با عرض معذرت از همگی؛ رایکارد همون بهتر که بره بمیره!
پی نوشت:
گل رونی با کیفیت بالا و لینک مستقیما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض معذرت از همگی؛ رایکارد همون بهتر که بره بمیره!
پی نوشت:
گل رونی با کیفیت بالا و لینک مستقیما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FCBarcelona.ir
اتلتیكو مادرید در بهترین فرم فصلش بازی نمی كند, اما می تواند بر روی یكی از تاثیر گذارترین زوج هجومی لیگ در دیگو فورلان و سرجیو آگوئرو حساب كند.
با وجود اینكه بازی های گذشته به خواست آن ها پیش نرفت, قرمز و سفید ها، امشب باز هم آزمون سختی برای یاران فرانك ریكارد فراهم خواهند كرد. هفته پیش اتلتیکو در اوساسونا شكست خورد, 3-1, در بازی قبلی لیگ نیز در خانه 2-1 مغلوب اتلتیك بیلبائو شد. این تیم همچنان برای جایگاه لیگ قهرمانان رقابت می كند و همیشه می تواند بر روی مهاجمانش برای گلزنی تكیه كند.
زوج عالی
اتلتیكو پنجمین تیم گلزن برتر لیگ با مجموع 40 گل است, با 27 گل در خانه شان ویسنته كالدرون. این ركورد گلزنی یعنی اتلتیكو روند ثابتی را اخیرا داشته و راهش را برای رسیدن به جایگاه چهارم در لیگ هموار كرده است.
همكاری فورلان و آگوئرو یكی از دلایل اصلی حركت موفقیت آمیز باشگاه برای جایگاه اروپایی در این دوره بوده است. این دو هركدام 10 گل زده اند و بنابراین دقیقا نصف گل های تیم را به ثمر رسانده اند
افتخارات صرفا مال مربی نبود و نیست . این همکاری گروه با همه، که برد تیم رو رقم میزنه
افتخارات رایکارد مال زمان بحران تیمهای دیگه بود بازی با آرسنال که یادته ...
باید قبول کرد که نیمکت بارسا جای آدمای بزرگه که تو شرایط سخت با درایتشون تیم رو از بحران خارج کنن حالا نه به هر قیمتی ، اون هنوز به بلوغ فکری نرسیده وقتی رونالدینیو و اتوئو آماده ان به خاطر قهر و مسائل شخصی و درگیری استفاده نمیشن و وقتی که آماده نیستن به هر قیمت میرن تو زمین که این به ضرر بازیکنه
واسه همینه میگم نابجا و غیر اصولی هم بازیکن گرفته و هم تو پستهای بدی ازشون استفاده میکنه،اگه میگی که نه اون درایت داره پس توجیه نبود مسی و بازی کردن ادمیلسون و حتی بدتر گودجانسون چی بود !!!!!!!!!!!!
تیم هر موقع مسی یا رونالدینیو و باقی بزرگاش به استثناء دکو رو نداشت از کیفیت بازیش کاسته شد : پس این بازیکنا بودن که تیم رو به اینجا رسوندن چون نقش کمرنگ ریکارد که مسببش خودش بو رو تو بازیهای سخت نمود میکنه
یه جور دیگه میگم : ریکارد با بارسا به خیلی چیزا رسید که شاید بعد تیم ملی هلند همچین خوابی هم نمیدید
و امیدوارم مث FCBarcelona.ir احساساتی نشیم و قبول کنیم اونا از ضعف بارسا به طرز وحشتناکی استفاه کردن و به حرفه ای بودن تفکرات مربی حریف باختیم
قبول اینکه ضعیف بودن جناح چپ دفاع و سرعت پایین رفلکس بدنی پویول ما رو جلوی تیمای سرعتی دچار بحران میکنه سخت نیست.
با این هم موافق نیستم که چون پویول از دل و جان مایه میزاره تو هر شرایط باید تو تیم باشه چون مث سالهای قبل اون صلابت رو تو چرخشها نداره و جا میمونه
اگه داور دیشب با ما مهربان نبود شاید همون دیشب ریکارد از تیم برکنار میشد .
بسیاری از بازیکنا دیگه غیر قابل تحمل شدن و برا این تیم کوچیکن ، که انگاری با بودن ریکارد باید اونا رو تحمل کرد
خدا کنه سران باشگاه زودتر به فکر راه حل باشن تا اوضاع بدتر نشده
متاسفم ما همیشه به ریکارد میبازیم. بازی بارسا رئال پارسال که 3-3 شد. رئال له شده بود. ولی با گذاشتن اولگر و تعویض افتضاح نیمه دوم قهرمانی رو از دست دادیم.
امروز هم اینجوری. شایدم کار مافیاست. که هر وقت رئال عقبه و بارسا جلو یهو همه چی عوض میشه!!
من بازیه دیشب رو ندیدم.ولی این جور که شما میگین انگار رایکارد واقعا خراب کرده.من که نگفتم اون افتخارات همش بخاطر رایکارد بوده.
به سوال من جواب ندادین:
به نظر شما کدوم مربی بدرده بارسا می خوره و میتونه اونو به اوج برسونه؟
این طور که معلومه اکثرا دوست دارن که رایکارد بره کنار.خوب پس جواب سوال من رو بدین و بگین به چه دلیل
اینهمه بچه ها گفتن منم چند پست زدم بازم دلیل میخوای
گرفتی ما رو اساسی![]()
آقای MoJtaBa.R منظورم جواب سوال بالاییم بود و گفتم با دلیل بگین چه مربی ای.این:
به نظر شما کدوم مربی بدرده بارسا می خوره و میتونه اونو به اوج برسونه؟
راستی بخاطر اطلاعات خوبتون هم ممنون.![]()
م م نون
در شرایط فعلی اگه خوزه بیاد حداقل از بی نظمی و بازیکن محوری در می آییم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)