تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 624 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

با سلام
    منظورم تماشای فیلم از روی فلش نبود من میگم چرا وقتی رزولوشن را بالا می بری کانال های یک تا هشت شطرنجی نمی شه ولی کانال های بعدی اینجوری میشه اگه نمی تونه ساپورت کنه باید برای همه کانال ها اینجوری باشه . در هر صورت من فردا می برمش گارانتی ببینم چی میگن مخصوصا برای متوقف شدن ضبط .
    به خاطر این که کانال ها با دو فرکانس مختلف و از دو آنتن مختلف دریافت می شن.
    که یکی از سیگنال های دریافتی از یکی از آنتن ها قوی تر هست و به اصطلاح SNR سیگنال (Signal to Noise Ratio) در یکی قوی تر و در یکی ضعیف تر هست. که با توجه به نوع کدینگ، برای کاهش نویز بایستی یک سری محاسبات انجام شه. که رزولوشن بالا مزید بر علت می شه تا کار زیادی از دستگاه کشیده بشه و تصویر شطرنجی بشه و سرعت تعویض کانال زیاد بشه.
    Last edited by amirkhan_0o0; 28-04-2013 at 17:50.

2. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    در مورد 353 نمیدونم ولی ازونجا که مدلای سری 100 این گزینه رو داره (خودم 111) دارم بعید میدونم سری 300 نداشته باشه !انشااله دوستانی که 353 دارن کمکت کنن
    با سلام

گیرنده 353 بدستت رسید ؟مبارکه ،گزینه تقویت انتن داره؟راستش ار بس تو گیرنده ها چرخیدم خسته شدم

میخوام همین مدل شما رو بخرم ،چه جور دستگاهیه ،سیگنال دریافتی چند درصده؟پلیرش چطوره ؟چند خریدیش؟
    Last edited by abbas-t; 28-04-2013 at 23:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من موندم این تاپیک چرا اینقدر پیچیده شده
    چرا یه نفر نمیاد بگه همشون یه اشغال هستن
    دوستانی حرف من رو میفهمن که با چندتاش کار کنن
    بچه ها زیاد سخت نگیرین این گیرنده های موجود از درجه سه چهارم رد کرده
    خدا لعنت کنه وارد کننده رو که فقط به فکر منفعت خودشه

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

شما احتمالا توی ایران زندگی نمی کنید!
    توی ایران زندگی اکثر اوقات، انتخاب یعنی تصمیمی که بعد از مقایسه بد و بدتر گرفته می شه.
    موفق باشید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام دوست عزیز
    من تو چند تا پست قبل هم گفتم که همشون در یک رده هستن با اندکی تفاوت
    من با خیلی از اینا کار کردم ، انگار تو چین یه کارگاه هست و همه میرن اونجا خرید میکنن
    خیلی خوب میشد که تو ایران یه مدل خوب طراحی و ساخته میشد و پول مملکت هم به جیب چینی ها نمی رفت .
    من مطمئن هستم که اینجا توانایی ساخت محصول خیلی بهتر و با سلیقه مشتریان ایرانی وجود داره .
    به امید اون روز .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

گیرنده 353 بدستت رسید ؟مبارکه ،گزینه تقویت انتن داره؟راستش ار بس تو گیرنده ها چرخیدم خسته شدم

میخوام همین مدل شما رو بخرم ،چه جور دستگاهیه ،سیگنال دریافتی چند درصده؟پلیرش چطوره ؟چند خریدیش؟
    ببین منظورت از گزینه تقویت آنتن رو متوجه نمیشم ولی اینو میدونم که این دستگاه یه گزینه قدرت آنتن داره که اگه از آنتن بوستر دار استفاده کنی این گزینه باید فعال باشه تا تصویر نمایش داده بشه وگرنه مینویسه : بار اضافی روی دستگاه هست ...
    مدل 353 سخت افزار قوی تری نسبت به بقیشون داره و دیرتر داغ میشه و اینکه سیگنال دریافتیش بهتره . از نظر پلیر انواع فرمتها رو هم پخش میکنه دیگه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببین منظورت از گزینه تقویت آنتن رو متوجه نمیشم ولی اینو میدونم که این دستگاه یه گزینه قدرت آنتن داره که اگه از آنتن بوستر دار استفاده کنی این گزینه باید فعال باشه تا تصویر نمایش داده بشه وگرنه مینویسه : بار اضافی روی دستگاه هست ...
    مدل 353 سخت افزار قوی تری نسبت به بقیشون داره و دیرتر داغ میشه و اینکه سیگنال دریافتیش بهتره . از نظر پلیر انواع فرمتها رو هم پخش میکنه دیگه .
    متشکرم ،منظورمو درست متوجه شدی دوست عزیز

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

به خاطر این که کانال ها با دو فرکانس مختلف و از دو آنتن مختلف دریافت می شن.
    که یکی از سیگنال های دریافتی از یکی از آنتن ها قوی تر هست و به اصطلاح SNR سیگنال (Signal to Noise Ratio) در یکی قوی تر و در یکی ضعیف تر هست. که با توجه به نوع کدینگ، برای کاهش نویز بایستی یک سری محاسبات انجام شه. که رزولوشن بالا مزید بر علت می شه تا کار زیادی از دستگاه کشیده بشه و تصویر شطرنجی بشه و سرعت تعویض کانال زیاد بشه.
    امیر خان قبلا گفته بودی گویا ولی با این پست و اصطلاحاتی که به کار بردی مشخص میشه برقی هستیا

راستی یه مورد مشابهی هم من دارم
    معمولا بازی های فوتبال که پخش میشه حالت شطرنجی رو میشه به طور واضح در قسمت زمین چمن مشاهده کرد ، در حالیکه دیگر برنامه ها یا همون فوتبال مثلا اول یا آخرش که آمار رو نشون میده خیلی هم با کیفیته
    شما هم این مشکلو دارین ؟ چیکار باید کرد تا برطرف بشه ؟

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

منم گفتم که اینا بسیار شبیه هم هستن یعنی در حد 90 - 95 درصد و اکثرا بی کیفیت
    ولی این که بگیم خدا وارد کننده ش رو لعنت کنه که آخه درست نیست
    درسته اونا به فکر جیب خودشون هستن ، ولی اگه بخان از جنسای با کیفیت بیارن اون موقع قیمتی دو سه برابر قیمت فعلی در میاد
    شرکت هایی معتبری که ریسیور ماهواره تولید میکنن معمولا از گیرنده ها هم دارن با امکاناتی بیشتر از گیرنده های موجود در بازار ما ، ولی خب مردم کمتر زیر بار اون قیمت خواهند رفت

با سلام دوست عزیز
    من تو چند تا پست قبل هم گفتم که همشون در یک رده هستن با اندکی تفاوت
    من با خیلی از اینا کار کردم ، انگار تو چین یه کارگاه هست و همه میرن اونجا خرید میکنن
    خیلی خوب میشد که تو ایران یه مدل خوب طراحی و ساخته میشد و پول مملکت هم به جیب چینی ها نمی رفت .
    من مطمئن هستم که اینجا توانایی ساخت محصول خیلی بهتر و با سلیقه مشتریان ایرانی وجود داره .
    به امید اون روز .
    ولی ما ساده ترین قطعات الکترونیکی رو هم داریم وارد میکنیم چه برسه به ساختن این دستگاه ها که پردازنده هم داخلشون دارن
    البته نه این که نتونیم ، ولی اگه تو این زمینه ها به فکر ساخت باشیم و به جای واردات تو این زمینه سرمایه گذاری بشه قطعا وضع بهتری خواهیم داشت

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام
    دوستان می خوام واسه خونه یه گیرنده دیجیتال بگیرم! به نظرتون چه مدلی بگیرم؟خودم موندم؟
    ممنون می شم یکی بگه و یکم راهنمایی کنه در مورد ویژگیهاش!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •