تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 225 اولاول ... 44450515253545556575864104154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام من كار محاسباتي زيادي انجام نميدم ... در حد معمولي ... ميخواستم ببينم Amd X2 4200 واسه من خوبه ؟

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من كار محاسباتي زيادي انجام نميدم ... در حد معمولي ... ميخواستم ببينم Amd X2 4200 واسه من خوبه ؟
    اگه پول دارید به نظر من سراغ مدلهای بهتری برید چون نرم افزار های فعلی هم خودشون سی پی یوی قدرتمند میخوان ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

اگه پول دارید به نظر من سراغ مدلهای بهتری برید چون نرم افزار های فعلی هم خودشون سی پی یوی قدرتمند میخوان ...
    نظر شما رو چه مدليه ؟
    من پول زيادي نميتونم خرج كنم ...

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Q9550 وQ9450 فكر نكنم هنوز اومده باشند تو بازار ولي QX9650 تو مايه 1100 دلار هست و فكر نكنم تقلبيش هم پيدا بشه.

1066 و 1333 كلاك خارجي پردازنده هستند كه سرعت مسير انتقال ديتا بين پردازنده و ساير اجزاي سيستم هست ولي سرعت پردازش بيشتر مربوط ميشه به كلاك داخلي و در بعضي كاربردها بستگي به مقدار كش هم داره ولي تاثيرش خيلي نيست. پردازنده Quad core با كش 8MB رو نبايد با دو هسته اي مقايسه كرد اگه منظورت E8xxx هست هر كدوم كارايي خودشون رو دارند. ولي اگه Q9300 مورد نظرت هست غير از باس بالاتر و كش پايينتر ويژگي هاي ديگه هم داره مثلا استفاده از تكنولوژي 45nm و مصرف پايينتر.
    ممنون دوست عزيز به خاطر راهنمايي هات
    رفيق اين مدل ها كه گفتم مدل هاي پايين ترن كه؟!

البته من قيمت قطعه تو ايرانُ مي خاستم
    در مورد ميزان پشتيباني از BUS و كش منظورم اين بود كه تو خريد بيشتر رو كدوم حساب كنم. كش زياد؟ يا پشتيباني از BUS زياد؟

بازم ممنون رفيق
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 05-03-2008 at 23:10.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

البته من قيمت قطعه تو ايرانُ مي خاستم
    در مورد ميزان پشتيباني از Bus و كش منظورم اين بود كه تو خريد بيشتر رو كدوم حساب كنم. كش زياد؟ يا پشتيباني از Bus زياد؟
    من تو بازار نمي دونم هست يا نه ولي رايان صبا يه زماني آورده بود كه قيمتش يادم نيست ولي مطمئنا قيمت منطقي نبوده... طبيعي هم هست چون مسلما اين پردازنده ها در حجم بالا وارد نميشن.

همونطور كه گفتم غير از مقدار كش و باس خارجي موارد ديگه هم هست كه بايد با هم در نظر گرفته بشه مثل تكنولوژي هاي بكار رفته. دقيقا بايد موردي بررسي كني نه كلي. مثلا Q6600 رو با Q9300 اگه مقايسه كني خوب Q9300 باس و كلاك بالاتر و مصرف پايين تر داره و البته كش كمتري داره. ضمنا از تكنولوژي جديدتري هم برخوردار هست.هر چند هر وقت اينها بياد تو بازار اين بحث مطرح ميشه و الان تنها انتخاب خوب همون Q6600 هست يا بالاتر مثلا Qx6700.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بنظر من همين براي كارهاي معمولي خوبه و نبايد زياد سخت گرفت. دقيقا با چه نرم افزار هايي سر و كار داريد؟

پروفشنال azorbet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام.MB من Asus P5PL2 هست.می خواستم بدونم با 120 تومن بهترین CPU ای که میشه نصب کرد چیه؟
    جواب منو نمیدید؟برام خیلی مهمه!!!

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تو بازار نمي دونم هست يا نه ولي رايان صبا يه زماني آورده بود كه قيمتش يادم نيست ولي مطمئنا قيمت منطقي نبوده... طبيعي هم هست چون مسلما اين پردازنده ها در حجم بالا وارد نميشن.

همونطور كه گفتم غير از مقدار كش و باس خارجي موارد ديگه هم هست كه بايد با هم در نظر گرفته بشه مثل تكنولوژي هاي بكار رفته. دقيقا بايد موردي بررسي كني نه كلي. مثلا Q6600 رو با Q9300 اگه مقايسه كني خوب Q9300 باس و كلاك بالاتر و مصرف پايين تر داره و البته كش كمتري داره. ضمنا از تكنولوژي جديدتري هم برخوردار هست.هر چند هر وقت اينها بياد تو بازار اين بحث مطرح ميشه و الان تنها انتخاب خوب همون Q6600 هست يا بالاتر مثلا Qx6700.
    ممنون رفيق از راهنماييت

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

از بين AMD X2 4200 و Intel Core2Duo E2160 كدوم رو مي پسنديد ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از بين AMD X2 4200 و Intel Core2Duo E2160 كدوم رو مي پسنديد ؟
    اگه اهل اور باشی E2160 در غیر این صورت X2 4200

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •