عزیزم من که گفتم تمومیه ÷ستها رو خوندم ولی مطالب یا ناقصه یا اینکه اینقدر ÷راکندس که نمیشه یه راهنمایی درست و حسابی از توش دراورد...
شما بگو چیکار کنم ...![]()
عزیزم من که گفتم تمومیه ÷ستها رو خوندم ولی مطالب یا ناقصه یا اینکه اینقدر ÷راکندس که نمیشه یه راهنمایی درست و حسابی از توش دراورد...
شما بگو چیکار کنم ...![]()
مشكلت چيه؟
البته بخشي از اين پراكندگي باعث سر در گمي بچه ها ميشه درسته!خوب متاسفانه سيستم سرچ اين سايت هم درست نيست وگرنه خيلي راحت ميشه به مشكلت رسيدگي كني......!
بازم من در خدمتم.......!
ممنون عزیز! ان شاءالله بتونم جبران کنم ...مشكلت چيه؟
البته بخشي از اين پراكندگي باعث سر در گمي بچه ها ميشه درسته!خوب متاسفانه سيستم سرچ اين سايت هم درست نيست وگرنه خيلي راحت ميشه به مشكلت رسيدگي كني......!
بازم من در خدمتم.......!
گوشیه من ال7 هست ... یه ساله که خریدمش یه جورایی ازش زده شدم ... تصمیم گرفتم که از اسکینها (و وال÷ی÷رها) یی که دوستان معرفی کردند استفاده کنم که به قول خودت همش ÷ریده! البته تو تا÷یک مربوط به "گوشیهای ال6 و ال7 " گفته شده که میشه فریمور گوشی رو هم عوض کرد اگه بتونی اونجا من.و راهنمایی کنی ممنون میشم ...
راستی دو تا سوال هم ÷یشا÷یش ازت دارم!:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- تفاوت فریمور و اسکین چیه؟ ( و: تم= اسکین یا تم= فریمور)
2- نظرت درباره آ1200 چیه ؟ تفاوتهاش با این ال7ی که دارم زیاد هست که بگم ارزش داره تا اون رو بگیرم ( منظورم فقط ظاهرش نیست ... بیشتر کاربرداش هست => مثلا" اینترنتی که با آ1200 میشه بهش دست ÷یدا کرد چقدر با اینترنت ارایه شده با ال7 تفاوت داره؟)
÷یشا÷یش معذرت به خاطر ÷رسیدن این همه سوال و از طرفی ممنون یه خاطر ÷اسخگویی کاملت .
خواهش ميكنم دوست عزيز .........
1:فريمور در حقيقت سيستم عامل نصب شده روي گوشي رو در موتو رولا ميكن پك يا همون فريمور......
فرقش با تم يا اسكين (تم در موتو همون اسكين هست) اينه كه فقط شكل ظاهري رو عوض ميكنه ...ژ
2.a1200 در حقيقت يه گوشيه شاخ بود تا قبل از اين كه مدل هاي جديد موتو وارد ايران بشه.....!
سيستم عاملش لينوكس هست ولي L7 جاوا هست با گوشسه شما خيلي تفاوت داره
اينترنت با اين گوشي رو امتحان نكردم اما هر كس كه داشته ازش راضي بوده ......!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)