بسیار عالی و ممنون
من آپگرید کردم 5310 رو
صداش افزایش پیدا کرد ؛ مشکل هنگ رو هم تاحالا نداشتم
بسیار عالی و ممنون
من آپگرید کردم 5310 رو
صداش افزایش پیدا کرد ؛ مشکل هنگ رو هم تاحالا نداشتم
سلام. من گوشیم که n98 8gb باشه رو اپگرید کردم ولی زبان فارسی اضافه نشد. باید چکار کنم؟ راهی هست که بدون اپگرید فارسی بشه گوشیم؟؟؟؟
مال خودم عربی نداره
از شما ممنونم
Last edited by amineng; 17-09-2008 at 17:22.
نه فقط با اپگريد يا فلش ميشه...خوب زودتر ميگفتي كدشو بهت ميدادم...اصلا تاپيك جداگونش كه بود
قابل نداشت با اون كد اپديت كن ببين ميشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. من گوشیم رو با ورزن 30 اپگرید کردم. فارسی نداره. شنیدم با nss میشه بهش اضافه کرد. میشه اموزشش رو بذارید؟
خبر ویژه !!! ورژن جدید فیرمور 4.0812.4.2.1 برای N73 Me
سلام دوستان
نوکیا دوباره ورژن جدیدی برای N73 ME ارائه کرده
v : 4.0812.4.2.1
بالاخره این ورژن برای گوشیهای با پروداکت کد عربی هم اومد و شما میتوانید گوشی خود را با پرودداکت کد 0539295 آپدیت کنید
حجم فایل آپدیت 51.2 MB هست
تغییرات :
1 - دوباره Mobile TV اومده توی Applications
2 - نرم افزار جدید Dictionary اومده در داخل پوشه Office ولی هنوز کلمه ، قابل استفاده ای نداره و فکر کنم باید بعداً با نرم افزاری ، لغات را به اون اضافه کرد
3 - RAM گوشی که تغییری نکرده و فضای آزاد که زیاد نشده بود
4-در این ورژن سرعت باز شدن منو ها ، بخصوص در گالری گوشی و سرعت بازشدن عکسها ، از قرار معلوم زیادتر شده و همچنین ما شاهد ، افزایش سرعت عملکرد دوربین خواهیم بود.
تاحالا اينها ديده شده...
سلام
من الان کافینتم .گوشی ان 70 رو آپدیت کردم . حالا یه مسکلی باهاش دارم . نمیئونم چجوری فارسیش کنم
من فک کردم با آپ تو زبان هاش فارسی هم میاد . فک کنم الان باید کئشو عوض کنم ولی چه کدی نمی دونم . (عدد رو میگم )
ممنون میشم اگه زود جواب بدین
پیدا کردم . آپدیت هم شد (عربی و میوزیک)
ببخشید که 2 تا پست دادم
با nss كدشو عوض كن بعد اپديت كن
توضيحات صفحه اول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)