خوب اوون دوربین 300 تومنی که مثلا یه 8 Cyber shot خوب معلومه بهتره
ولی خوب N95 هم اونقدر کمی از اینا نداره
به هر حال دوربینم نمیشه همه جا حملش کرد ولی گوشیو میشه
یه موقع سوژه خفن پیدا میشه که خوب دوربین نیست ولی گوشی هست....
خوب اوون دوربین 300 تومنی که مثلا یه 8 Cyber shot خوب معلومه بهتره
ولی خوب N95 هم اونقدر کمی از اینا نداره
به هر حال دوربینم نمیشه همه جا حملش کرد ولی گوشیو میشه
یه موقع سوژه خفن پیدا میشه که خوب دوربین نیست ولی گوشی هست....
ممنونم از همتون یه کم فکر میکنم ببینم چی میشه .با این آخری که موافقم .راستی یکی از آشناها داره میره دوبی به نظر شما میتونه اونجا با 650 تومن یه n82 گیر بیاره ؟
جدید ترین قیمت در مشهد : 635000
Last edited by Mojtaba N87; 05-12-2007 at 00:09.
قابل توجه شما دوست عزیر، وقتی امکانات یک گوشی بررسی می شه که اونا رو بصورت اینترنال داشته باشه.gps داشتن یعنی اینترنال بودن اون...
مثلا می تونی واسه خیلی از گوشی ها یه فلش زنونه اکسترنال بخری.من در مورد چیزی که نمی دونم پست نمی دم. در ضمن، شاخ بودن 82 یه نظر شخصیه چون 95 8گیگ از نظراتی برتر هستش...
چه خوبه که آدم فکر نکنه همه چیز رو بلده...
عزیز فکر نمیکنم برتری های ان95 اونقدری باشه که نگیم ان82 سرتره .خوب مثلا همینی که شما گفتین فلش زنون اگه رو خود گوشی باشه بهتره یا اینکه بصورت جدا بخری و همرات همه جا ببری ؟!!!
البته اگه اندازه صفحه برات برتری محسوب میشه که برای خیلی ها هم هست قبول صفحه 2.4 اینچی ان82 به 2.8 اینچی ان95 8گیگ نمیرسه ولی فراموش نکن این نسخه معمولی ان82 هست حتما تو فاصله کمی بعد از ورودش موزیکش هم میاد که احتمال اینکه صفحش بزرگتر باشه هست ...
درسته نیومده .
ما اینجا داریم از روی مشخصات و اطلاعاتی که در موردش داریم روش بحث میکنیم ...
[QUOTE=ali racer;1869504]هر چند که قبلا بحث شده
ولی اولا ساختار دوربین ان82 ارتقا یافته ان95 8گیگ هستش وکیفیت بهتری داره واسه مثال میتونم بگم که این گوشی
فلاش زنون داره و محافظ دوربین
و ماتریس های ایجاد تصویر ومیزان حساسیت یا ایزو اسپید
کاملا بالا رفته
که کاملا محسوسه در عکس و فیلمبرداری نسبت به ان95
نکته بعدی در مورد سی پی یو قویتره این مدله
که در اصل دارای 2 تا پردازنده اس و کلیه ی رقیبان از جمله ایفون رو سر جاشون نشونده !!
و حالت چرخش اتوماتیک صفحه
که هیچ کدام از این ها رو ان95 8 گیگ نداره
ان82 الان شاخ گوشی های نوکیاست
دوست عزیز من 8گیگ دارم قبلشم معمولی داشتم و حالت چرخش اتوماتیک صفحه تو گوشیم فعال فقط با یک برنامه نصب کردم
حق با شماست دوست عزیز ، من نظر شخصیم رو گفتم. چون 8 گیگ حافظه و صفحه 2.8 واسه من خیلی با ارزشه... در اینکه 82 پیشرفته تره شکی نیست ولی تقریبا هم رده هستن.سیاست نوکیا همینه، هر بار سر مردم رو با یک سری گوشی گرم می کنه. یک سری 6600 و مدل های بعدیش و الانم ار ان 73 شروع کرده رسیده به ان 82...
[quote=gold_boy3;1873093]
دوست عزیز میشه بگی چطوری چرخش اتوماتیک رو تو 95 8گیگ فعال کردی؟ من چیزی در این مورد نشنیده بودم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)