کسی نمی دونه چرا اینجوری میشه؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بي زحمت هواي مارو داشته باش 300mb زياده يه 60mb بزار براي دانلود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من ميتونم آي دي ياهو تو داشته باشم؟
دوست عزیز این 60 مگابایتی یه زره لگ میاندازه ولی خوبه اگه اونو میخوای برات بزارم یا برو 5 یا 8 صفحه قبل لینکشو میبینی ضمنا" این 290 مگابایت با 6 ساعت و حتی کمتر با اینترنت 128 راحت میکتونی دانلود کنی یه شب سیستمت رو روشن بزار فردا دانلودشده میبینی
ای دی هم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
يه سوال مهم داشتم.
من كانتر 1.6 و 1.8 رو از اينترنت دانلود كردم ولي وقتي نصب مي كنم و وارد بازي ميشم يه بازيكن بيشتر وجود نداره كه خودمم/
يعني تو بخش نيو گيم هم كه ميزني جايي واسه تنظيم كردن نداره كه چند نفره بازي كنيم.
و تو هر نقشه اي هم كه ميرم نه سيتي هست نه ترور.
*هيچ كرك و پكي هم همراه بازي ها نبود.
فكر كنم بازي تو حالت بازي كردن آنلاين باشه. لطفا كمكم كنيد.
عقده اي شدم بابا، از 5 جاي مختلف كانتر رو دانلود كردم بازم تك نفره مياد. گفتم بعد يه عمري كانتر بازي كنمااااا
دوست عزیز تو بازی دکمه~را بزن بعد این کد هارو وارد کن :
اگر ct می خوای :Bot_add_ct
اگر ترور می خوای : Bot_add_t
اگر می خوای بتور خودکار واسه هر دوتا تیم پلیر بیاره : Bot_add
خط فاصله ها رو با shift بزن
اگه جواب نداد که به احتمال 99% میده چون 1.6 و1.8 هست واسه بازی شبکه است
سلام.
یه سوال...تو مستر گیم بودم فکر کنم که ct ها این کارا رو میکردن:
بعد بچه ها میگفتن باگ نکنید یا یه همچین چیزی...میشه به ما هم یاد بدید از این کارا؟بریم رو هوا : دی
سلام بچه ها کسی نیست کمک کنه. وقتی کانتر بازی میکنم وقتی تازه کامپیوترو روشن میکنم مشکلی نداره اما 30 دقیقه به بعد که میگذره fps میاد پایین رو 40-50 بازی گیر میکنه هر کار کردم درست نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهدار جان فکر کنیم به این کار بانی میگن اموزشش رو در صفحات قبل گذاشتم همون دوتا لینک 2شیرد و 4 شیرد اگه برگردی به قبل نوشته اموزش بانی جامپ اونو یاد بگیری متونی مثل اینا این کار رو بکنی راستی نیک نیم شما در کانتر چیه؟
نه عزیز
بانی نیست و باگه
یه نفر میره اونجا که نشونه گذاشتم میشینه و نفر دیگه ای میپره روش به حالت نشسته و در آخر هر دو می پرن
به این میگن باگ سقف یا roof bug
![]()
سلام
من میخوام پرو شم باید چی کار کنم؟
یعنی میدونین چیه تو مدرسه که بازی می کنم فرگ اولم ولی تو گیم نت هیچ!!!!!!
زمانی که میخوام تیر بزنم شیفت رو بگیرم؟ و راه برم؟
من بانی جامپ میزنم صدای پا میاد ولی سرعت زیاد میشه ایا درست بانی میزنم؟
نشونه موس چقدر باید باشه؟
sensevity موس چقدر باشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)