تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 61 اولاول ... 444505152535455565758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 604

نام تاپيک: « معرفي و بحث فايروالها »

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض جدید ترین برنامه برای تست کردن فایروال ها

سلام دوستان .

حتما کسانی که به تست کردن فایروالشون علاقه دارند با برنامه PcAudit آشنایی دارند. این برنامه
    برای تست کردن فایروال ها بکار میره ولی نسخه ای که در سایت firewallleaktest گذاشته شده قدیمی
    میباشد و حتما هم اکنون خیلی از فایروال ها در این تست موفق میشن.

ولی نسخه جدیدی که من میخوام معرفی کنم را خیلی از فایروالها در آن نا موفق بوده و متاسفانه باید
    بگم که Outpost Pro 3.0 نیز جزو آن دسته از فایروالهاست که در در این تست ناموفق بود .

PcAudit به این صورت عمل میکنه که میخواد تمام اطلاعات سیستم شما را اعم از برنامه هایی که
    استفاده میکنید... پاسوردها ... عکس گرفتن از هر قسمت سیستم شما و فرستاده آن به هکرها ...
    و خیلی از اطلاعات دیگر ... ولی برنامه PcAudit از طرف شرکت Internet Security Alliance's گذاشته
    شده و فقط برای تست کردن فایروال ها هست و هیچ گونه اطلاعاتی به هیچ جا فرستاده نمیشود.

برای بهتر متوجه شدن طرز کار PcAudit به این عکس زیر نگاه کنید.

الان هم به همه کسانی که میخوان از فایروال خودشون مطمئن باشن پیشنهاد میکنم که حتما این تست
    را انجام بدن.
    برای انجام دادن این تست اول باید برنامه PcAudit را که حدودا 97 کیلوبایت حجم داره را که از طرف شرکت
    Internet Security Alliance در اختیار کاربران قرار داده شده را دانلود کنید تا که بعدا من طرز کار آن را برای
    کسانی که به نحوه انجام دادن تست آشنایی ندارند توضیح بدم.

دانلود PcAudit version 6.3
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای انجام دادن تست به این صورت که توضیح میدم عمل کنید.
    1>>> برنامه PcAudit را باز کنید و در پایین پنجره ای که باز شده Next را بزنید
    2 >>> شرایط آن را با عبارت من موافقم یا همون I agree تیک زده و Next کنید
    3 >> در این مرحله از شما میخواهد که یک آدرس ایمیل الکی یا درست بنویسید که البته هیچ
    فرقی نمیکند که آدرس ایمیل چی باشد چون این فقط برای تست کردن است و به هیچ دردی نمیخوره.
    بعد از نوشتن آدرس ایمیل Continue را بزنید تا به صفحه بعد بریم.
    4 >>> بعد از اینکه آدرس ایمیل را نوشتید و به مرحله بعدی رسیدید با همچین صفحه ای مواجه میشوید

در اینجا شما باید یک برنامه را در داخل سیستم خودتون باز کرده و چیزی در آن تایپ کنید. برنامه هایی که
    شما برای تایپ کردن میتوانید از آن استفاده کنید میتونه هر چیزی باشه از جمله مرورگر اینترنتی برای تایپ
    سایت های اینترنتی یطور مثال Opera, Firefox, IE , Avant Browser و یا میتونید یک PM از مسنجرتون
    باز کنید و چیزی را در آن تایپ کنید . و یا اینکه میتونید از برنامه های Word , Notepad برای تایپ چیزی که
    میخواهید استفاده کنید.

همانطور که گفتم هیچ فرقی نمیکنه که شما از برنامه ای استفاده کنید و چه چیزی را میخواهید تایپ کنید
    این قسمت فقط برای این میباشد که به شما بگه اگر فایروالتون نتونه جلوی این برنامه را بگیره هر چیزی را
    میتونه ثبت کنه و برای هکرها ارسال کنه. از جمله پاسورد و اکانت هایی که شما دارید و یا شماره حساب بانکی
    و کلا هر چیزی که شما فکرش را میکنید.

بعد از تایپ کردن کلمه یا جمله تون دکمه Continue را بزنید.

بعد انجام مرحله بالا حدود 20 الی 30 ثانیه و شایدم کمتر صبر کنید تا یک پنجره دیگه برای شما باز بشه
    در پنجره ای که براتون باز میشه دوباره شما Continue را میزنید تا جواب تست را به شما نشان دهد.

اگر فایروال شما تونسته باشه که جلوی ارسال اطلاعات را بگیره در آن صورت با این صفحه زیر روبرو خواهید
    شد.

این عکسی که شما در بالا می بینید به شما نشان میده که سیستم شما در امنیت قرار داره و هیچ اطلاعاتی
    بدون اجازه شما نمیتونه به جایی فرستاده بشه.

اما اگر فایروالتون بی خبر از همه چی سر جاش مثل بچه خوب نشسته باشه و هیچ اقدامی در مقابل فرستاده
    شدن اطلاعات نکنه در آن صورت شما با این صفحه روبرو خواهید شد.

اگر خواستید بلایی را که ممکنه یک هکر بر سر شما بیاره را ببینید بر روی View Report کلیک کنید و منتظر
    بمبنید تا یک صفحه اینترنتی برای شما باز بشود . البته در اینجا شما حتما باید به اینترنت وصل باشد حتی در هنگام
    انجام تست.

صفحه اینترنتی که به منظور نشان دادن جزئیات تست است اینگونه شروع میشود.

برای دیدن جزئیات بیشتر خودتون امتحان کنید و ببینید. البته این را بگم که همانطور که در عکس بالا هم میبینید
    فایروال من که Outpost Pro versio 3.0 بود نتونست جلوی این را بگیره و به همین دلیل با این سایتی که در بالا
    میبینید مواجه شدم.

ولی بعدا که با Kerio Personal Firewall 4.2.2 این تست را انجام دادم براحتی جلوی آن را گرفت و این پیغام زیر را
    هم برای من نشون داد.

حالا من به دنبال دستوری که بشه در Outpost Pro وارد کرد تا بتونه جلوی این گونه حملات و فرستاده شدن
    اطلاعات رو بگیره هستم . که به این نوع دستورات که به صورت دستی هم وارد میشه بهش میگن Rule .
    ولی اگر شما دوستان نیز اطلاعتی در این زمینه دارید خوشحال میشم که بتونیم برای رفع این مشکل نیز
    تبادل نظر کنیم .
    در غیر اینصورت باید بگم که Outpost Pro قابل اطمینان نبوده و بهتره فکری به حالش بکنید.
    کریو هم به تنهایی قابل اطمینان نیست و حتما باید همراه Kaspersky 2006 استفاده بشه وگرنه
    در تست فایروالها نمیتونه جوابگو باشه. ولی اگر کریو را همراه کاسپرسکای نسخه 2006 استفاده بکنیم یک
    دیوار امنیتی قوی از این 2 برنامه بوجود خواهد آمد.

حالا تا نظر شما چی باشه ....
    برای اطلاعات بیشر در مورد این تستی که در بالا انجام دادیم میتونید به این سایت پایین مراجعه کنید.
    کد:
    فعلا تا بعد...
    Last edited by Cracki; 03-11-2005 at 03:01.

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

با سلام
    كركي جان گل كاشتي عزيز
    ولي عكس اولي واسه من باز نميشه
    فقط همون اولي . ترتيبش رو بده
    بدرود.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

ebilove جان خواهش میکنم عزیز . کاری نکردم.

در ضمن عکس اولی رو هم آدرسش رو تغییر دادم امیدوارم که مشکلی در لود شدن نداشته باشه.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

من هم با Look n Stop تست کردم البته با این نسخه جدید که کرکی جان معرفی کردند و دیدم که این فایر وال موفق بود
    راستی کسی برای این نسخه آپدیدت شده اوتپوست سریال داره ؟
    3.0.545 Pro
    Last edited by soda; 03-11-2005 at 05:50.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

cracki جان سلام.
    تستي كه فرموديد با zonealarm pro 6.0.667.000 انجام دادم.كاملا موفق عمل كرد .
    ممنون از توضيحاتت.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    من هم با Look n Stop تست کردم البته با این نسخه جدید که کرکی جان معرفی کردند و دیدم که این فایر وال موفق بود
    راستی کسی برای این نسخه آپدیدت شده اوتپوست سریال داره ؟
    3.0.545 Pro
    soda جان سلام.
    اين سريال را تست كن ببين جواب ميده:

------------------ KEY BEGIN ---------------------------
    0CmjrABRhKUGClFQp0uSTN+3p9BWxQvlK0nMErEu
    bwCeI/2iynDlcX4pzGEAADO/KXAXZGMxB1Zo8RH/
    U7j2hAXwU/tW4tEMY4qkIXFwzlHnjeZ2ELr8TD3e
    akQWjjorZ0t6RT80J7d1t3VYNV9wGIxJ043US4yJ
    aDkVZF9zVFY5odTHWqENNx5f48oBPdgBzZg==
    -------------------- KEY END ---------------------------

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamilton
    cracki جان سلام.
    تستي كه فرموديد با zonealarm pro 6.0.667.000 انجام دادم.كاملا موفق عمل كرد .
    ممنون از توضيحاتت.
    hamilton جان سلام دوست عزیز.

در مورد موفق بودن زون آلارم پرو شما درست میگید و خیلی قوی عمل میکنه و هر نوع ارتیاطی رو که
    بخواد ایجاد بشه بهت خبر میده. در کل خبر دهنده خوبی هستش ولی به نظر من فایروال خوبی نیست.
    البته برای این حرفم که فایروال خوبی نیست هم دلیل دارم و به همین جهت من از استفاده کردن ازش صرف
    نظر کردم. چونکه مثل Outpost Pro خیلی از قابلیت ها رو داره که ازش در بهبود و بالا بردن امنیت سیستم
    میشه استفاده کرد.

ولی حالا چرا فایروال خوبی نیست . خوب حتما قبلا در بحث هایی که در این تایپک صورت میگرفت بودید و شرکت
    داشتید ولی من به بحث هایی که قبلا در موردش شده هیچ کاری ندارم.بر روی نبستن پورتهای باز سیستم تاکید
    میکنم.

زون آلارم نمیتونه جلوی حمله هایی رو که از طریق UDP با پورتهای مختلف وارد میشوند را بگیره. برای اثبات این حرف
    شما و یا هر کس دیگری که از آخرین نسخه زون آلارم استفاده میکنید این سایت زیر را در صورت داشتن آنتی ویروس
    کاسپرسکای باز کنید.

شاید بپرسید چرا با داشتن آنتی ویروس کاسپرسکای سایتی رو که در زیر معرفی میکنم باز کنید...آیا ویروس داره...

نه به هیچ عنوان این سایت نه ویروس داره و نه تروجان بلکه بر عکس سایت پایین یک سایت امنیتی برای تست کردن
    فایروالها و پورتهای باز سیستم هست ولی دلیلی که این حرف رو زدم اینه که اگر بخواهیم ثابت بکنیم که زون آلارم
    پرو توانایی مقابله با بعضی از حملات رو نداره به کاسپرسکای احتیاج پیدا خواهیم کرد چونکه این آنتی ویروس
    با وجود اینکه فقط یک آنتی ویروس بیشتر نیست ولی توانایی دفع حملات هکرها ها رو هم در صورت فعال کردن
    بخش Network ش داره. و حتما اکثر شما با این قابلیت کاسپرسکای آشنایی دارید.

پس حالا شما با داشتن آخرین نسخه زون آلارم و کاسپرسکای پرو سایت زیر را برای انجام دادن تست فایروال باز کنید
    کد:
    قبل از توضیح دادن نحوه تست جهت اطلاع بگم که تا کنون 39.104.369 تست از طریق این سایت انجام شده و یکی
    از بهترین سایتها برای تست فایروالها نیز میباشد.

خوب حالا بریم سر اصل مطلب .
    بعد از باز کردن سایتی که در بالا معرفی کردم صفحه آن را کمی پایین بیارید . تقزیبا در وسط صفحه یک دکمه وجود
    داره به اسم Proceed . این عبارت را کلیک کنید و بعد گزینه Yes را در پنجره ای که براتون باز شده را بزنید
    تا صفحه سایت عوض شود.

بعد از طی کردن مراحل بالا در صفحه ای که می بینید چندین نوع تست وجود داره که همگی آنها را در به صورت
    دکمه هایی در 2 ردیف مشاهده میکنید که بعضی از آنها عبارتند از...

File Sharing

Common Ports

All Service Ports

Messenger Spam

Browser Headers

...

در بین این دکمه ها شما بر روی All Service Ports کلیک کنید تا حمله هایی بر روی سیستم شما
    از طریق این سایت صورت گیرد..

در زمانی که این حملات داره از طریق این سایت انجام میشه شما با این فاجعه روبرو میشوید که عکسش رو
    در پایین میتونید مشاهده کنید.

زون آلارم هم به شما خبر میده ولی باز هم نمیتونه جلوی بعضی از حمله ها رو بگیره و اینجاست که ما فقط از
    طریق آنتی ویروس کاسپرسکای میتونیم متوجه بشیم که زون آلارم در این تست ناموفق هستش. چونکه خود
    سایت بعدا در جواب تست اعلام میکنه که سیستم شما دارای امنیت کافی میباشد و هیچ پورت بازی هم ندارید.

ولی همانطور که گفتم عکس بالا خودش نشاندهنده این است که زون آلارم این نوع حمله ها را تشخیص نمیده.
    Kerio نیز همانند زون آلارم در این تست ناموفقه ولی با دادن دستوراتی به کریو میشه این مشکلش رو حل کرد.
    یعنی با درست کردن Rule های گوناگون جهت بستن پورت های باز سیستم. منجمله پورت 445 و یا 1900 و یا 53

البته تستی که در بالا انجام دادیم فقط یک نمونه بود و برای نشان دادن ضعف زون آلارم در این مورد بود که البته
    من امیدوارم در نسخه های بعدی که میده بیرون هم زون آلارم و هم Outpost بتونن این باگی که دارند رو حل کنند
    تا ما بتونیم با خیال راحت و اطمینانی بیشتر ازشون استفاده کنیم.

با آرزوی موفقیت. فعلا تا بعد...
    Last edited by Cracki; 03-11-2005 at 10:56.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

Hamilton جان این سریال بهش نمیخوره
    من موندم اینایی که از نسخه آپدیت شده اوتپوست استفاده میکنن
    از چه سریالی برای برنامه استفاده میکنن
    میشه بگین
    چون برنامه بدون سریال اجرا نمی شه

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

soda جان من شنیدم این نسخه جدید بتا هست و با اینکه خیلی گشتم اما هنوز هم سریال درستی براش پیدا نکردم.
    من که همون ورژن قبلی رو نصب کردم تا ببینم چی میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون cracki جان از توضيحات خوب و كاملت.
    اميدوارم باز هم از دانش و تجربيات شما بهره مند بشيم.
    با آرزوي موفقيت براي شما.
    تستي كه فرموديد انجام دادم ولي از عكس العمل كاسپر خبري نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •