بازم ممنونم از كمكت اميد جان.
سلام اميد جان . اين دفعه يك عالمه ازت سوال دارم .![]()
1) مربوط ميشه دوباره به بازي اسپلينتر سل اين مثل اينكه براي من قابل نصب نيست . من مراحلي كه انجام ميدم ميگم يه بازنگري بكن اشكالمو بگو. اول همه سي دي ها رو ميذارمو ايميج ميگيرم . بعد با دايمون تولز 4 نصب ميكنم . كابلامو ميكشم اون فايلي كه شما دادي رو كپي ميكنم بازي رو مونت ميكنم . سي دي كي رو ميدم بهش اما بازم قبول نمي كنه . نمي دونم گدوم كارو اشتباه انجام ميدم . لازم به ذكر كه پرنس اجرا شده اما اين نه .
2) بازي Black & White اينو نصب ميكنم همه كاراشو ميكنم اما ايميج رو كه مونت ميكنم اجرا نميشه . توي راهنماي بازي گفته كه از ورژن 3.47 دايمون تولز استفاده كنيم اما مال من 4 . اشكال اين از كجاست ؟
3) من بازي سايلنت هيل 2 رو گرفته بودم و داشتم بازي هم ميكردم كه يك بار وسط بازي خواستم عكس از بازي بگيرم و كليد پرينت اسكرين رو فشار دادم و همون لحظه بدون ابنكه از بازي بيام بيرون اومدم تو محيط ويندوز عكس رو پست كردم . بعدا دوباره برگشتم به بازي و بازيم كه تموم شد يك روز ديگه كه خواستم دوباره بازي كنم يك صفحه ي سياه با يك پيغام خطايي كه الان يادم نيست اومد و ديگه توي بازي نرفت . فكر كنم كه گفت كه يك Cache اگر درس گفته باشم رخ داده . اينو چيكار كنم ؟ دوباره هم بازي رو نصب كردم اونم توي يك درايو ديگه اما بازم همين آش و كاسه . ويندوز عوض كنم درست ميشه ؟
4) آخريش مربوط ميشه به بازي Myst End Of Ages اينو نصب كردم اجرا هم شد اما يك روز كه نبودم يك آدم نفهم اومده بود و پاكش كرده بود دوباره كه خواستم نصب كنم پيغام داد كه اول نسخه قبلي رو Uninstall كنيد منم همين كار و كردم اما دوباره موقع نصب همش همين رو مي گفت . هر كارم ميكنم نميشه .
راستي بابت بازي سايلنت هيل 4 هم ممنون مشكل برطرف شد . بابت همه جواباتم يك دنيا ممنون![]()
سلام دوستان من يه سي دي فيفا 06 فارسي دارم وقتي ميخوام نصب كنم سي دي 1 رو توي سي دي رام ميذارم به هيچ وجه اجرا نميشه.وقتي هم روي درايو سي رام كليك ميكنم حسابي قاط ميزنه.سي دي هم اورجيناله كه ازشركت آرين هست.لطفاَراهنماييم كنيد.
سلام علي جان
به احتمال زياد اشكال از CD ه ---- وقتي CD رو گذاشتي تو CD ROM كليد SHIFT رو نگه دار تا اتوران اجرا نشه ببين بازم اين طوري ميشه !؟
ولي با اين حال تويه كامپيوتر ديگه امتحان كن
با CD هاي ديگه هم مشكل داري ؟؟؟
موفق باشيد![]()
![]()
سلام آرشي جان اين كاري هم كه گفتي انجام دادم ولي باپيغام زير روبرو شدم.سلام علي جان
به احتمال زياد اشكال از CD ه ---- وقتي CD رو گذاشتي تو CD ROM كليد SHIFT رو نگه دار تا اتوران اجرا نشه ببين بازم اين طوري ميشه !؟
ولي با اين حال تويه كامپيوتر ديگه امتحان كن
با CD هاي ديگه هم مشكل داري ؟؟؟
موفق باشيد
باسي دي هاي ديگه هيچ مشكلي ندارم.
سلام اميد جان . يك سوال ديگه .
اين سايلنت هيل 4 نصب شد بعد من رفتم توي بازي فقط منوهاي بازي رو ديدم مثل نيو گيم اينها بعد اومدم بيرون . اصلا بازي نكردم . حالا كه مي خوام برم دوباره توي بازي اين پيغام رو ميده كه بازي هم اجرا نميشه . نسخه 2 اين بازي هم كه ديشب برات گفتم فكر كنم همين پيغام رو ميداد :
A Crash Occurred The Last Time The Game Was Played . Using Safe Graphics Options
این حالت که پیش میاد معمولا بخاطر ویندوز هست یا کرک بازینوشته شده توسط *عیسی*
اگر درست یادم باشه این بازی 3 تا ورژن داشت شاید بازی که شما دارید با کرکی که دارید نمیخونه
ورژن بازی رو بگید تا کرک مربوطه را براتون بزارم احتمالا مشکل حل میشه![]()
1. در مورد اسپلینتر سل بگم که اگر تمام اون کارها رو کردی اجرا نشده دیگه فکر نمیکنم راهی برای اجرای بازی باشه البته یه بنده خدایی بود که یه همچین مشکلی داشت میگففت موقعی که ارور میده یه 7 یا 8 باز retry رو میزنم میره تو بازی شما هم یه تست کنیدنوشته شده توسط piishii
اگه مشکل حل نشد با عوض کردن ویندوز مشکل احتمال داره حل بشه
یکی از دوستان حسین جان (مستر) میگفت که روی ویندوز ایکس پی گلد ایدیشن بازی های استارفورسی راحت اجرا میشه یه تست کنید.
2.نه از نظر دائمون که مشکلی نیست امین جان متن اروری که بهت میده رو بزار
3.دلیل اینو نمیدونم چی بوده ولی ویندوز عوض بشه مشکل حل میشه
4.از رجیستری ویندوز تمام کلیدهای ساخته شده مربوط به این بازی رو پاک کن مشکل حل میشه
این هم همون مشکل سایلنت هیل 2 رو داره ظاهرانوشته شده توسط piishii
از نصب بودن درایور کارت گرافیکتون هم مطمئن بشید
علی جان سیدی بازی خرابهنوشته شده توسط alir500
یا توی سیستم شما مشکل داره
شما توی یه سیستم دیگه هم این سیدی رو تست کن اگر که همین مشکل بود مرجوعش کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)