حالا اینا چی هستن . با عرض معظرت![]()
حالا اینا چی هستن . با عرض معظرت![]()
دوستان میشه بگید بهترین کلن های دنیا کیا هستن ؟ تا من ریپلی اونا رو دانلود کنم ؟
راستی یه برنامه هست باهاش میشه ریپلی های مخصوص 1.22 رو به 1.23 تبدیل کرد ! اگه خواستین بگین بزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بهترین کلن های دنیا از نظر من:
Merlini
Maelk
P usher
Mania
Fear
و یکی دیگه که اسمش یادم نمیاد و اینا گروه MYM رو تشکیل میدن.
سلام به همه
:X
اولن اینا که شما گفتی اسم بازیکن هست نه کلن
دوم بهترین بازیکن Ks^KuRuKy شد که ایرانی هم هست و اسمش کوروش هست
اگر دقت کنید آخر اسمش یه Ir گذاشته
Maelk بهترین Leader شد
fear هم از MYM جدا شد و رفت با تیم EG
الان بهترین کلن ها Ks.int یا همون Mouz قدیم
و MYM
![]()
سوال اول : بله به خاطر Patch شماست - برای بازی توی روم های ایران شما باید Patch 1.21 رو داشته باشیدچندتا مسئله وجود داره یکیش اینه که وقتی من از طریق یکی از اتاق های ایران وارد بازی میشم هیچ هاستی نمیبینم اما از طریق اتاق های کانادا بدون هیچ مشکلی هاستها نشون داده میشند (این بخاطر پچ و مپ منه؟)
دوم اینکه وقتی هاست مورد نظر رو انتخاب میکنم باید روی Join Game کلیک کنم؟ وقتی من اینکارو میکنم یک پیغام خطا نشون داده میشه!
و در آخر, نزدیک بودن هاست و یا اتاق ها (از نظر جغرافیایی) روی سرعت و کیفیت بازی تاثیر داره؟
سوال دوم : پیغا خطا به خاطر این هست که اون بازی جا نداره یعنی Full شده .....
سوال سوم : بله خیلی - شما با دایال آپ توی بعضی از هاست های ایرانی راحت می تونید بازی کنید
شرمنده دوست من پستاتو ندیدم
1 بله از پچ هست ولی از مپ نیست چون اگه شما مپی رو نداشته باشید وار اوتوماتیک از هاست شروع به دان میکنه شما اگه تو رووم 2 ایران یبای اونجا اکثرا دارن با پچ 1.22 بازی میکنم ولی شما فک میکنم پچتون 1.23باشه تو صیه من اینه که شما یه کپی از فولدر وارتون بگیرید اسمش رو عوض کنید و اون رو با پچ 1.22 منطبق کنید (همین کاری که من کردم)
2 نشون دادن خطا چند دلیل داره یکی پر بودن اون بازی دومی بن شدن شما توسط اون هاست سوم بالا بودن پینگ شما با اون هاست
3 بله هر روومی با سرور اون منطقه کانکت میشه و این کانکت شدن برای ما که یوزر هستیم پینگ پایین تری به وجود میاره اگه شما تو لابی روم روی اسم هاست کلیک کنید و اسم اون رو توی لیسا اسمای سمت راست پیدا کنید روی اسم اون کلیک راست کنید و گزینه پینگ رو بزنید اکه پینگ شما بین 47 تا 150 باشه میتونی بازی بدون درد سری (لگ و دیلی ) داشته باشی ولی اگه بالا باشه باید با لگ و دیلی بسازی
من خودم با دیال بازی کردم تو اوروپا چون اون موقع رووم ایرانی در کار نبود بعضی هاستا کیک میکردن ولی یه سریاشون که بازیمو میدیدن اجازه میدادن که تو بازی دوباره جوین بشم
دوست من شما مزاحم نیستید ما اینجا جمع شدیم اطلاعاتمون رو به اشتراک بذاریم
شاد باشید
Last edited by cao-cao; 07-04-2009 at 20:52.
یه ریپلی جدید از ks.int vs ravens
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا رو راست گفتی.
یعنی بهترین بازیکن ایرانیه . کجا زندگی می کنه ؟
یه چند تا چیز از جاهای مختلف می زارم ببینین این چه بازیکنیه
اول بگم که نه توی ایران زندگی نمی کنه
-----------
این های بخشی از گفتگوهاست توی سایتدر فرومی با نام who is the best dota player ?کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Koruky (from iran)
vigoss
Maelk
Fearkoruky :XKoruky
LodaKuroky is probably the best carry currently, but Vigoss is the best player with all heroes (carry, suport, tank, warder, etc), then vigoss is more complete what Kuroky.LETAROX From Brazil
KuroKy > Potm (Mirana)
KuroKy > Pudge (Butcher)
KuroKy > Vigoss
Vigoss is the 2nd player of the world, but KuroKy is the 1st.
;D-------QoP Koruky is so proooooooooooooooooooooo!!!!! :d
اسم کاملش : کوروش صالحیDota Top Players of 2K8 (Not from mymym.com XD)
Posted: Tue Mar 03, 2009 10:23 am
Carrier of the Year
1. Ks^KuroKy
2. SK.Loda <3
3. LoH (Light of Heaven)
4. KS.Papaxiong
5. Angel
این هم یه چند تا آمار :
Carrier of the Year
1. Kuroky 396 (52%)
2. Loda 170 (22%)
3. Light of Heaven 88 (11%)
4. Yamateh 74 (10%)
5. Angel 39 (5%)
اینم عکس کوروش صالحی
Captain of the Year
1. Maelk 311 (40%)
2. Loda 189 (22%)
3. Drayich 88 (21%)
4. Jolie 92 (11%)
5. Yamateh 39 (4%)
Team of the Year
1. KingSurf.Int 354 (45%)
2. MYM 280 (36%)
3. SK 78 (10%)
4. Kingsurf 40 (5%)
5. Met 24 (3%)
(تیم اول همون ks.int هست )
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)