تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 752 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    میتونین از داخل ایران klipsch s4. sennheiser mm50. akg ipبگیرین.
    از خارج ایران هم shure215..sony.Sleek Audio SA1 .AKG Q350 Quincy Jones.Ultimate Ears UE600
    برای اطلاعات بیشتر اگه صبر کنین اقا رضا راهنماییتون کنن مطمئن تر خواهد بود.
    خودم هم نظرم روی shure بود ولی مطمن نبودم بازم اگه آقا رضا راهنمایی کنن که ممنون می شم.

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

دوستان کدوم مدل از هدفون های behind the neck رو پشنهاد می کنید، تا ۴۰ تومن،
    با ایپاد و ایفون گوش میدم.

مدل های on ear تو سبک akg k404 چه چیزهایی هست؟
    کسی پیشنهادی نداره؟
    این ۲تا مدل چطورن؟
    philips SHS8200

و SHJ070

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

دوستان عزیز بین
    BeyerDynamic DT 770 Pro و Audiotechnica M50 کدام را پیشنهاد می کنند؟ سبک ترنس...و اصولا تفاوت این 2 چیست؟
    یکی از تفاوت هاشون در امپدانسشون هست . M50 امپدانس کمی داره و می تونی حتی با پلییر های پرتابل ازش استفاده کنی اما DT 770Pro امپدانس بالایی داره (250 اهم) که برای استفاده از اون نیاز به یک آمپلی فایر مخصوص هدفون دارید .

4. 2 کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا رضا من این مدلهای seenhieser رو نگاه کردم.به نظر شما ارزش داره بیشتر هزینه کنم
    مدل ie8 رو بگیرم؟یعنی یه تفاوت خوبیو نشون میده؟بعد اینکه من چندتا از پستای بچه ها رو
    خوندم بعضیا گفتن واسه صدای خوبو با کیفیت احتیاج به player(پخش موسیقی) هست.من
    هدفون میخوام با گوشی آهنگ گوش بدم مدلشم galaxy s2 هست.یعنی این جواب نمیده باید
    player هم بگیری؟خیلی ظلمه اگه با این گوشی نشه گوش داد با کیفیت پلیر.خواهشا راهنمایی
    کنید.ممنون.
    یه توضیح در مورد گوشیتون بدم :
    منم این گوشی رو دارم ولی زیاد باهاش موسیقی گوش نمی دم . کمی صدا رو خفه پخش می کنه و بیس هم زیاده حتی با تنظیم اکولایزر . البته نه اینکه بد باشه نه خیلی هم خوبه ولی مثلا نسبت به گوشی سامسونگ ویو خیلی افت کیفیت صدا داشته . چون ویو واقعا از نظر پخش موسیقی واقعا کیفیت بالایی داره .
    شما یه برنامه اکولایزر رو گوشی نصب کن و سعی کن تنظیمات دلخواه تو باهاش انجام بدی .
    البته این نظر شخصی من در مورد کیفیت صدای این گوشی هست .

---------- Post added at 03:31 AM ---------- Previous post was at 03:27 AM ----------

کسی پیشنهادی نداره؟
    این ۲تا مدل چطورن؟
    philips SHS8200

و SHJ070
    در مورد فیلیپس و مدلهاش به دفعات در این تایپیک بحث شده . نگاهی به صفحات قبل بندازید مطالبی پیدا می کنید .
    در کل زیاد ارزش خرید نداره . کیفیت صدای خیلی خوبی نداره . تجربه شخصی من با SHE9700 که کاملا بد و ناامید کننده بود در حالی که دو برابر EP630 کریتیو قیمت داشت کیفیت صدای اون اصلا به پای EP630 هم نمی رسید .

6. 2 کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یه توضیح در مورد گوشیتون بدم :
    منم این گوشی رو دارم ولی زیاد باهاش موسیقی گوش نمی دم . کمی صدا رو خفه پخش می کنه و بیس هم زیاده حتی با تنظیم اکولایزر . البته نه اینکه بد باشه نه خیلی هم خوبه ولی مثلا نسبت به گوشی سامسونگ ویو خیلی افت کیفیت صدا داشته . چون ویو واقعا از نظر پخش موسیقی واقعا کیفیت بالایی داره .
    شما یه برنامه اکولایزر رو گوشی نصب کن و سعی کن تنظیمات دلخواه تو باهاش انجام بدی .
    البته این نظر شخصی من در مورد کیفیت صدای این گوشی هست .

---------- Post added at 03:31 AM ---------- Previous post was at 03:27 AM ----------

.
    دوست عزیز شما با چه هدفونی تست کردی؟از چه دستگاه پلیری خودتون استفاده میکنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    میتونین از داخل ایران klipsch s4. sennheiser mm50. akg ipبگیرین.
    از خارج ایران هم shure215..sony.Sleek Audio SA1 .AKG Q350 Quincy Jones.Ultimate Ears UE600
    برای اطلاعات بیشتر اگه صبر کنین اقا رضا راهنماییتون کنن مطمئن تر خواهد بود.
    دوستان کسی نظر دیگه ای نداره shure e 215 مورد تایید هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز شما با چه هدفونی تست کردی؟از چه دستگاه پلیری خودتون استفاده میکنید؟
    هدفونهايي كه تست كردم :
    Creative ep630 - 830 - aurvana 2
    Sony ex35 - ex50
    AKG k430
    Audio technica CKS55i - SJ55
    t-Jays three
    و با اين پليرها
    Sandisck Sansa Clip +
    cowon iAudio 9 - J3
    Apple ipod touch 4G
    و اين گوشي هاي موبايل
    Samsung wave
    HTC desire
    Samsung Galaxy S
    Samsung Galaxy SII

Sent from my iPod touch using Tapatalk
    Last edited by minimax2; 08-01-2012 at 13:58.

10. این کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام دوستان ...
    اقا اون هدفونی که چند ماهه پیش ازتون مشاوره گرفتم و خریدم نابود شد حالا یه هدفون دیگه میخوام یه چیزی شبیه beats by dre SOLO ...مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

دوستان کسی نظر دیگه ای نداره shure e 215 مورد تایید هست؟

دوست عزیز من دارمش و برای سبکای کانتری واقعا ازش راضیم .
    دیشب داشتم با m50 مقایسش میکردم و حتی میتونم بگم برای سبکای کانتری 15 درصد از m50 بهتره .

به خاطر بیس متعادل تر و مید بهترش هم صدای خواننده هم صدای سازها شفاف تر و واضح تر به گوش میرسید .

نقد های مختلف و حرفه ای هم که تو نت ازش زیاده . ولی اگه بخوام یه چیز بهش اضافه کنم اینه که اگه این هدفون خریدی برا اینکه کیفیت واقعیشو بشنوی فقط از فایلهای flac , 320kbps استفاده کن .
    با فایلهای 128 و کمتر خیلی کیفیت صداش افت میکنه ، مثلا توی مقام مقایسه کیفیت یه فایل 128 توی این هدفون 30 درصد کمتر از m50 هست ولی مثلا اختلافشون توی کیفیت فلک همون فایل خیلی کمتر میشه و حتی بعضی وقتا بهتر میشه .البته مقایسه این دو تا هدفون هم از پایه غلطه ولی امکاناتمون همینه دیگه .

(خلاصش میشه اینکه افت کیفیت این هدفون توی آهنگای 128 بیشتر از هدفونی مثه m50 هست و نمیدونم که این موضوع به خاطر ذات کاملا متفاوت این هدفونا هست یا شاید من اشتباه می کنم ولی من این موضوع به چشم من اومد )

الیته اینم بگم من کسی رو توی نت ندیدم ازین هدفون ناراضی باشه (و البته آقا رضا هم تاییدش کرده )

13. 3 کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه i-din's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

سلام
    ببخشید؟پد های ie8 ایراد داره؟همشون؟
    کیف بدرد نخور؟
    کاملا مطمعن هستین ie8 دارین؟یا اینکه اورجیناله؟
    چون 4 نوع پد داره که همشون حرفه ای و کاملا عالی هستن.و کیف که نه ولی یه کیس خیلی فوق العاده
    داره که هدفون به بهترین شکل داخلش جا میگیره و محل پیچش کابلشم که حرف نداره.یه جایه مخصوص رطوبت گیر و یه اچار تنظیم بیس و تمیز کننده توری هدفون.
    اگه با پد هاش نتونستین نتیجه بگیرین با پد های دیگه ای هم فکر نکنم بتونین.ولی یکی از مزیت های ie8 اینکه بدون پد هم میتونین از هدفون استفاده کنین.خیلی راحته.به امتحانش می ارزه.موفق باشین

در اورجینال بودن ie8 شک ندارم (هر جفتشو)
    کیس اش هم مثل کسی های ultimate نیست برای استفاده اش باید یه ربع بپیچی اش توی کیس بعد چند دقیقه ای هم صرف باز کردن بکنی
    اچار تنظیم بیس و تمیز کننده توری هدفون رو هم که گفتی یه تیکه پلاستیکه مثل خلال دندون!
    یه سرچ بزنی میبینی اونایی که این هدفون رو داشتن(نه کسایی که این هدفون یه روز دستشون بوده و تستش کردن و نه لب(lab) های درجه پنج اونور) ایرادش نسبت به قیمتش همین ایزوله ضعیفه گفتن
    همین مشکل رو من با hd280 هم دارم
    به خاطر همین رفتم رولند خریدم(طوری که تو مغازه تست کردم صدای فروشنده رو نمی شنیدم !)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •