تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 848 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خود به خود ظاهر شد؟
    یا سرویس جدید خریدید که اومد؟
    خیر سرویس جدید نخریدم، خود به خود
    البته سرویس من یک ساله هست + چند ماه هدیه ، ترافیک پایه من تا 2 روز پیش مهلت داشت که تموم شد
    بعد که برنامه اندروید پارس آنلاین اخطار داد که ترافیک پایه شما مهلتش تموم شده تقریبا یک روز بعدش دیدم انرژی هم فعال شده
    البته اگر ربطی به این مسئله داشته باشه، نمیدونم

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان جایی هست که بشه ریز اتصالات رو با ساعت قطع و وصلشون دید؟ حتی ده سال پیش هم که از آی اس پی مزخرف محلی سرویس دیال آپ گرفته بودم، یه قسمتی واسه ریز اتصالات داشت. تو این ده سال از خیلی از آی اس پی ها سرویس گرفتم و همشون این قابلیت نمایش ریز اتصالات رو داشتن. واقعا سیستم گزارش ترافیک پارس آنلاین خیلی غیر شفاف و ابتداییه و انقدر دیر به دیر آپدیت میشه که اصلا قابل اعتماد نیست. مثلا همین امروز با وجود این که کانکشن رو دقیقا قبل از ساعت 8 صبح که بسته انرژی هشت تا ده نامحدود شروع میشه، ریکانکت کردم ولی تا ساعت 8 و نیم که یه بار دیگه کانکشن رو ریکانکت کردم، 1700 مگ حجم کم کرده بود اما بعد از اون دیگه حجمی کم نکرد، ریز اتصالاتش رو هم ندارم که نشون بدم تو ساعات انرژی نامحدود بوده.
    Last edited by AliMirzaie; 22-09-2017 at 11:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام
    چه طوری میشه از این اقدام جدید پارس آنلاین شکایت کرد؟:
    اینکه ریز گزارشات حذف شده و میزان مصرف فقط به صورت روزانه ارائه میشه

4. این کاربر از hehoraxavu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من از این ریز مصرف شکایت کردم چند هفته پیش نتیجه این شد که شرکت موظف نیست ریز مصرف رو بده همین روزانه هم کفایت میکنه. اگه ریز مصرف رو میخواید باید زنگ بزنید پشتیبانی بگید از فلان ساعت ریز مصرف رو میخوام.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من همین امروز از طریق سامانه 195 شکایت ثبت کردم، همه دوستانی که در این مورد می خوان شکایت ثبت کنن می تونن از لینک زیر این کارو انجام بدن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه تعداد شاکیا زیاد شه مسلما نمی تونن با یه جواب ساده دست به سر کنن مشترکا رو و اگه این کارو کردن هم باید واسه شکایتتون پیگیری ثبت کنید.
    در قسمت ثبت درخواست نوع سرویس رو ارتباطات ثابت، نوع شکایت رو اینترنت پر سرعت و موضوع رو "عدم ایحاد دسترسی به اطلاعات مصرف برای مشتری" انتخاب کنید و بقیه مشخصات رو پر کنید. یک نمونه شکایت که من فرستادم این بود:
    با عرض سلام وخسته نباشيد حتي ده سال پيش نیز كه بنده از يك آي اس پي محلي سرويس ديال آپ دريافت مي كردم، در پنل كاربري قسمتي را مخصوص مشاهده ريز دقيق اتصالات با ساعت و دقيقه قطع و وصل ارتباطات، در نظر گرفته بودند. در طول اين ده سال از بسياري از آي اس پي ها سرويس گرفته ام كه همگي اين سرويس نمايش ريز اتصالات را ارائه مي دادند. جقيقتا سيستم گزارش ترافيك مصرفي در پنل كاربري شركت پارس آنلاين بسيار غير شفاف و ابتدايي بوده و حتي اين گزارش مصرف مبهم و بدون جزئيات واقعي اتصالات نيز آنقدر با تاخير به روز رساني مي شود كه اصلا قابل اعتماد نبوده و در صورت بروز اشتباه سيستمي و يا تخلف در محاسبه ترافيك هاي رايگان به هيچ وجه قابل استناد نيست. مثلا همين امروز بنده با وجود اين كه اتصال را دقيقا قبل از ساعت 8 صبح كه بسته انرژي هشت تا ده نامحدود شروع ميشود، قطع و وصل نمودم ولي تا ساعت 8 و نيم كه يه بار ديگ ر براي اطمينان كانكشن را مجددا قطع و وصل نمودم، 1700 مگابايت از حجم ترافيك عادي كم كرده بود و به اين خاطر كه كاربران مستقيما به ريز اتصالات دسترسي ندارند و تنها از طريق پشتيبان تلفني و فقط توسط خود شخص پشتيبان، ريز اتصالات قابل بررسي است عملا هيچ راه شفافي براي براي اثبات حرف بنده و پيش گيري از تخلف هاي بعدي وجود ندارد.

7. 3 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من از این ریز مصرف شکایت کردم چند هفته پیش نتیجه این شد که شرکت موظف نیست ریز مصرف رو بده همین روزانه هم کفایت میکنه. اگه ریز مصرف رو میخواید باید زنگ بزنید پشتیبانی بگید از فلان ساعت ریز مصرف رو میخوام.

شما واسه شکایتت تو سامانه 195 پیگیری ثبت کن، منم اگه این شکلی جواب بدن و کاری نکنن همین کارو می کنم. اگه نتیجه نگرفت پیگیری دوم و ... من خودم با پیگیری دوم حتی آی اس پی مخابرات استانی رو هم مجبور کردم که یک مشکل شبکشونو برطرف کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما واسه شکایتت تو سامانه 195 پیگیری ثبت کن، منم اگه این شکلی جواب بدن و کاری نکنن همین کارو می کنم. اگه نتیجه نگرفت پیگیری دوم و ... من خودم با پیگیری دوم حتی آی اس پی مخابرات استانی رو هم مجبور کردم که یک مشکل شبکشونو برطرف کنه.
    من تو 195 شکایت کردم کلا هیچ وقت خود شرکت رو برای شکایت حساب نمیکنم. تجدید نظر دوم هم زدم اما جوابی ندادن. کلا 195 اینجوری هست که اصلا نگاه نمیکنه شما به چی شکایت کردی. من برای حجم خوری با مدرک ثابت کردم بعد تجدید نظر دوم خود شرکت پارس آنلاین شکایت رو راحت بست بدون اینکه حتی کارشناسان سازمان یک بار با من تماس بگیرن.
    برای این ریز مصرف هم پارس میگه فعلا همینه که هست شاید بعدا مثل قبل کنیم شایدم نه. کلا این همینه که هست رو ما ایرانیا تو خیلی موارد دیگه هم عادت داریم بهش کاری هم نمیشه کرد چون نظارت و قانون درستی نیست!

10. 2 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به هر حال همون طور که همینی که هست جزو فرهنگمون شده، بی خیال شدن و منم یکی مثل بقیه و همرنگ جماعت و اکثریت شدنم جزو فرهنگمون شده. من یکی که تو این مورد تا تهش میرم و ول کنشون نیستم. مطمئنا اگه تعداد شکایتا زیاد شه بی تاثیر نیست.

12. 3 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

قبلا وقتی ترافیکم تموم میشد یا قرار داد به پایان میرسید بصورت اتومات متصل میشدم به صفحه پارس آنلاین و میتونستم براحتی خرید یا تمدید کنم اما خیلی وقته این امکان از بین رفته و تو همچین مواقعی سیستم به پارس آنلاین متصل نمیشه ! برای همین مجبور میشم رمز و پسووردم بدم به شخصه دیگه ای تا برام خرید کنه، کسی میدونه مشکل چیه؟
    اینم بگم فقط زمانی که قرار داد به اتمام رسیده یا ترافیک خالی شده یه همچین ماجرایی پیش میاد
    سلام نه اینطوری نیست هر موقع ترافیک یا قرار داد ت تموم میشه باید به صورت خودکار ریدایرکت بشه
    اگر نشد خودت آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توی صفحه مرورگر ت بزن

سلام
    چه طوری میشه از این اقدام جدید پارس آنلاین شکایت کرد؟:
    اینکه ریز گزارشات حذف شده و میزان مصرف فقط به صورت روزانه ارائه میشه
    اگر تعداد شکایت ها در سامانه 195 حداقل به 100 برسه حتما رسیدگی میکنن ، مورد بعدی اینکه این قانونه که ISP ریز مصرف رو به کاربر نشون بده

مطمئنا اگه تعداد شکایتا زیاد شه بی تاثیر نیست.

قطعا همین طوره /

14. 4 کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

دوستان لطفا حتما این مورد گزارش ریز مصرف کاربران رو پیگیری بفرمایید . من هم همین کار رو میکنم. در صورتی که به ریز مصرف دسترسی نداشته باشیم علاوه بر اینکه توی مدیریت مصرف اختلال ایجاد میشه , در صورت اشتباه شدن در محاسبه حجم مصرفی قابل پیگیری نیست. چند مدت پیش حجم مصرفی من به اشتباه محاسبه شده بود و با همین ریز مصرف تونستم بهشون اثبات کنم که اشتباه شده و میزان اشتباه شده رو بهم برگشت دادن.

تشکر از همه

16. 2 کاربر از ●●●FDR●●● بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •