دوست عزیز اولن من که قرار نیست مشخص کنم کی چی دانلود کنه کی چی دانلود نکنه خوبه خودم گفتم هرکس هرچقدر دانلود کنه به خودش مربوطه من فقط تقاضا کردم دانلود از رو شکم سیری نکنین نگین اینترنت نا محدوده تا وقتی کامپیوترم روشنه هرچی زیر دستم اومد بزارم برا دانلود باور کنین خیلی ها این کار رو می کنن وگرنه شما بیا کل 999 گیگ رو تموم کن قرار نیست کسی یقتونو بگیره
در ضمن بنده در کار کسی دخالت نکردم اون بنده خدا هم که ajax داشت دانلود می کرد من نگفتم چرا داره دانلود می کنه مشکل اینجا بود طرف داشت دانلود می کرد ببینه ajax به کل چیه در صورتی که اگه جای 2 گیگ دانلود یه زحمت می گشید تو گوگل سرچ می کرد اطلاعات جامعی بدست می اورد اگه دید به این موضوع علاقه منده می رفت دانلود می کرد اگر نه که هیچ واقعا این حرف من غیر منطقی و نشان دخالته

واقعا چطوری از پست قبلی من چنین برداشت هایی کردی من توش موندم من نه خودمو حق به جانب می دونم نه به خودم اجازه دخالت در کار کسیرو می دم فقط دارم برادرانه می گم با درست مصرف کردن (نه کم مصرف کردن) نذاریم مخابرات از کرده خودش پشیمون بشه و به خاطر فشار و ضرر زیاد این سرویس ها رو جمع کنه