این یکی از روابط مربوط به لگاریتم هست
توی اون سوال ما قسمت دوم تساوی رو داشتم و قسمت اول رو از اون بدست اوردیم.
-
-
این یکی از روابط مربوط به لگاریتم هست
توی اون سوال ما قسمت دوم تساوی رو داشتم و قسمت اول رو از اون بدست اوردیم.
سلام.
فقط با تمرین و حل انتگرالهای زیاد این تجربه براتون حاصل میشه و نشانه ی آنچنان خاصی نداره. خودتون که دستتون راه بیفته با یه نیگاه متوجه میشین که باید یه انتگرال رو چطوری حل کرد.
موفق باشین.
مشکل اینجاست من مثال زیادی ندارم و از جزوم دارم نگا میکنم.خدا بهم صبر بده!
یه چیزی.استاد ما u=1+e^x گرفته بود و e^x=u-1 گرفته بود که شما u=e^x گرفته بودین و فرق جواب من با شما تو یک مرحله مونده به اخر فرق داشت.اونم سر این که منبه دست اوردم و hts اینو به دست اورده
عملا فرقی ندارن یا من اشتباه رفتم؟این چند روزه از تو داغونم هم اینا هم که اضافه شدن دیگه نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم!
فرقی نداره. آخر سر که u رو بر حسب x بنویسین جفتش یکی میشه
دیوی حالا یه سوال برام پیش میاد که من دفه های اول تو اتاق حل تمرین راجب انتگرالا سوال کردم و گفتی از تغییر متغیر حل میشه ها.ایا شامل اونا هم میشه یا فرق داره با این u که میگیریم؟
خب وقتی به قول خودتون u میگیریم یعنی از تغییر متغیر استفاده کردیم دیگه.![]()
میدونم ولی اینم بعدا برام پیش اومد که تو این تیپ سوالا ما dx رو پیدا میکردیم و اون انتگرالای اول که حل میکردیم du رو پیدا میکردیم.به منم حق بده که قاطی کنمچون این انتگرالای جدیدو امسال خوندیم و سالای پیش خیلی مختصر که همش اثبات اینا بود خوندیم.مثل رفع ابهامو پیوستگی نیست که 2 سه ساله هی میخومیم و فول هستیم
![]()
اگه مثال زیاد نداری برو کتاب حساب دیفرانسیل انتگرال لیتهلد (جلد دوم) رو بگیر و فصل تکنیکهای انتگرالگیری رو بخون هم مثال زیاد داره هم خیلی خوب توضیح داده.
تو رشته های مهندسی انتگرال و مشتق مهمترین مباحث ریاضی هستن. سعی کن تو این مبحث هم فول بشی.
الان من ترم اولم این کتاب برای ترم بعد هم به دردم میخوره؟جواب سولمو به اواتارم یا تو پیغام خصوصیم پست کن.thanks a lot dear friend
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)