هرچند زياد از ميلان خوشم نمياد ولي امشب با كمك و حمايت من اينتر را سوسك ميكند!!!
مطمئن باشيد
هرچند زياد از ميلان خوشم نمياد ولي امشب با كمك و حمايت من اينتر را سوسك ميكند!!!
مطمئن باشيد
حالا سوسک نه، ولی انشاا.. میبریمشون..
كاكا: سه امتياز را ميگيريم
كاكا ستاره تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا در مورد ديدار يكشنبه شب مقابل اينترميلان گفت: آمادهايم حداكثر امتياز اين مسابقه را به دست آوريم.
به گزارش روزنامه گازه تا دلو اسپورت آث ميلان فردا شب/يكشنبه/ در سن سيرو ميزبان صدرنشينان سري آ خواهد بود.
بر همين اساس ستاره برزيلي اين تيم با اشاره به اينكه زلاتان ابراهيموويچ توانايي كسب جايزه توپ طلايي را در آينده دارد و اندري شوچنكو دل خوشي از خوزه مورينيو ندارد، ابراز اطمينان كرد، تيمش اگر انگيزه خود را در طول ۹۰دقيقه حفظ كند، پيروز از زمين بيرون ميآيد.
كاكا افزود: توضيح آن كمي سخت است اما اين دربي با مسابقات ديگر فرق دارد ، انتظارات از اين مسابقه زياد است و ما بايد ببريم، در سه مسابقه قبلي بردهايم و شكست اينتر فوقالعاده خواهد بود، فكر ميكنم ميتوانيم اين كار را انجام دهيم اما بايد همان انگيزهاي را داشته باشيم كه در مقابل رجينا داشتيم.
وي در مورد مورينيو هم اظهار داشت: او ميداند چطور تيم را اداره كند، به جز شوچنكو تمام كساني كه قبلا با اين مربي كار كردهاند از او تعريف مي كنند.
كاكا در ادامه خاطر نشان كرد: ابراهيموويچ بازيكن بسيار مهم و سرنوشت سازي است، به نظرم او در يكي دو سال آينده برنده جايزه توپ طلايي ميشود اما امسال كريستيانو رونالدو به خاطر عملكردي كه فصل گذشته داشت، شايسته اين جايزه است.
بنابراين گزارش، فاصله اينترميلان به عنوان صدرنشين جدول مسابقات سري آ با ديگر تيمها در حال افزايش است و آث ميلان اگر ميخواهد شانسي براي قهرماني داشته باشد بايد جلوي اين تيم را بگيرد.
منبع : ایرنا
در آستانه دربي بزرگ ميلان آدريانو: اگر اينتر پيشنهاد بهتري ندهد، به آ.ث ميلان ميروم
در آستانه دربي بزرگ اين تيم مقابل آ.ث ميلان اعتراف كرد، اگر اينتر پيشنهاد بهتري به او ندهد ممكن است به رقيب ديرينهاش بپيوندد.
به گزارش ايرنا به نقل از روزنامه كوريه ره دلو اسپورت، اين بازيكن برزيلي گفت: برخي از مسائل ممكن است باعث شود روزي از اينتر برود.
وي كه هم اكنون در حال مذاكره با اينترميلان در مورد امضاي قرارداد جديدي است، اظهار داشت: ميخواهم قراردادم را تمديد كنم اما اگر با چيزهايي كه من ميخواهم موافقت نكنند، از اين تيم ميروم.
آدريانو با اشاره به احتمال رفتن به آ.ث ميلان افزود: با وجود اين بايد صبر كنيم تا ببينيم چه اتفاقي ميافتد. اگر قراردادم را تا بعد از سال ۲۰۱۰تمديد كنند، ميمانم در غير اين صورت ميروم. در فوتبال هرگز نمي توان درها را به روي هيچ تيمي بست. امروز در اينتر هستم اما اگر به توافق نرسيم، معلوم نيست به چه تيمي بروم.
دربي اينترميلان تحت مربيگري سرمربي جديد اين تيم يعني خوزه مورينيو مقابل آ.ث ميلان، يكشنبه شب برگزار ميشود و احتمالا آدريانو در اين مسابقه بازي خواهد كرد.
منبع : ایرنا
جدول پخش برنامه های شبکه 3 :
یکشنبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میلان - اینتر، ساعت 22:15
مدت زمان پخش 105 دقیقه..
وااییی خیلی استرس دارم. ایشالا میبریم. فقط من نگران آنجلوتیم.
خدا کنم ببریم بازی را...
این بازی از لحاظ روحی برای من استقلالی مهم هست![]()
قراداد میلان با پسر 9 ساله
باشگاه آث میلان ایتالیا با پسر بچه 9 ساله مكزیكی قرارداد امضا كرد.
به نقل از ایسنا، سران میلان با پسر 9 سالهای به نا م "ادگاردو اوبرگان" مكزیكی كه گفته میشود شباهت زیادی به لیونل مسی، سرخیو آگرو و دیگو مارادونا دارد، قرارداد امضا كردند.
این پسر بچه كه در شهر چیواس زادگاه خود به وی لقب گربه دادهاند، در دیدار دوستانه تیمهای نونهالان میلان و گوادالاجارا توجه همگان را به خود جلب كرد و گزارشها حاكی از آن است كه سران بارسلونا نیز به دنبال جذب وی بودهاند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیز دیگه ای تا بازی با اینتر نمونده..
انشاا.. که بازی رو ببریم و روند رو به جلومون رو حفظ کنیم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)