مي توني با مسئله بلوتوس نداشتن كنار بياي اگه مي توني شك به دلت راه نده اين گوشي هيولاست در حال حاضر با گوشي هاي ديگه هيچ فرقي نداره هم Forward داره . هم فيلم برداري ميكه . هم sms فلرسي رو ساپورت مي كنه و تمام كارهايي كه گوشي هاي ديگه هم انجام ميدن ( از نظر مسائل عمومي )
براي آنلاك و اكتيو هم نمي خواد 1 ريال هم پول بدي خودت بعد 2 هفته استاد iPhone مي شي. روي كمك ما هم حساب كن .
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)