اقا افزایش صدای k800 حدودا چقدر طول میکشه؟
بعد یه سوال مبتدیانه بعد از نصب پچ دیگه باید چی کار کنی؟flash؟
اقا افزایش صدای k800 حدودا چقدر طول میکشه؟
بعد یه سوال مبتدیانه بعد از نصب پچ دیگه باید چی کار کنی؟flash؟
نه دوست عزیز هیچ چیز دیگه ایی لازم نیست...ببینید دوستان...من یه عادت خوبی دارم و اون اینکه تو اموزشهایی که میگذارم هیچ وقت هیچ جایی رو خلاصه نویسی نمیکنم...پس اگه از مطلبی صحبت نمیکنم خیالت راحت که به اون نیازی نیست
تنها کار دقت روی مراحل زیپ کردنه دیگه...هیچ چیزه دیگه ایی نداره..هیچ مشکلی پیش نخواهد امد
بله حق با شماست...این مسئله رو فراموش کرده بودم...شرمنده تا روی گوشی های مختلف تسلطم بیشتر شه زمان میبره....بی دقتی از من بود
دوست عزیز شما اگه به پست های من توجه کنید بهتر نتیجه میگیرین....من خودم امروز این اکوستیک صدا رو ریختم رو گوشیم:
ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loudne ss
همش 90 ثانیه طول کشید....
نه دوست عزیز فلش دیگه واسه چی؟شما پچ رو می ریزی....بعد از گوشیت استفاده میکنی و به قولی حالش رو میبری
شما نگران هیچی نباش...مراحل رو خوب انجام بده..هر سوالی برات پیش امد بدون خجالت بپرس..مطمدن باش من از شما اماتور تر هستمهر کسی باید از یه جا شروع کنه دیگه...بسم الله
اها یه نکته رو تو اموزشهام نگفتم الان یادم افتاد
درسته این برنامه مثل فونیکسو غیره حتما لازم نیست سیم کارت رو خارج کنید...اما بهتره وقتی میخواهید برنامه رو اجرا کنید..سیم کارت رو خارج کنید و بعد اتمام کار با برنامه سیم رو جا بزنیدL
سلام دوستان من چند تا از اين ويبره هارو از يه سايت خارجي دانلود كرده بودم ولي با sms نميتونم اونارو بفرستم ولي اين ويبره قلب رو با sms ميشه فرستاد چرا؟
بچه ها یه راه دیگه هم داره و اونم این هست که فایل ZIP رو همونطوری که مصطفی گفت بسازیم و بعد جلوی MISC اون E رو بزنیم و توش اینو تایپ کنیم:
writepkg:Script.zip
که script.zip همون فایلیه که ساختیم...بعد این نوت پد رو یه جایی مثلا درایو C سیو میکنیم و فایل ساخته شده رو هم میگذاریم کنارش(تو درایو C) و بعد Write Script رو میرنیم...
من اینطوری انجام دادم جواب داد...![]()
Last edited by sony_W810i; 26-08-2007 at 23:16.
اقا من انجام دادم اما.
BDSS_ring.zapf(405) گیر کرد.چرا؟مشکل کجاست؟
من تو قسمت MISC اومدم acoustics رو به صورت zip وارد کردم.و بعد flash رو زدم.اما اون جا که گفتم دیگه جلو نرفت.اشتباهم کجا بوده؟
به نظرتون W900i acoustic به درد میخوره برای k800 ؟
Last edited by toliveistodie; 27-08-2007 at 00:30.
بهتره قبلش يه بكاپ از fs بگيري ولي بعيد ميدونم جواب بده ! ولي سعيتو بكن شايد بشه .. به امتحانش مي ارزه نهايش اينه كه 5 تومن هزينه فلش بدي..![]()
سلام
واقعا قدر این اقا مصطفی رو باید دونست(خیلی باحالی جدا می گم)
اقا مصطفی دیگه با این اموزشی که دادی نیازی به فایل ssw نیست
راتی من این اموزش تغیر تو fs رو تو w550 امتحان کردم جواب داد
من قبلا از این برنامه فقط برای نصب پچ استفاده می کردم نمی دونستم اینقدر امکانات داره اما این رو می دونستم که برنامه ی باکس setool هستش
سلام
تو رو خدا یکی بگه برای تبدیل k750 به w800 از چه کاستومایزری استفاده کنیم
از cda کا750 ی که می خواهیم تبدیل کنیم
بیا از w800 که می خواهیم بریزیم اگر از w800 هست از کجا بدونیم برای کدوم Fs کدوم کاستومایز مناسبه
سلام
می خواستم پست رو حذف کنم نتونستم
Last edited by mhf_1411; 28-08-2007 at 10:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)