سلام من كار محاسباتي زيادي انجام نميدم ... در حد معمولي ... ميخواستم ببينم Amd X2 4200 واسه من خوبه ؟
سلام من كار محاسباتي زيادي انجام نميدم ... در حد معمولي ... ميخواستم ببينم Amd X2 4200 واسه من خوبه ؟
اگه پول دارید به نظر من سراغ مدلهای بهتری برید چون نرم افزار های فعلی هم خودشون سی پی یوی قدرتمند میخوان ...سلام من كار محاسباتي زيادي انجام نميدم ... در حد معمولي ... ميخواستم ببينم Amd X2 4200 واسه من خوبه ؟
نظر شما رو چه مدليه ؟
من پول زيادي نميتونم خرج كنم ...
ممنون دوست عزيز به خاطر راهنمايي هات
رفيق اين مدل ها كه گفتم مدل هاي پايين ترن كه؟!
البته من قيمت قطعه تو ايرانُ مي خاستم
در مورد ميزان پشتيباني از BUS و كش منظورم اين بود كه تو خريد بيشتر رو كدوم حساب كنم. كش زياد؟ يا پشتيباني از BUS زياد؟
بازم ممنون رفيق![]()
Last edited by Booseh_ye_Irani; 05-03-2008 at 23:10.
من تو بازار نمي دونم هست يا نه ولي رايان صبا يه زماني آورده بود كه قيمتش يادم نيست ولي مطمئنا قيمت منطقي نبوده... طبيعي هم هست چون مسلما اين پردازنده ها در حجم بالا وارد نميشن.البته من قيمت قطعه تو ايرانُ مي خاستم
در مورد ميزان پشتيباني از Bus و كش منظورم اين بود كه تو خريد بيشتر رو كدوم حساب كنم. كش زياد؟ يا پشتيباني از Bus زياد؟
همونطور كه گفتم غير از مقدار كش و باس خارجي موارد ديگه هم هست كه بايد با هم در نظر گرفته بشه مثل تكنولوژي هاي بكار رفته. دقيقا بايد موردي بررسي كني نه كلي. مثلا Q6600 رو با Q9300 اگه مقايسه كني خوب Q9300 باس و كلاك بالاتر و مصرف پايين تر داره و البته كش كمتري داره. ضمنا از تكنولوژي جديدتري هم برخوردار هست.هر چند هر وقت اينها بياد تو بازار اين بحث مطرح ميشه و الان تنها انتخاب خوب همون Q6600 هست يا بالاتر مثلا Qx6700.
بنظر من همين براي كارهاي معمولي خوبه و نبايد زياد سخت گرفت. دقيقا با چه نرم افزار هايي سر و كار داريد؟سلام من كار محاسباتي زيادي انجام نميدم ... در حد معمولي ... ميخواستم ببينم Amd X2 4200 واسه من خوبه ؟
جواب منو نمیدید؟برام خیلی مهمه!!!
ممنون رفيق از راهنماييت![]()
از بين AMD X2 4200 و Intel Core2Duo E2160 كدوم رو مي پسنديد ؟
اگه اهل اور باشی E2160 در غیر این صورت X2 4200
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)