تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 1421 اولاول ... 394394895295355365375385395405415425435495896391039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

يه پنج دقيقه گقتيم بريم ف . ي . س بوك صد بار قطع و وصل شد.
    چرا اينجوريه.
    مخابرات اصلا به درد وبگردي نميخوره. فقط دانلود. و به نظرم سرعت 128 با 2 مگ فرق زياد چنداني نداره.
    من 128 محدود دارم تا 460 دانلود ميكنم همين الان هم تست زدم همينقدره.يه بار تا 500 رو هم ديدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

يه پنج دقيقه گقتيم بريم ف . ي . س بوك صد بار قطع و وصل شد.
    چرا اينجوريه.
    مخابرات اصلا به درد وبگردي نميخوره. فقط دانلود. و به نظرم سرعت 128 با 2 مگ فرق زياد چنداني نداره.
    من 128 محدود دارم تا 460 دانلود ميكنم همين الان هم تست زدم همينقدره.يه بار تا 500 رو هم ديدم.
    واقعا؟؟
    من با 256 محدود حتی نمیتونم سایت speedtest .net رو باز کنم چه برسه تست سرعت بگیرم!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

واقعا؟؟
    من با 256 محدود حتی نمیتونم سایت speedtest .net رو باز کنم چه برسه تست سرعت بگیرم!!!
    جدي؟؟ پس چرا برا من اينجوريه؟؟
    بزنم به تخته

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

اينم سندش.
    همين تازه گرفتم.
    نميدونم چرا سرعت اومده پايين ولي همونطور كه گفتم تا 460 ميره. نوسان داره.

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

آقا من سرعتم خوب بود که یهویی برقامون رفت! بعد اینکه اومد الان سرعتم بالاتر از 30 نمیره
    دلیلش چیه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

داداش گلم همه که نمیرن جفنگیات و عکس بازیگر و خواننده اینا تماشا نمی کنن کسایی مثل ما هم هستن که دارن از vps استفاده می کنن و با این پینگ افتضاح دهنمون سرویس شده
    دوست عزیز اینکه هرکس چه قدر دانلود می کنه به گفته خودتون به خودش مربوطه ولی هرچیزی که ارزش دانلود کردن نداره باور کنین من ادم دیدم داره اموزش ajax رو دانلود می کنه در صورتی که تنها کاری که با کامپیوتر بلده روشن خاموش کردن و گوش کردن اهنگ و دیدن فیلم بود از وقتی هم مخابرات اینترنت گرفت دانلود کردن هم یاد گرفت بهش می گم اینو داری برا چی دانلود می کنی میگه می خوام ببینم ajax چیه تا حالا اسمشو نشنیده بودم می گم خوب دو دقیقه تو گوگل سرچ می کردی ببینی چیه 2 گیگ فیلمو برا چی داری دانلود می کنی می گه نا محدوده حجم که هدر نمیره خوب حالا شما فکر کن از این دست ادما چه قدر هستن بله مصرف بالا هم داریم همین همسایه دیوار به دیوارم خودم براش اینترنت گرفتم در ماه هم چیزی بین 400-500 گیگ دانلود می کنه اما ار بیت به بیت دانلودش استفاده می کنه ولی من مطمئنم 70 درصد کابرای مخابرات 50 درصد دانلودشون پرتیه و اصلا نیازی بهش ندارن ولی طبق قانون کهن و اصیل ایرانی که هرچیزی مفت گیر اوردید تا قطره اخر شیرشو بکشین ملت دارن 24 ساعته دانلود می کنند
    اولا که شما نمی تونی مشخص کنی کی چی به دردش میخوره یا نه.شما که از عادات بد ایرانی ها صحبت می کنی اینم مد نظر داشته باش ما ایرانی ها یه اشکال دیگه هم داریم که تو کار هم دخالت می کنیم نمونش خود شما.شما اصلا چیکار داری که کسی آژاکس بدردش می خوره یا نه؟شاید همون یه استارت شد واسه یادگیری که این مساله هم اصلا به من ربطی نداره!! عادات برره ای تونو کنار بذارید شما الان تو کار دو نفر داری دخالت می کنی به روتم نمیاری و خودتو حق به جانب جلوه میدی.این حق داره اون یکی حق نداره! قصد توهین ندارم ولی این مساله اصلا ارتباطی به شما نداره.وقتی اصول کلی مشخص شده که هر کس حق داره 999 گیگ دانلود کنه واسمش نا محدوده دیگه بقیه حرفا حرف مفته.هر چیزی که شما میخری موقع خرید یه قرارداد داری می بندی. طبق اون قرارداد حقوق شما مشخص شده و مسئولیتاتون هم همینطور.والسلام.

7. 3 کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

كسي با دانلود كردن بقيه مشكل نداره ..هر چي ميخواين دانلود كنين ...ولي دور از انصافه وقتي مخابرات مياد بهترين سرويس رو با حداقل پول بهتون ارائه ميده و شما مياين ميگين بايد خرخره مخابرات رو جويد و از اين حرفا ....اينا جاي تشكرتونه ؟
    من با شما موافقم.سرویس مخابرات عالیه. استفاده هیستریک و ار روی لج اصلا توجیه نداره.!

9. این کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اولا که شما نمی تونی مشخص کنی کی چی به دردش میخوره یا نه.شما که از عادات بد ایرانی ها صحبت می کنی اینم مد نظر داشته باش ما ایرانی ها یه اشکال دیگه هم داریم که تو کار هم دخالت می کنیم نمونش خود شما.شما اصلا چیکار داری که کسی آژاکس بدردش می خوره یا نه؟شاید همون یه استارت شد واسه یادگیری که این مساله هم اصلا به من ربطی نداره!! عادات برره ای تونو کنار بذارید شما الان تو کار دو نفر داری دخالت می کنی به روتم نمیاری و خودتو حق به جانب جلوه میدی.این حق داره اون یکی حق نداره! قصد توهین ندارم ولی این مساله اصلا ارتباطی به شما نداره.وقتی اصول کلی مشخص شده که هر کس حق داره 999 گیگ دانلود کنه واسمش نا محدوده دیگه بقیه حرفا حرف مفته.هر چیزی که شما میخری موقع خرید یه قرارداد داری می بندی. طبق اون قرارداد حقوق شما مشخص شده و مسئولیتاتون هم همینطور.والسلام.
    دوست عزیز اولن من که قرار نیست مشخص کنم کی چی دانلود کنه کی چی دانلود نکنه خوبه خودم گفتم هرکس هرچقدر دانلود کنه به خودش مربوطه من فقط تقاضا کردم دانلود از رو شکم سیری نکنین نگین اینترنت نا محدوده تا وقتی کامپیوترم روشنه هرچی زیر دستم اومد بزارم برا دانلود باور کنین خیلی ها این کار رو می کنن وگرنه شما بیا کل 999 گیگ رو تموم کن قرار نیست کسی یقتونو بگیره
    در ضمن بنده در کار کسی دخالت نکردم اون بنده خدا هم که ajax داشت دانلود می کرد من نگفتم چرا داره دانلود می کنه مشکل اینجا بود طرف داشت دانلود می کرد ببینه ajax به کل چیه در صورتی که اگه جای 2 گیگ دانلود یه زحمت می گشید تو گوگل سرچ می کرد اطلاعات جامعی بدست می اورد اگه دید به این موضوع علاقه منده می رفت دانلود می کرد اگر نه که هیچ واقعا این حرف من غیر منطقی و نشان دخالته
    واقعا چطوری از پست قبلی من چنین برداشت هایی کردی من توش موندم من نه خودمو حق به جانب می دونم نه به خودم اجازه دخالت در کار کسیرو می دم فقط دارم برادرانه می گم با درست مصرف کردن (نه کم مصرف کردن) نذاریم مخابرات از کرده خودش پشیمون بشه و به خاطر فشار و ضرر زیاد این سرویس ها رو جمع کنه

11. 8 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز اولن من که قرار نیست مشخص کنم کی چی دانلود کنه کی چی دانلود نکنه خوبه خودم گفتم هرکس هرچقدر دانلود کنه به خودش مربوطه من فقط تقاضا کردم دانلود از رو شکم سیری نکنین نگین اینترنت نا محدوده تا وقتی کامپیوترم روشنه هرچی زیر دستم اومد بزارم برا دانلود باور کنین خیلی ها این کار رو می کنن وگرنه شما بیا کل 999 گیگ رو تموم کن قرار نیست کسی یقتونو بگیره
    در ضمن بنده در کار کسی دخالت نکردم اون بنده خدا هم که ajax داشت دانلود می کرد من نگفتم چرا داره دانلود می کنه مشکل اینجا بود طرف داشت دانلود می کرد ببینه ajax به کل چیه در صورتی که اگه جای 2 گیگ دانلود یه زحمت می گشید تو گوگل سرچ می کرد اطلاعات جامعی بدست می اورد اگه دید به این موضوع علاقه منده می رفت دانلود می کرد اگر نه که هیچ واقعا این حرف من غیر منطقی و نشان دخالته
    واقعا چطوری از پست قبلی من چنین برداشت هایی کردی من توش موندم من نه خودمو حق به جانب می دونم نه به خودم اجازه دخالت در کار کسیرو می دم فقط دارم برادرانه می گم با درست مصرف کردن (نه کم مصرف کردن) نذاریم مخابرات از کرده خودش پشیمون بشه و به خاطر فشار و ضرر زیاد این سرویس ها رو جمع کنه
    به نظر من به جای رفتن تو کارجزئیات به کلیات بپردازیم بهتره. از نظر من اینکه شما میگی طرف بهتر بود این کارو بکنه یا اون کارو بکنه یه مقداری قضاوت در موردش سخته. اگه مبنای صحبتو بذاریم رو نظرات شخصی افراد در مورد کاری که میخوان انجام بدن میتونیم بگیم از نظر اون شاید این روش مطلوب برای پی بردن به یه چیزیه از نظر شما گوگل.! در ثانی شما همیشه با این قضیه اینترنت یه جوری برخورد می کنید که آدم یاد عروسک بازی دختر بچه ها میفته.! این کارو نکنیم که یه موقع مخابرات فلان نکنه.! من خودم قبلا از یه شرکت دیگه اشتراک داشتم که سرویساش روز به روز آب میرفت و قیمتاش اوج می گرفت. کلی اعتراض می کردن و گوش کسی بدهکار نبود. شما فکر می کنی با نوع مصرف شما مخابرات سیاستاشو عوض می کنه؟ مخابرات و یا هر شرکتی تا زمانیکه بتونه سرویس میده وقتیم نصرفه نمیده. وقتی 999 گذاشتن این یعنی 999 واسشون میصرفه. من به اینکه چطوری تامین می کنن که میصرفه کاری ندارم. مبنا واسه ما قرار داده روزیم که قطع کردن یه فکر دیگه می کنیم.

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

سرعت همه از دیشب به اینور اومده پایین؟ یا فقط من مشکل دارم؟؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •