تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 942 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12

شاهین جان خسته نباشید
    گفتید که مشکل این اضافه مبلغ های طرح های تابستونی بر طرف میشه دیگه؟ چون من طرح طلایی را فعال کردم حسابم که 1780 تومان بود شد 33820 تومان(درست میشه دیگه؟)
    راستی توی e-care طرح طلایی با چه عنوانی نشون داده شده?
    پول طرح طلایی دو برابر به حسابم اضافه شده ولی پیامکی که بگه فعال شده یا تائید کنه دریافت نکردم.آیا این طرح برای من فعاله و می تونم استفاده کنم؟
    باید بنویسه Poy Monthly Gold
    اگه نوشته 3000pre minute به قوله شاهین جان یعنی طرح طلایی واست فعال نشده که هیچ
    30اومن رفته تو پاچمون مثله من
    بهتره برگردونی طرح ثانیه ای
    چون نه تنها طرح طلایی واسط فعال نشده که هیچ 30 تومن فقط افتادی تو خرجمثله من

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دیروز دوستم یه شارژ 5 تومنی گرفت و خواست طرح قرمز رو فعال کنه ولی میگفت میگه اعتبار کمه.خیلی جالبه آخه شارژ 5 تومنی حدود 4700 اعتبار داره و 100% ایرانسل میخواسته 5 تومن کم کنه و به خاطر اون 300 تومن بهش گیر داده.این مشکل هنوزرفع نشده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشتركان خوزستاني ايرانسل از آنچه كه نبود خدمات پس از فروش اين شركت در اين استان عنوان مي‌كنند گلايه دارند.

يك شهروند اهوازي گفت: توجيه مسوولان شركت ايرانسل آن است كه شبكه تلفن همراه ايرانسل در شهرهايي از خوزستان به طور آزمايشي فعال شده، و فعاليت رسمي آن هنوز اعلام نشده است.

"زهرا دلدار" در گفت وگو با ايرنا افزود: به رغم افزايش تقاضا براي خريد اين سيم كارت و تبليغات وسيع اين شركت، ارايه خدمات پس از فروش ضعيف و دور از انتظار است.

وي گفت:آزمايشي بودن شبكه در خوزستان توجيه مناسبي براي ضعف آنتن دهي و كاركرد اين سيمكارتهاست اما گلايه مشتركان ايرانسل بيش از آنتن دهي به خدمات نامطلوب پس از فروش اين شركت است.

"يونس عبيداوي" يك شهروند خوزستاني گفت: نبود دفاتر خدمات فروش خاص در شهرهاي استان موجب شده اين سيم كارتها از سوي هر نوع مركز مجاز و غيرمجاز عرضه شود بطوري كه حتي سوپرماركت‌ها اقدام به عرضه سيمكارت‌هاي ايرانسل كرده‌اند.

وي همچنين ادامه داد: نبود نظارت، موجب شده، سيمكارتهاي اعتباري و دولتي اين شركت با قيمت متفاوت عرضه شود.

"عليرضا رضايي" ديگر شهروند خوزستاني مي‌گويد: شركت ايرانسل اعلام كرده كه خريد همزمان دو سيم كارت ‪۵۰۰‬هزار ريال است در حالي كه در بازار اين رقم ‪۶۰۰‬هزار ريال و بالاتر است.

"زينب افتاده" شهروند اهوازي با گلايه از نبود نظارت بر فعاليت مراكز فروش سيم كارتهاي ايرانسل مي‌گويد: فروش سيم كارت با قيمتهاي متفاوت، يكسان نبودن شارژ كارتها با تعرفه‌هاي اعلام شده و نيز عملي نشدن مكالمه‌هاي رايگان از جمله مواردي است كه مشتركان ايرانسل با آن روبه رو هستند.

"ساناز شهبازي"، ديگر شهروند اهوازي نيز اطلاع رساني نامناسب در خصوص سيمكارتهاي اعتباري هديه را نادرست توصيف كرد و اظهار داشت: ارسال سيم كارت هديه مشتركان به جاي منزل به دفتر خدمات ارتباطي سوء استفاده‌هاي برخي از اين دفاتر را موجب شده است.

وي گفت: در آخرين مراجعه به دفتر خدمات ارتباطي محل، پاسخ مسوول باجه اين بود كه تبليغات ايرانسل را جدي نگيريد، ضمن اينكه بنا نيست وظيفه تحويل كارت سوخت مردم را رها كرده و به توزيع سيم كارت‌هاي هديه ايرانسل اقدام كنيم.

مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در خوزستان نيز در گفت و گو با ايرنا با انتقاد ازنبود يك مركز خدمات مشتركين ايرانسل درمركز استان و مراكز مشابه در شهرستانها اظهار داشت: شركت ايرانسل با اين وسعت فعاليت نياز است كه چنين مراكزي را در تمام استانها مستقر كند و اين بزرگترين ايرادي است كه بر اين شركت وارد است.

"يوسف نيسي" افزود: نبود بسياري از اختيارات براي پاسخگويي به مشتركان از جمله مواردي است كه نمايندگي‌هاي فروش را با محدوديت پاسخگويي رو به‌رو ساخته است.

وي گفت:هم اكنون پاسخگويي به بسياري از موارد و سووالات منوط به برقراري ارتباط با دفتر مركزي واقع در تهران است كه اين مساله كندي ارايه خدمات و طولاني شدن مدت زمان پاسخگويي را به همراه دارد.

نيسي، در خصوص وضعيت آنتن دهي شبكه ايرانسل در خوزستان اظهار داشت: هم اينك شوش تنها شهر خوزستان است كه از حالت آزمايشي درآمده و بطور رسمي به شبكه ايرانسل پيوسته است.

وي با بيان اينكه شبكه ايرانسل در شهرهاي از پيش اعلام شده در حال اصلاح و رفع نواقص است گفت: بناست پيوستن شهرهاي استان به شبكه ايرانسل از سوم تا ‪۱۴‬شهريور در قالب برگزاري جشنواره به اطلاع عموم رسانده شود.

شبكه راديويي تلفن دايمي ايرانسل كه بنا بود ‪۲۲‬بهمن ‪۸۵‬در شهر اهواز راه‌اندازي شود همچنان غيرفعال است.

تاكنون بيش از پنج هزار نفر دراهواز مشترك سيم كارت تلفن همراه ايرانسل هستند.

طبق برنامه‌ريزي شركت ايرانسل، قراربود از ‪۱۱‬خرداد تا ‪۹‬مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار گيرند.

شهرهاي بندرامام‌خميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ‪۹‬مرداد تا ‪۹‬شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.

-------------------------------

تمام این مصاحبه دقیقا برای اصفهان هم صادقه !
    با سلام
    اولا شما چرا درباره خوزستان صحبت مي كنيد اين صحبت ها ربطي به بحث ايرانسل نداره چون كشور خوزستان مستعمره ايرانه و حال شايد سالها بعد كه تمام روستا هاي ايران راه افتاد حالا شايد پايتخت خوزستان راه بيفته
    بابا شوخي كردم زياد به دل نگيريد گفتم بخنديد بابا خيلي به ما مي رسن
    حالا يك مسئه شما حلش كنيد
    از 15 فروردين داخل شهر ما سيم كارت فروختند و گفتند كه 20 روز بعد راه ميفته
    اما تا حالا راه نيفتاده
    اين ايميل هايي كه به ايرانسل (عزيزم ) زدم

مشترك گرامي

با سلام

بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد تير ماه شهرستان بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد

با تشكر

2007/06/15 02:29 ق.ظ

مشترك گرامي

با سلام واحترام

بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد شهريور ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد

با تشكر

2007/07/20 12:30 ق.ظ

مشترك گرامي

با سلام واحترام

بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد مهر ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد

با تشكر

2007/07/31 03:31 ق.ظ
    مشترك گرامي

با سلام واحترام

بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد مهر ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
    با تشكر

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

[/B] مشترك گرامي

با سلام

بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد تير ماه شهرستان بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد

با تشكر

2007/06/15 02:29 ق.ظ

مشترك گرامي

با سلام واحترام

بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد شهريور ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد

با تشكر

2007/07/20 12:30 ق.ظ

مشترك گرامي

با سلام واحترام

با تشكر

2007/07/31 03:31 ق.ظ
    مشترك گرامي

با سلام واحترام

با تشكر

این ایرانسل هم خیلی باحاله ها !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ساخت 51 درصد تجهیزات داخلی ایرانسل، با راه‌اندازی خط تولید توسط خود این شرکت انجام می‌شود و سفارشی در این خصوص به کنسرسیوم فارس داده نخواهد شد.

محمود خسروی، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: هیچ گونه قراردادی در خصوص ساخت تجهیزات مورد نیاز ایرانسل توسط کنسرسیوم فارس وجود ندارد، اما طبق ماده واحده مربوطه باید 51 درصد تجهیزات اپراتور دوم ساخت داخل کشور باشد.

وی، افزود: به دلیل عدم راه‌اندازی مراکزی جهت ساخت داخلی تجهیزات، مسئولان شرکت ایرانسل با انتقال دانش فنی تکنولوژی خود، اقدام به راه‌اندازی خط تولید تجهیزات به منظور رعایت 51 درصدی ساخت داخلی تجهیزات کردند؛ با برخی از وندورها نیز در این زمینه به نتیجه رسیدند و هم‌اکنون خط تولیدشان راه‌اندازی شده است.

خسروی، در پاسخ به این سوال که آیا با این وضعیت سفارش ساخت تجهیزات ایرانسل توسط کنسرسیوم فارس منتفی شده است، اظهار داشت: کنسرسیوم فارس هم‌اکنون سفارش 6 میلیون تجهیزات اپراتور اول را دارد و باید تلاش خود را معطوف به انجام هرچه سریع‌تر این قرارداد کند.
    این درحالی است که چندی پیش ابراهیم مطلع، ایفای نقش در پروژه ایرانسل را حق کنسرسیوم فارس دانسته و تصریح کرده بود: با توجه به مصوبات سال گذشته هیات مدیره ایرانسل، این کنسرسیوم همچنان پیگیر دریافت پروژه‌های ایرانسل است.

وی، دلیل مخالفت نوکیا با ارائه پروژه به این کنسرسیوم را علاقه به انجام انحصاری امور توسط این شرکت خارجی عنوان و گفته بود: البته این شرکت صراحتا مخالفت خود را با این امر اعلام نکرده، اما آنچه تاکنون از اقدامات آن برداشت شده، عدم علاقه آن به انجام پروژه توسط یک کنسرسیوم ایرانی و تسلط داخلی‌ها است.

مطلع، یادآورشده بود: شرکت‌های خارجی در مقابل بهره‌مندی از بازارهای ایران و فرصت‌های اقتصادی آن، باید قوانین و مصوبات دولت و مجلس را تمکین کنند و هنوز این موضوع در مورد ایرانسل در حال پیگیری است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مديرعامل شركت مخابرات ايران گفت: با تصويب نهايي، هزينه 10 هزار ريالي نمايشگر (آيدي كالر) در قبوض جديد تلفن همراه كشور حذف شد.

صابرفيضي در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: در قبوض جديد تلفن همراه مشتركان دولتي، هزينه يك هزار توماني بابت نمايشگر حذف شده است. وي در خصوص طرح يكسان‌سازي كدهاي مخابراتي تلفن ثابت در كشور نيز، گفت: اين طرح اكنون در دستور كار سازمان زير ساخت است و احتمالا تا دو هفته ديگر اين موضوع نهايي خواهد شد.

وي ادامه داد: احتمال دارد كه ابتدا در اجراي اين طرح شارژينگ و سپس كدهاي مخابراتي حذف شود.
    فيضي افزود: زماني كه شركت مخابرات ايران با سازمان زير ساخت يكپارچه بود، برآورد شركت مخابرات ايران از هزينه انجام يكسان‌سازي كدهاي مخابراتي 500 ميليارد ريال بود.

وي در مورد تعرفه سيم‌كارت‌هاي اعتباري مخابرات ايران نيز اظهار داشت: در حال حاضر تعرفه اين سيم‌كارت‌ها 50 درصد بيشتر از تعرفه اپراتور اول و مانند تاليا است. وي گفت: تا پايان شهريور ماه سال جاري بسته قيمتي تعرفه سيم‌كارت اعتباري دولتي تعيين مي‌شود.

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

من که نمیتونم این 540 صفحه رو بخونم تا ببینم ایرانسل خوبه یا نه. فقط بگین ارزش داره که یه سیم کارت دائمی ایرانسل بگیرم؟میگن تعرفه مکالمه و پیامک بین خطوط ایرانسل بسیار خوب و به صرفست.
    یه سوال دیگه: وقتی با گوشی خطوط مختلف رو جستجو میکنم چندتا اپراتور میاد.ایرانسل کدومشونه؟r 35 ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12

من که نمیتونم این 540 صفحه رو بخونم تا ببینم ایرانسل خوبه یا نه. فقط بگین ارزش داره که یه سیم کارت دائمی ایرانسل بگیرم؟میگن تعرفه مکالمه و پیامک بین خطوط ایرانسل بسیار خوب و به صرفست.
    یه سوال دیگه: وقتی با گوشی خطوط مختلف رو جستجو میکنم چندتا اپراتور میاد.ایرانسل کدومشونه؟r 35 ؟
    کدوم شهری اول اینو لطف کن بگو لطفا !!!
    آره خیلی ارزش داره بین خطوط خیلی ارزون و حتی اس ام اس هاشم مجانیه .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11

Rezacell جان اگه اخبار بی ربط به ایرانسل و نذاری خیلی خوب میشه
    آخه اکثر بچه ها خودشون تو سایتهای Ictna و Itanalyze می گردن و اکثرا از اخبارها مطلع هستن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باید بنویسه Poy Monthly Gold
    اگه نوشته 3000pre minute به قوله شاهین جان یعنی طرح طلایی واست فعال نشده که هیچ
    30اومن رفته تو پاچمون مثله من
    بهتره برگردونی طرح ثانیه ای
    چون نه تنها طرح طلایی واسط فعال نشده که هیچ 30 تومن فقط افتادی تو خرجمثله من

به بابا من كي ايجوري گفتم؟

الان مينويسه PAY MONTHLY RED
    ولي قبلا مي نوشته 3000pre minute
    جفتش يعني طرح طلائي
    پولش هم ديگه بر نمي گرده.

سرت كلا رفته بيد.
    مثل من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •