مال یکی از بچه هاست ......خودمم میخوام عین همینو بعد عید بگیرم خیلی تو این قسمت پرسجو دارم میکنم...خوبه سیستمش یا بده؟؟![]()
مال یکی از بچه هاست ......خودمم میخوام عین همینو بعد عید بگیرم خیلی تو این قسمت پرسجو دارم میکنم...خوبه سیستمش یا بده؟؟![]()
این سیستم فوق العاده ست!!
همه چی رو خیلی خوب اجرا میکنه.
دستت درد نکنه اوراکا جان از راهنماییت ممنون
خوب پست رو ویرایش می کردی!!!!دیگه نیاز نبود یه پست دیگه هم بدی بگی منظورم اوراکل بود.!!!!؟؟؟؟
عزیزم بیخیال ! مهم نیت طرف بود . حالا 1 پست هم چیزی نمیشه .خوب پست رو ویرایش می کردی!!!!دیگه نیاز نبود یه پست دیگه هم بدی بگی منظورم اوراکل بود.!!!!؟؟؟؟
البته اگه وجود داشته باشه ! چون قبلا یه نفر اینطور سئوالی کرد که همه تایید کردند دروغ میگه !این سیستم فوق العاده ست!!
همه چی رو خیلی خوب اجرا میکنه.
البته منظورم این دوستمون نبود ولی اینطور سیستم هایی کم پیدا میشه .
باید ببینم مادربردش چیه.
در ضمن روی کارت گرافیک با توجه به تنوع زیاد میشه بیشتر مانور داد. در ضمن یادمون نره تا آخر تابستان امسال سیل کارتهای قدرتمند دو هسته ای داره سرازیر میشه که اتفاقا قیمت های مناسبی هم داره و دوران 8800ultra داره به پایان میرسه پس میشه بیشتر صبر کرد تا خرید بهتر داشت.
فکر میکنم اگه این بازی همینجوری بخواد تاریخ عرضه شدنش عقب بیافته . این تاپیک به یک تاپیک سخت افزاری و مشاوره خرید تبدیل بشه.
عرضم بحضور شما که این سیستم گفتم برای یکی از بچه هاست...من الان خودم کارت گرافیکم5200 128 هستش بعد 4 سال میخوام این سیستمو عوض کنم شبیهه اونی که نوشتم بگیرم البته تو وقتش یه تاپیک میزنم...اما چرا کم پیدا میشه؟؟؟؟؟رمش نکنه زیاده؟؟؟دوستم میخواست 80 تومن بده 2gb باس 800 بگیره من بش گفتم تو که داری پول میدی 20 تومن سر بذار 4gb باس 667 بگیر
چه گرفتاری شدیما...با هزار بد بختی داریم پول تهیه میکنیم بعد عید همچین سیستمی بگیریم...طبق گفته شما که داره قدیمی میشه!!!!!!!!!!!!!این دو هسته ایهاچندن الان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)