سلام دوستان .
حتما کسانی که به تست کردن فایروالشون علاقه دارند با برنامه PcAudit آشنایی دارند. این برنامه
برای تست کردن فایروال ها بکار میره ولی نسخه ای که در سایت firewallleaktest گذاشته شده قدیمی
میباشد و حتما هم اکنون خیلی از فایروال ها در این تست موفق میشن.
ولی نسخه جدیدی که من میخوام معرفی کنم را خیلی از فایروالها در آن نا موفق بوده و متاسفانه باید
بگم که Outpost Pro 3.0 نیز جزو آن دسته از فایروالهاست که در در این تست ناموفق بود .
PcAudit به این صورت عمل میکنه که میخواد تمام اطلاعات سیستم شما را اعم از برنامه هایی که
استفاده میکنید... پاسوردها ... عکس گرفتن از هر قسمت سیستم شما و فرستاده آن به هکرها ...
و خیلی از اطلاعات دیگر ... ولی برنامه PcAudit از طرف شرکت Internet Security Alliance's گذاشته
شده و فقط برای تست کردن فایروال ها هست و هیچ گونه اطلاعاتی به هیچ جا فرستاده نمیشود.
برای بهتر متوجه شدن طرز کار PcAudit به این عکس زیر نگاه کنید.

الان هم به همه کسانی که میخوان از فایروال خودشون مطمئن باشن پیشنهاد میکنم که حتما این تست
را انجام بدن.
برای انجام دادن این تست اول باید برنامه PcAudit را که حدودا 97 کیلوبایت حجم داره را که از طرف شرکت
Internet Security Alliance در اختیار کاربران قرار داده شده را دانلود کنید تا که بعدا من طرز کار آن را برای
کسانی که به نحوه انجام دادن تست آشنایی ندارند توضیح بدم.
دانلود PcAudit version 6.3
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای انجام دادن تست به این صورت که توضیح میدم عمل کنید.
1>>> برنامه PcAudit را باز کنید و در پایین پنجره ای که باز شده Next را بزنید
2 >>> شرایط آن را با عبارت من موافقم یا همون I agree تیک زده و Next کنید
3 >> در این مرحله از شما میخواهد که یک آدرس ایمیل الکی یا درست بنویسید که البته هیچ
فرقی نمیکند که آدرس ایمیل چی باشد چون این فقط برای تست کردن است و به هیچ دردی نمیخوره.
بعد از نوشتن آدرس ایمیل Continue را بزنید تا به صفحه بعد بریم.
4 >>> بعد از اینکه آدرس ایمیل را نوشتید و به مرحله بعدی رسیدید با همچین صفحه ای مواجه میشوید

در اینجا شما باید یک برنامه را در داخل سیستم خودتون باز کرده و چیزی در آن تایپ کنید. برنامه هایی که
شما برای تایپ کردن میتوانید از آن استفاده کنید میتونه هر چیزی باشه از جمله مرورگر اینترنتی برای تایپ
سایت های اینترنتی یطور مثال Opera, Firefox, IE , Avant Browser و یا میتونید یک PM از مسنجرتون
باز کنید و چیزی را در آن تایپ کنید . و یا اینکه میتونید از برنامه های Word , Notepad برای تایپ چیزی که
میخواهید استفاده کنید.
همانطور که گفتم هیچ فرقی نمیکنه که شما از برنامه ای استفاده کنید و چه چیزی را میخواهید تایپ کنید
این قسمت فقط برای این میباشد که به شما بگه اگر فایروالتون نتونه جلوی این برنامه را بگیره هر چیزی را
میتونه ثبت کنه و برای هکرها ارسال کنه. از جمله پاسورد و اکانت هایی که شما دارید و یا شماره حساب بانکی
و کلا هر چیزی که شما فکرش را میکنید.
بعد از تایپ کردن کلمه یا جمله تون دکمه Continue را بزنید.
بعد انجام مرحله بالا حدود 20 الی 30 ثانیه و شایدم کمتر صبر کنید تا یک پنجره دیگه برای شما باز بشه
در پنجره ای که براتون باز میشه دوباره شما Continue را میزنید تا جواب تست را به شما نشان دهد.
اگر فایروال شما تونسته باشه که جلوی ارسال اطلاعات را بگیره در آن صورت با این صفحه زیر روبرو خواهید
شد.

این عکسی که شما در بالا می بینید به شما نشان میده که سیستم شما در امنیت قرار داره و هیچ اطلاعاتی
بدون اجازه شما نمیتونه به جایی فرستاده بشه.
اما اگر فایروالتون بی خبر از همه چی سر جاش مثل بچه خوب نشسته باشه و هیچ اقدامی در مقابل فرستاده
شدن اطلاعات نکنه در آن صورت شما با این صفحه روبرو خواهید شد.

اگر خواستید بلایی را که ممکنه یک هکر بر سر شما بیاره را ببینید بر روی View Report کلیک کنید و منتظر
بمبنید تا یک صفحه اینترنتی برای شما باز بشود . البته در اینجا شما حتما باید به اینترنت وصل باشد حتی در هنگام
انجام تست.
صفحه اینترنتی که به منظور نشان دادن جزئیات تست است اینگونه شروع میشود.

برای دیدن جزئیات بیشتر خودتون امتحان کنید و ببینید. البته این را بگم که همانطور که در عکس بالا هم میبینید
فایروال من که Outpost Pro versio 3.0 بود نتونست جلوی این را بگیره و به همین دلیل با این سایتی که در بالا
میبینید مواجه شدم.
ولی بعدا که با Kerio Personal Firewall 4.2.2 این تست را انجام دادم براحتی جلوی آن را گرفت و این پیغام زیر را
هم برای من نشون داد.

حالا من به دنبال دستوری که بشه در Outpost Pro وارد کرد تا بتونه جلوی این گونه حملات و فرستاده شدن
اطلاعات رو بگیره هستم . که به این نوع دستورات که به صورت دستی هم وارد میشه بهش میگن Rule .
ولی اگر شما دوستان نیز اطلاعتی در این زمینه دارید خوشحال میشم که بتونیم برای رفع این مشکل نیز
تبادل نظر کنیم .
در غیر اینصورت باید بگم که Outpost Pro قابل اطمینان نبوده و بهتره فکری به حالش بکنید.
کریو هم به تنهایی قابل اطمینان نیست و حتما باید همراه Kaspersky 2006 استفاده بشه وگرنه
در تست فایروالها نمیتونه جوابگو باشه. ولی اگر کریو را همراه کاسپرسکای نسخه 2006 استفاده بکنیم یک
دیوار امنیتی قوی از این 2 برنامه بوجود خواهد آمد.
حالا تا نظر شما چی باشه ....
برای اطلاعات بیشر در مورد این تستی که در بالا انجام دادیم میتونید به این سایت پایین مراجعه کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا تا بعد...