با سلامی دوباره :
بچه ها میتونید چند تا کاراکتر بچه و کودک برای من پیدا کنید چون جای کودکان خالیه در بازی ..میخاستم طبیعی تر بشه ....
در ضمن اون چیزی که تو پست قبلیم بود (یعنی pause کردن بازی برای خواندن subtitle ) رو پیدا نکردید ؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
با سلامی دوباره :
بچه ها میتونید چند تا کاراکتر بچه و کودک برای من پیدا کنید چون جای کودکان خالیه در بازی ..میخاستم طبیعی تر بشه ....
در ضمن اون چیزی که تو پست قبلیم بود (یعنی pause کردن بازی برای خواندن subtitle ) رو پیدا نکردید ؟
دوست عزيز ميشه بگي چه جوري اين ماشينو دانلود كنم .....
اخه من نميتونم از اين سايت دانلود كنم![]()
این هم استون ماتین که مامور007 در اخرین فیلمش از این استفاده کرده بود البته تو nfs most wanted هم بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این ادرس برین از ردیف سمت چپ در قسمت gta san andreas گزینه cars رو بزنین , از لیست ماشین ها bmw رو انتخاب کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by officer; 01-08-2008 at 20:15. دليل: توپق
نمیدونم اون هیتمن رو گرفتین یا نه ولی میزارم دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من خودم یه سری تو چند تا سایت دونبال بچه گشتم ولی چیزی پیدا نکردم .تازه اگر هم باشه باید به جای یکی بریزی که تو خیابانها حرف نزنه و سوار ماشین هم نشه!
دوستان بهتره ماشینها و لباسهای ایرانی بگذارید.
سلام دوستان
توي اون مدي كه توي پست 5373 هست وقتي كه كليد 2 را مي زنيم تا محافظ بياد ميشه محافظ ها با ماشين پليس بياند اگه ميشه بهم بگيد چطوري
يه سوال ديگه
ميشه كاري كرد كه ماشين هاي عادي چراغ گردون داشته باشند (مثل پليس مخفي) اگه ميشه اينم بگيد
اگه ميشه بگيد چطوري بايد ماشين به بازي اضافه كرد (نه تعويض ماشين)
ممنون ميشم كمكم كنيد
ساخت ماشین که به این راحتیا نیست. لباسم مگه ایرانی خارجی داره؟ شاید منظورت لباس محلیه؟
اگه خودت تو کار ساخت ماشین واردی یا اشنایی داری که بلده برو تو فروم سایتw w w.majidonline.c o m تا دلت بخواد بلوپرینت ماشین ایرانی و خارجی گذاشتن.....![]()
تمام زنهایی که شما با Ped Editor میبینید تو Gta3.IMG هستند. بقیه تو فایل Cutscene.IMG هستند.سلام آقای ebricros ....دیگه دارم به اون چیزی که میخوام برسم ، میرسم فقط بازیم چند تا سوال :
چند تا از کاراکتهاری زن داخل بازی تو فایل gta3 نیستش ..کجا میتونه باشه ؟
یه چیزه خیلی خیلی مهم اینکه میخواستم بدونم چیزی وجود نداره که بتونیم باهاش یهو بازیو استاپ کنیم و زیرنویسشو بخونیم ( میفهمین که چی میگم ..دقیقا مثه فیلم سینمایی )
هرکی میدونه بگه چون خیلی برام مهمه ...
در ضمن میتونید چندتا mod کار برام پیدا کنید ...( یعنی چندتا ویژگی باحال به بازی اضافه شه .... مثلا چند نوع ورزش دیگه بهش اضافه شه و از اینجور چیزا )
با تشکر
در مورد Stop کردن حتما باید مودی وجود داشته باشه ولی من ندیدم.
برای مورد آخر ویرایش فایل Main.SCM لازمه.
تو سایتهای مود بگردی بچه هم پیدا میشه. baby یا همچین چیزایی رو سرچ کن.بچه ها میتونید چند تا کاراکتر بچه و کودک برای من پیدا کنید چون جای کودکان خالیه در بازی ..میخاستم طبیعی تر بشه ....
برای اینکا باید از ماشین خام استفاده کرد. بسیار وقت گیر و مشکل. البته من هم بلد نیستم ولی قدیمی تر های این تاپیک یعنی زننده های تاپیک بلدند.اگه ميشه بگيد چطوري بايد ماشين به بازي اضافه كرد (نه تعويض ماشين)
ماشین که فراوونه. لباس هم من لباس تیم ملی و استقلال و پرسپولیس رو قبلا گذاشتم. گرچه زیاد قشنگ نیست ولی از هیچی که بهترهدوستان بهتره ماشینها و لباسهای ایرانی بگذارید.
-------------------------------------------------
دانوش یه سوال:
شما چطوری همچین خریدهایی رو از آمریکا و از شرکت take Two کردی؟؟؟
اسم پچت رو دقیق بگو. لینک های دانلودش فراوونه. کسی بابت پچ که پول نمیده.
معمولا پچ ها ورژن قدیم رو به جدید ربط میده ولی مال شما مثل اینکه برعکسه!!!
--------------------------------------------------
و یک نکته دیگه که واقعا مهمه:
من که کاره ای نیستم ولی به عنوان یک عضو p30world خواهش میکنم به جای تشکر به صورت پست از کلید تشکر استفاده کنید. اگر جواب سوال میدین یا سوال میکنید؛ هر سوال رو تو پست جداگانه ای ندید.
اینجا تاپیک ادیت و پچ GTA هست. لطفا سوالهای متفرقه نپرسید و بحث متفرقه درست نکنید.
واقعا این تاپیک بیخود داره روزی 10 صفحه جلو میره.
-------------------------------------------------------------------------------------
Carcols MOD
با نصب اسان این مد رنگهای جدید به بازی اضافه میشه و خیلی جالب تر میشه.
رنگها عبارت اند از:
نوک مدادی - زرد غروب خورشید - نارنجی کلاسیک - سبز براق - مسی - زرشکی براق - آبی بسیار روشن
طریقه استفاده:
فایل زیر رو دانلود کنید با حجم 15 کیلوبایت
حالا فایل Carcols ADD رو باز کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام محتویات رو کپی کنید و تو فایل Carcols.dat و در قسمت مشابه Paste کنید. یعنی قسمتهای همانند رو تو فایل Carcols.dat حذف کنید و این جدیدها رو به جاش بزارید.
حالا اعدادی که تو عکس زیر نوشته شده رو آخر اسم ماشینها مثل مثال اضافه کنید.
لازم نیست همه ی رنگها رو به یک ماشین اضافه کنید.
کافیه به جای عددهای جلوی هر ماشین یا چند تاش رو به موارد بالا تغییر بدید و یا این رنگها رو هم اضافه کنید به ادامه ی اونها.
کدهای رنگ همونطور که بالا هم میبینید عبارت اند از:
117-47-111-100-35-118-9
قبل از هر کار یک کپی از فایل اصلی بگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)