persianastronomy جان لطفا در پست ۵۲۶ نقل قول منو درستش کن. اون سایتی که لینک عکس ها رو از اون گرفته بودم Down شده و یکی از عکس ها هم پرید . مجبور شدم درستش کنم![]()
توافق 58 ميليون پوندي چلسي با رونالدينيو:
متن كامل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رئیس آرسنال پیتر هیل – وود ، آروزی چلسی برای تبدیل شدن به یکی از بزرگ ترین باشگاه های دنیا را " فانتزی " خواند .
در حالیکه همه چیز در چلسی به خورده است به نظر می آید اتفاقات زیادی در اطراف باشگاه چلسی در حال رخ دادن است .
رفتن خوزه مورینیو تمام نقشه های پیتر کنیون برای تبدیل باشگاه چلسی به بزرگترین باشگاه دنیا در سال 2014 را از بین برده است .
در حالیکه آرسنال آمار حجم معاملات و سود سرشار خود را اعلام کرده است چلسی با ورزشگاهی نیمه خالی در جام قهرمانان حضور دارد . رئیس باشگاه آرسنال پیتر هیل وود هم در این باره گفته که آروزی کنیون این قدر مزحکه که بهتره فقط در ذهنش باقی بمونه . ( بگم خدا آبراموویچ رو چه کار کنه )
اون همچنین به روزنامه دیلی میل گفته : " برای من خیلی جالب بوده که چلسی در بازی لیگ قهرمانان فقط 25000 تماشاگر در ورزشگاه داشته .
اون در ادامه چیزهای دیگه ای هم گفته مثل اینکه یک باشگاه برای اینکه برزگ بشه باید 100 سال تلاش کنه با بتونه باقی بمونه ولی در عوض برای نابودیش فقط 100 دقیقه وقت لازمه . ( کاری که آبراموویچ اون رو با برکناری مورینیو به خوبی انجام داد و بازم داره تا نابودی کامل ادامش میده .)
منبع : Goal.com UK
این روزنامه Sun هر دفعه یه چیزی می پرونه حالا یا درست در می آید یا غلط . در ضمن سایتش هم تر فیلهشایعش بود ( خودم چند صفحه قبل گذاشته بودم) ولی تا تایید نشه پشیزی نمی ارزه .
Last edited by Undercover-G; 25-09-2007 at 15:47.
We Remember You معنی جالبی نمی ده . میشه : " ما تو رو به خاطر می آریم یا ما تو رو یادمون هست . "
فعلا" در حد شایعست . ولی یکی از گزینه هایی که گفته می شه همین تیمه . البته خیلی بعیده چون خودش گفته می خواد شانس خودش رو تو ایتالیا یا آلمان امتحان کنه ( پست شماره 492 پس من واسه کی نوشتم) . تازه خیلی بعیده بخواد بعد از چلسی به تاتنهام بره . میگیری که ...
![]()
تیم بعدی مورینیو اینتر ایتالیاست مانچینی گفته می دونم جای منو به زودی می گیره ولی موراتی گفته مانچو مربی اینتر می مونه
خودم به شخصه دوست دارم بیاد اینتر ما هوادارا با آغوش باز ازش استقبال می کنیم
خیلی خوب میشه اگه بیاد اینتر . من از بچگی طرفدار اینتر بودم.
------------------------------------------------------------
این خبر رو از تاپیک اینترمیلان کش رفتم
اينتر، كارواليو را زير نظر گرفته است
مقامات باشگاه اینتر میلان ريكاردو كارواليو، مدافع چلسي را زير نظر گرفتهاند
كارواليو، مليپوش پرتغالي به پيروي از خوزه مورينيو باشگاه پورتو را به مقصد استمفوردبريج ترك كرد و با توجه به اينكه مورينيو از چلسي رفته است، اين احتمال ميرود كه اين بازيكن دنبال سرمربي محبوبش برود و از آبيها جدا شود.
بر همين اساس نراتزوريها خود را آماده كردهاند تا از ناآراميهاي اخير چلسي نهايت بهره را ببرند و كارواليو را به ميلان بياورند.
مورینیو که 3 سال بسیار موفقیت آمیز را چلسی گذرانده بود و پنجشنبه باشگاه را ترک کرده بود و اخبار را دچار شوک کرده بود در محاصبه با یک روزنامه پرتقالی گفت : من هنوز " خاص " هستم .
اون گفته که زمانی که در چلسی گذرونده همه چی رو نشون می ده و گفته با من باشگاه بعد از 50 سال تونست جام رو ببره و همچنین چندین جام دیگه رو زیر نظر او تونسته ببره .
او گفت : " من فکر می کنم این اختیار رو دارم که بگم من خاص بودم و هنوز هم هستم . من تمام چیزهای خوب که می تونستم رو بدست آوردم و دوره فوق العاده ای رو زندگی حرفه ایم رو اینجا پشت سر گذاشتم ."
مورینیو همچنین گفته ترک چلسی لحظه احساسی ای بوده و تو اون لحظه حتی گریه هم کرده و چلسی رو مثل خانواده خوش دوست داشته . و گفته همیشه روابط عاطفی خوبی با بازیکنان و هوادارا داشته که باعث می شه نه اونا بتونن من و فراموش کنن نه من اونا رو ."
او گفته یک از بزرگترین افتخاراتی که طول زندگی حرفه ایش داشته عدم شکست در بازی های خونگی بوده . او اضافه کرد : " طرفداران هیچ وقت بریج رو با چشمهای گریان ترک نکردن چرا اونا هیچ وقت شاهد شکست چلسی در خونش نبودن . ما رکورد شکستیم . و روزی که اونا یک بازی رو تو خونه باختن به یاد خواهند اورد که با من حتی یک باخت در طول این 3 سال هم در خونه نداشتن .
" اینجا ( انگلستان ) ، فرهنگ خاص خودشو داره . الکس فرگوسن چندین سال است که در منچستر است و از همان ابتدا نتوانست جام را ببرد فکر می کنم 3 سال طول کشید . و می بینیم که همچنان کارش رو در منچستر داره . آرسن ونگر هم در طول 3 سال اول کارش نتونسته بود جام رو ببره و او هم هنوز برای آرسنال کار می کنه .
مورینیو در پایان گفت : " اگر دست طرفداران بود من باید 1 قرارداد 20 ساله می بستم . خوب می بینیم که طرز فکرها فرق می کند . مردم مرا دوست دارند و این یک رابطه عالی رو بین من و اونها می سازه ."
منبع : Goal.com UK
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)