فكر نميكنم اينجا جاش باشه ها!!
ولي گندش منم چي ميگي؟![]()
20 بار كه چيزي نيست من هر كدوم رو 30 بار البته 3 رو 47 بار!![]()
موفق باشي كلا اويل بازي هست كه آدم هر چي ميره سير نميشه![]()
فكر نميكنم اينجا جاش باشه ها!!
ولي گندش منم چي ميگي؟![]()
20 بار كه چيزي نيست من هر كدوم رو 30 بار البته 3 رو 47 بار!![]()
موفق باشي كلا اويل بازي هست كه آدم هر چي ميره سير نميشه![]()
================================================== ===
من میگم این تاپیک رو اسمش رو عوض کنیم بزاریم تاپیک کل کل و دوستان.
بابا یکم هم از خود بازی حرف بزنین.
البته پست شما هم حساب میشه.بابا یکم هم از خود بازی حرف بزنین.
اما در واقع کاری که الان باید کرد اینه که در مورد بازی حرف زد.
در مورد اینکه توی بازی دختر هست یا نه، در حال حاظر در تریلرها یک دختر از RE2 و یک شخصیت جدید تایید شده که مطمئن نیستم دختره. سوالی میپرسید![]()
چیزی نیست که حرف بزنیم
فعلا باید منتظر تریلر ها باشیم![]()
پس یه مدت درش تخته بشه بهتره !!
خب اگه درش تخته بشه تریلر ها رو از کجا بگیریم؟
![]()
نه بابا تخته اش نکنید حیفه . یهویی دیدی یه مطلب جدید و یا یه تریلر از این بازی اومد.
باسلام.ببخشید 2 تا سوال داشتم.اگر سوال اول تکراری ببخشید چون تا الان با هزار مصیبت این سوالاتو می پرسم.چه کار میشه کرد ایرانسله دیگه.سوال1:رزیدنت ایویل5 کی میدن بیرون.سوال2:ماکروسافت تا چه سالی 360 را ساپورت می کنه؟هم از نظر گیم و هم چیزای دیگه.از یکی شنیدم تا 2011 یعنی 3 سال دیگه نسل جدیدشو می ده بیرون؟!!!.
سلامی دوباره.ببخشید دو تا پست پشت سرهم شد.داخل رزیدنت ایویل5 ایا اسلحه فروش مثل 4 هست؟.
Last edited by 121314; 22-06-2008 at 02:13. دليل: تکراری
کجای تریلر یک دختر از RE2 تایید شده؟؟؟؟
ما که کل کل راه نمیندازیم.آقای Mohsen-CFC اینکارو می کنند.به هر حال یه کم کل کل هم بد نیست.من میگم این تاپیک رو اسمش رو عوض کنیم بزاریم تاپیک کل کل و دوستان.
بابا یکم هم از خود بازی حرف بزنین.
این دیگه از اون حرف هاست.پس یه مدت درش تخته بشه بهتره !!
اینو خوب اومدی.![]()
معلومه.نه بابا تخته اش نکنید حیفه . یهویی دیدی یه مطلب جدید و یا یه تریلر از این بازی اومد.
1 - گفته شده قبل از مارچ 2009.یعنی حدود های فروردین.باسلام.ببخشید 2 تا سوال داشتم.اگر سوال اول تکراری ببخشید چون تا الان با هزار مصیبت این سوالاتو می پرسم.چه کار میشه کرد ایرانسله دیگه.سوال1:رزیدنت ایویل5 کی میدن بیرون.سوال2:ماکروسافت تا چه سالی 360 را ساپورت می کنه؟هم از نظر گیم و هم چیزای دیگه.از یکی شنیدم تا 2011 یعنی 3 سال دیگه نسل جدیدشو می ده بیرون؟!!!.
2 - تا حالا هیچ چیز رسمی اعلام نشده.اما من هم خیلی شنیدم تا سال 2011 هست.
علیکم السلامسلامی دوباره.ببخشید دو تا پست پشت سرهم شد.داخل رزیدنت ایویل5 ایا اسلحه فروش مثل 4 هست؟
در مصاحبه ای که با Takeuchi انجام شده گفته که احتمالش هست.چون یک کاراکتر خیلی پرطرفدار بود.اما چیز قطعی اعلام نکرد.البته فکر کنم منظورت از اسلحه فروش همون بازرگان هست درسته؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)