سلام دوستان کدوم سرویس دهنده پیش شماره620 رو پشتیبانی می کنه؟
درضمن 2 الی 4 گیگ لینک فایل درام، کی میتونه برام دانلود؟هزینه اش هم هرچقدربشه تقدیم میکنم.
سلام دوستان کدوم سرویس دهنده پیش شماره620 رو پشتیبانی می کنه؟
درضمن 2 الی 4 گیگ لینک فایل درام، کی میتونه برام دانلود؟هزینه اش هم هرچقدربشه تقدیم میکنم.
ولي من ديروز رفتم ليست قيمت گرفتم، هميار نت تمام سرويس هاش نامحدود هست و با قيمتي كه ديروز به من داد، نامحدود ها را از سرعت 64 تا 512 به ترتيب 15 /20/25 /30 تومن مي داد. ولي 128 صبا نت با 10 گيگ حجم ميده 24000 تومن .(مال هميار 128 نامحدودش 20000 مي شه)هميار نت كه خيلي قيمتش بالا رفته
الان بهترين گزينه صبا نت هست
اينم بگم من مركز مخابراتم فياض بخش هستش.
راستي از عرفان رايانه (روبروي كتابخانه خوارزمي) پرسيدم و اين ليست قيمت ها را هم از اون گرفتم.
و خود اين عرفان رايانه مودم هم داشت asus ميده 50 تومن. چطوره؟ توي پاساژ ملاصدرا ارزونتر گيرم مياد؟
يه سوال ديگه (آخه من اولين بارم مي خوام اي دي اس ال بگيرم)اين rapid كه مي گيد اين چيه؟ چطوره؟
راستي اين مودم هاي d-link هم ميشه توضيح بديد. من مي خوام 50 تومن واسه مودم هزينه كنم بهترين گزينه چيه؟
ممنون مي شم راهنماييم كنيد...........![]()
Last edited by gondeh; 22-11-2007 at 14:25.
همون ایسوز عالیه . تو پاساژ 63 تومنه.مدل 602راستي از عرفان رايانه (روبروي كتابخانه خوارزمي) پرسيدم و اين ليست قيمت ها را هم از اون گرفتم.
و خود اين عرفان رايانه مودم هم داشت asus ميده 50 تومن. چطوره؟ توي پاساژ ملاصدرا ارزونتر گيرم مياد؟
یه سایته برای آپلود فایل و چون هم بیشتر فیلم ها توش آپلود میشه به خاطر سرعت بالاش. اگه یه اکانتش رو بگیری که باهاش می تونی هم سرعت بالا برای دانلود داشته باشی هم دانلود منیجر رو ساپورت میکنه. تنها سایت خارجی هست که تو ایران نمایندگی داره.يه سوال ديگه (آخه من اولين بارم مي خوام اي دي اس ال بگيرم)اين rapid كه مي گيد اين چيه؟ چطوره؟
نه بابا صبا نت خیلی خراب شده پیشنهاد نمیکنم ، اخه من خودم مشترک صبا بودم و چون دیگه خسته شدم از نواسانی که داشت رفتم سرویس لاوان گرفتم . خیلی خوبه
شما هم که کارت تبلیغه
شما سه تا پست دادی که تو سه تاش تبلیغ لاوان هست
ای بابا
اینم اضافه کنم که صبانت درسته محدودیت نداره ولی از نظر سرعت هیچ مشکلی نداره
ما که رفتیم از صبا نت گرفتیم (البته گفتن برای منطقه ی شما فن آوا هست که همه چیزش شبیه صبانت هستش)گفتن آخر هفته وصل میشه. مونده مودم ایسوز مدل 602 (63 هزار تومن تو پاساژه ملاصدرا) که همه میگن عالیه
صبانت خیلی هم خوبه !
لاوان فردا میشه مثل همیارنت!
یعنی توی ایران هرکی نامحدود داد کم میاره !! چون پهناباندی نیست.
یعنی میتونه باشه اما کی $$ میده ؟! اونها به فکر خودشون هستن نه مشتری ها.......
حالا یه سوال کی مودم ایسوز مدل ای ام 602 داره؟ازش راضی هست؟
سلام
مودم TP -Link بگيريد قيمت تهران 35000 تومن modem roter adsl 2 خروجي لن و usb بدون انجام تنظيمات يعني من از صبا نت که اکونت گرفتم حتي نمي دونم شرکتي که آکونت گرفتم کجاي شيراز هست که چه کساني مديريت مي کنند فقط تلفني پول واريز کردم از بانک و تلفني آکونت گرفتم
اين مودم با گارانتي يک ساله اگه شيراز گيرتون نيومد توي سايت ايستگاه يه سرچ کنيد
istgah.com
پولتون رو براي مودم دور نريزيد
Tplink -8811 من اين مدلش رو گرفتم سايت اينترنتي اش هم اينجاست يک شرکت توي تهران گارانتيش مي کنه يک ساله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مودمهای asus یه مودم های خوبی هستند که تقریبا با همه isp ها کار میکنند
من خودم مودم ارزون می خواستم d-link مدل 200 رو گرفتم 30 تومن که فقط usb هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)