فکر کنم بازی شما کرک میخوادسلام!
دوستان من در نصب بازی مشکل پیدا کردم!( یا شاید هم اجرا چون یه DVD کپی کرد بر روی هارد و من نتونستم جلوتر برم)
وقتی بر روی آیکون کلیک می کنم این پیغام می یاد:
Warning! Your system time appears to be incorrect, would you like to check it online against a time server?
Your system time will not be adjusted automatically. Please correct the time manually, if necessary
این پیغام دو گزینه داره وقتی yes را می زنم این پیغام می یاد:
License date has expired.
Please contact the software provider to update the software or extend the license.
و وقتی no را می زنم این پیغام می یاد:
Invalid system-time detected.
Please check and correct your local system-time setting.
چه کار کنم؟؟؟؟
کرکشو توی این سایتها میتونی پیدا کنی ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراه حل مشکل شما توی این پست ...سلام...
بابا دوستان عزیز من دکمه Q رو میزنم و پایین صفحه علامت تعجب زرد رنگ میاد و من دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیگیره... اسب هم یک جا وامیسته هر چی Q رو میزنم اون علامت احتیاط میاد ولی سپر رو نمگیره...من تو زاویه های مختلف هم Q رو میزنم از پشت.بغل جلو ولی نمیگیره... به نظر شما مشکل از منه یا بازی بعد نسب شده...
من تو شماره قبلی اصلا گیر نکردم ولی تو این شماره تو این 41 درصد موندم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرحله آخر 2 تا غول داره ! کدوم رومیگی اون زنه یا اون حیوان مسخره ؟یکی به من کمک کنه این غول اخر رو چه جوری بکشم
بعدم سیوتو بذار تا بگم چجوری باید به جهنم بفرستیش !

جواب بصورت نقل قول