سلام
کسی نمی دونه چرا این جوری پسورد میل عوض میشه ولی میل باکس باز نمیشه هیچ اروری هم نمیده
سلام
کسی نمی دونه چرا این جوری پسورد میل عوض میشه ولی میل باکس باز نمیشه هیچ اروری هم نمیده
كسي جواب سئوال من نميدونه ؟؟؟؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنيد
با سلامنوشته شده توسط charlz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا مشکلتون باز نشدن میل باکس هست؟
با مرورگر دیگه هم امتحان کنید.
نهایتا یه دور کش و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید تا مشکل برطرف شه
موفق باشید.
[QUOTE=joe_satriani;6544756]با سلام
دقیقا مشکلتون باز نشدن میل باکس هست؟
با مرورگر دیگه هم امتحان کنید.
نهایتا یه دور کش و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید تا مشکل برطرف شه
همه این کارا رو کردم با مرورگر گوگل و اکسپلورر انجام دادم از تو کافی نت هم این کارو کردم
با مسنجر تست کردم هیچ اروری نمیده
توی چنج پسورد میرم ادرس میل و اون سوالها رو جواب میدم و پسورد جدید وارد میکنم میگه با موفقیت اپدید شد ولی وارد میل باکس نمیشه
بچه ها کسی نمی تونه راهنمای کنه؟؟
Last edited by charlz; 15-10-2011 at 12:57.
نوشته شده توسط z jasmine [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by charlz; 15-10-2011 at 21:55.
سلام ميخواستم ببينم آخرين ورودمون تو ياهو ميل جايي ثبت ميشه ؟ چجوري ميشه فهميد كسي كه پسوردمونو داره آيا رفته تو ميلمون يا نه ؟ جيميلو بلدم - ميخواستم ببينم كه ياهو ميلم چنين امكاني داره ؟
دوستان پسورد ايميل تا ديروز وارد ميشد امروز وارد نميشه و چند بار اشتباه زدم بلوك شد حالا چطور ميشه فهميد پسورد رو كسي عوض كرده يا برداشته؟؟ سوالات امنيتي رو هم بلد نيستم نميشه هيج جوري پيدا كرد؟؟؟ جالب اينجاست فيس بوك هم وارد نميشه ميگه پسورد ايميل عوض شده نميدونم چه ربطي به هم دارن آخه؟؟؟
ممنون
با سلامنوشته شده توسط mrmostafa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا ایمیل پشتیبان معرفی کرده بودید داخل اکانتتون یا خیر؟
و اینکه رمز عبور ایمیلتون با فیسبوکتون یکی بود؟
موفق باشید.
سلام
چند روزه از وقتیکه پورتهای وی ...ان بلاک شده
دیگه ایمیلی از طرف گروههای اینترنتی فرستاده نمیشه
میخام ببینم به هم ربطی دارن یا مشکل چیز دیگه ای هست
مطمعنم این سوال خیلی ها هست اگه جواب بدین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)