قطبي در گفت و گو با فارس:
كارشناسان خارجي معتقد به حرفهاي بودن فوتبال ايران نيستند
خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس گفت: زمانيكه با تيم ملي كره همكاري ميكردم، بيشتر كارشناسان معتقد بودند فوتبال ايران هنوز حرفهاي نيست.
افشين قطبي در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره حضورش در فوتبال ايران اظهار داشت: واقعاً در اين مدتي كه به چند استان رفته ام، از فوتبال ناب ايراني لذت برده ام. همانطور كه قبلاً گفتم، اميدوارم روزي ايران به جايگاه واقعي اش در آسيا و جهان برسد.
وي ادامه داد: باوجود اينكه فوتبال ايران هميشه 2 تيم بزرگ مثل پرسپوليس و استقلال را دارد، به نظرم تمام تيمهاي آسيايي، اين دو تيم را به اندازه كافي ميشناسند چون بازيكنان سرشناس را از اين تيم ها به خدمت گرفتهاند.
قطبي عنوان كرد: باوجود تمامي شايستگي ها، زمانيكه در كره جنوبي با مربيان بزرگ كار ميكردم، اعتقاد داشتند باوجود نام حرفهاي، به هيچ عنوان فوتبال ايران يك ليگ حرفهاي صد در صد نيست و با بقيه كشورهاي آسيايي تفاوت دارد.
وي ادامه داد: از نزديك فوتبال ايران را شاهد هستم. بايد بگويم وقتي به ايران آمدم، خلاف اين حرفها را ديدم. بايد بگويم كه واقعاً فوتبال ايران يك حرفهاي بينالمللي است كه من هم خوشحالم كه جزيي همراه باشگاه پرسپوليس شدم.