تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 870 اولاول ... 44450515253545556575864104154554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام به بچه های کلوپ 5700
    من و برادرم دو تا سیم کارت اعتباری گرفتیم و طبیعتا دو تا موبایل هم میخوایم
    اما از اونجایی که ما تا حالا تجربه موبایل نداشتیم اطلاعات چندانی در مورد مدلهای مختلف موبایل نداریم
    برادرم میخواد 5700 بگیره و من K310
    میخواستم قیمت این دو گوشی رو (به خصوص 5700) رو توی بازار تهران و شیراز ازتون بپرسم
    (چون توی اهواز اگر قیمتها دستت نباشه یه کلاهی سرت میکنن که تا پاشنه پات بیاد)
    البته توی یکی از سایتها دیدم که قیمت 275000 تومان رو زده بود اما توی همین تایپیک دیدم بعضی از بچه ها 265000 تومان هم نوشته بودن

ضمنا جای همتون خالی امروز اهواز 50 درجه بود.
    سلام دوست من
    توی شیراز هم همون حدود 270 هست ولی اگر یه کم بگردی 265 ه گیرت میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALIA2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    يه سوال داشتم.
    اين باطري گوشي خيلي زود تموم ميشه .يعني حدود 24 ساعت روشن ميمونه. ديروز زياد استفاده نكردم امروز صبح كه پاشدم ديدم گوشي خاموشه .از جمعه كه خريدم تا حالا 3بار شار‍‍ژش كردم .باطري هم چك كردم اصله.
    راستي دوستان كسي مي دونه قيمت باطري اون BP-5m چنده؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من این گوشی رو خریدم بعد به همه ی دوستام سفارشش کردم حالا یکی از دوستام خریده امروز جعبشو آورده بود خونمون موقعی که جعبشو باز کردم دیدم که شارژرش با ماله من فرق داره! به نظر شما این شارژر اصله:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان در مورد سوال دوستمون که گفته بود شارژ زود خالی میکنه باید بگم که اصلا اینطوری نیست اتفاقا از موقعی که من گوشیرو خریدم سه چهار بار شارژش کردم خیلی زود شارژ میشه به یکساعت ونیم نمیرسه که شارژش کامل میشه حقیقتا من تعجب کردم اخه واقعا عمر باتری زیاده شاید فقط گوشی من اینجوری باشه ولی با اینکه باهاش اهنگ گوش میکنم ولی حداقل 4 روز جواب میده. من فکر میکنم که باتری شما ایراد داره.

داره خودمونی میشه asemaneahvaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امروز رفتیم بازار کربلایی که 5700 رو بخریم .
    خیلی هم تو بازار گشتیم اما هیچ جا واسه این گوشی گارانتی نمی دادن ما هم پیش خودمون گفتیم اگر امروز خردیمش و فردا خدای نکرده قسمت چرخونش خراب شد
    میخوایم چه کار کنیم
    حالا میخواستم ببینم اصلا گارانتی واسه این گوشی تو بازار هست؟
    درضمن تو بازار اهواز قیمت 5700 از 290000 تومان تا 270000 هزار تومان بود.

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام
    يه سوال داشتم.
    اين باطري گوشي خيلي زود تموم ميشه .يعني حدود 24 ساعت روشن ميمونه. ديروز زياد استفاده نكردم امروز صبح كه پاشدم ديدم گوشي خاموشه .از جمعه كه خريدم تا حالا 3بار شار‍‍ژش كردم .باطري هم چك كردم اصله.
    راستي دوستان كسي مي دونه قيمت باطري اون BP-5m چنده؟
    مال منم حداقل 24 ساعت جواب میده...ولی من با گوشی زیاد ور میرم....فکر کنم چون بلوتوث قوی داره و همچنین سی پی یو قوی مصرف باطریش بالا باشه...آخه یه سری 2 ساعت با اخر باطریش (اون موقع که اخطار میده) دووم اورد
    سلام دوستان در مورد سوال دوستمون که گفته بود شارژ زود خالی میکنه باید بگم که اصلا اینطوری نیست اتفاقا از موقعی که من گوشیرو خریدم سه چهار بار شارژش کردم خیلی زود شارژ میشه به یکساعت ونیم نمیرسه که شارژش کامل میشه حقیقتا من تعجب کردم اخه واقعا عمر باتری زیاده شاید فقط گوشی من اینجوری باشه ولی با اینکه باهاش اهنگ گوش میکنم ولی حداقل 4 روز جواب میده. من فکر میکنم که باتری شما ایراد داره.

4 روز باهاش اهنگ گوش میدی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یک سوال . با توجه به اینکه 5700 و ن95 هردو دارای سیمبین 9.2 پک 1 می باشند پس چرا 5700 جلوه های بصری زیبا که در ن95 هست را نداره(کسی که هردو گوشی را دیده باشه منظورم میفهمه)
    چون N95 یه N داره،طبیعیه!البته خیلیم فرقی ندارن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه 4 روز اهنگ گوش نمیکنم راستش من که بلوتوثم همیشه خاموشه کلا گوشیرو جوری تنظیم کردم که کمترین مصرف رو داشته باشه مثلا صدایه زنگ تا اخر باز نیست و خاموش شدن صفحه رو که 60 ثانیه بود 30 ثانیه کردم و اون محافظ صفحه که بعد از چند ثانیه خاموش شدن میاد اونو غیر فعال کردم و امثلا اینها.در ضمن من یه سوال داشتم وقتی کلید منو رو نگه میداریم اون برنامه هایی که در حالت استندبای هستند رو نشون میده من همیشه مدیا پلیرم در حالت استندبای هست هر کار میکنم خارج نمیشه میخواستم بدونم کسی میدونه چجوری میشه از این حالت خارجش کرد.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من این گوشی رو خریدم بعد به همه ی دوستام سفارشش کردم حالا یکی از دوستام خریده امروز جعبشو آورده بود خونمون موقعی که جعبشو باز کردم دیدم که شارژرش با ماله من فرق داره! به نظر شما این شارژر اصله:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی نبود بگه این شارژر اصله یا نه؟

در آغاز فعالیت pendar_1355's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه 4 روز اهنگ گوش نمیکنم راستش من که بلوتوثم همیشه خاموشه کلا گوشیرو جوری تنظیم کردم که کمترین مصرف رو داشته باشه مثلا صدایه زنگ تا اخر باز نیست و خاموش شدن صفحه رو که 60 ثانیه بود 30 ثانیه کردم و اون محافظ صفحه که بعد از چند ثانیه خاموش شدن میاد اونو غیر فعال کردم و امثلا اینها.در ضمن من یه سوال داشتم وقتی کلید منو رو نگه میداریم اون برنامه هایی که در حالت استندبای هستند رو نشون میده من همیشه مدیا پلیرم در حالت استندبای هست هر کار میکنم خارج نمیشه میخواستم بدونم کسی میدونه چجوری میشه از این حالت خارجش کرد.
    سلام
    اين يه ايراد نيست. از اونجايي كه اين گوشي مربوط به سري موزيك اديشن هستش و به طور جداگونه صفحه كاربري براي اون داره و اينطور فرض شده كه كاربر ميخواد به طور متناوب به موسيقي گوش بده بعد از اينكه يكبار نرم افزار پلير اجرا ميشه به طور زير زمينه تو حافظه گوشي ثبت ميشه تا براي مراجعات بعدي سريعتر بارگذاري بشه البته اين رو هم بگم كه اين عمل از كاربري و سرعت گوشي شما چيزي كم نميكنه و فقط يه آدرس هستش و خود گوشي از اونجايي كه از نسل سوم و يا همون نسل هوشمند ميباشه اين موضوع رو تشخيص ميده و پردازشگر رو مشغول برنام هايي كه استفاده نميشن اما باز هستن نمكنه.... براي آگاهي از اينكه انها همه يه آدرس هستند ميتوني يك بار منو رو بزني و ببيني كه كنار آيكون اون برنامه هايي كه باز هستند و استفاده نميشن يك علامت فلش به صورت گردشي ثبت شده يعني آماده براي رجوع به آدرس مورد نظر.
    با تشكر از حوصله شما كه مطلب رو مطالعه كرديد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •