سلام دوست من
توی شیراز هم همون حدود 270 هست ولی اگر یه کم بگردی 265 ه گیرت میاد![]()
سلام دوست من
توی شیراز هم همون حدود 270 هست ولی اگر یه کم بگردی 265 ه گیرت میاد![]()
سلام
يه سوال داشتم.
اين باطري گوشي خيلي زود تموم ميشه .يعني حدود 24 ساعت روشن ميمونه. ديروز زياد استفاده نكردم امروز صبح كه پاشدم ديدم گوشي خاموشه .از جمعه كه خريدم تا حالا 3بار شارژش كردم .باطري هم چك كردم اصله.
راستي دوستان كسي مي دونه قيمت باطري اون BP-5m چنده؟
سلام به همه دوستان
من این گوشی رو خریدم بعد به همه ی دوستام سفارشش کردم حالا یکی از دوستام خریده امروز جعبشو آورده بود خونمون موقعی که جعبشو باز کردم دیدم که شارژرش با ماله من فرق داره! به نظر شما این شارژر اصله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان در مورد سوال دوستمون که گفته بود شارژ زود خالی میکنه باید بگم که اصلا اینطوری نیست اتفاقا از موقعی که من گوشیرو خریدم سه چهار بار شارژش کردم خیلی زود شارژ میشه به یکساعت ونیم نمیرسه که شارژش کامل میشه حقیقتا من تعجب کردم اخه واقعا عمر باتری زیاده شاید فقط گوشی من اینجوری باشه ولی با اینکه باهاش اهنگ گوش میکنم ولی حداقل 4 روز جواب میده. من فکر میکنم که باتری شما ایراد داره.
امروز رفتیم بازار کربلایی که 5700 رو بخریم .
خیلی هم تو بازار گشتیم اما هیچ جا واسه این گوشی گارانتی نمی دادن ما هم پیش خودمون گفتیم اگر امروز خردیمش و فردا خدای نکرده قسمت چرخونش خراب شد
میخوایم چه کار کنیم
حالا میخواستم ببینم اصلا گارانتی واسه این گوشی تو بازار هست؟
درضمن تو بازار اهواز قیمت 5700 از 290000 تومان تا 270000 هزار تومان بود.
مال منم حداقل 24 ساعت جواب میده...ولی من با گوشی زیاد ور میرم....فکر کنم چون بلوتوث قوی داره و همچنین سی پی یو قوی مصرف باطریش بالا باشه...آخه یه سری 2 ساعت با اخر باطریش (اون موقع که اخطار میده) دووم اورد
4 روز باهاش اهنگ گوش میدی؟
چون N95 یه N داره،طبیعیه!البته خیلیم فرقی ندارن!
نه 4 روز اهنگ گوش نمیکنم راستش من که بلوتوثم همیشه خاموشه کلا گوشیرو جوری تنظیم کردم که کمترین مصرف رو داشته باشه مثلا صدایه زنگ تا اخر باز نیست و خاموش شدن صفحه رو که 60 ثانیه بود 30 ثانیه کردم و اون محافظ صفحه که بعد از چند ثانیه خاموش شدن میاد اونو غیر فعال کردم و امثلا اینها.در ضمن من یه سوال داشتم وقتی کلید منو رو نگه میداریم اون برنامه هایی که در حالت استندبای هستند رو نشون میده من همیشه مدیا پلیرم در حالت استندبای هست هر کار میکنم خارج نمیشه میخواستم بدونم کسی میدونه چجوری میشه از این حالت خارجش کرد.
کسی نبود بگه این شارژر اصله یا نه؟
سلام
اين يه ايراد نيست. از اونجايي كه اين گوشي مربوط به سري موزيك اديشن هستش و به طور جداگونه صفحه كاربري براي اون داره و اينطور فرض شده كه كاربر ميخواد به طور متناوب به موسيقي گوش بده بعد از اينكه يكبار نرم افزار پلير اجرا ميشه به طور زير زمينه تو حافظه گوشي ثبت ميشه تا براي مراجعات بعدي سريعتر بارگذاري بشه البته اين رو هم بگم كه اين عمل از كاربري و سرعت گوشي شما چيزي كم نميكنه و فقط يه آدرس هستش و خود گوشي از اونجايي كه از نسل سوم و يا همون نسل هوشمند ميباشه اين موضوع رو تشخيص ميده و پردازشگر رو مشغول برنام هايي كه استفاده نميشن اما باز هستن نمكنه.... براي آگاهي از اينكه انها همه يه آدرس هستند ميتوني يك بار منو رو بزني و ببيني كه كنار آيكون اون برنامه هايي كه باز هستند و استفاده نميشن يك علامت فلش به صورت گردشي ثبت شده يعني آماده براي رجوع به آدرس مورد نظر.
با تشكر از حوصله شما كه مطلب رو مطالعه كرديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)