بهترین گزینه های داخل همین هان
تفاوت در تفاوت سبک صداشونه.
اگر به صدای تیز حساسید، m50 انتخاب مطمئن تریه. البته این به هیچ وجه به معنای این نیست که m50 هدفون تاریکی هست. بلکه، dt770 تریبل برآمده ایی داره.
بهترین گزینه های داخل همین هان
تفاوت در تفاوت سبک صداشونه.
اگر به صدای تیز حساسید، m50 انتخاب مطمئن تریه. البته این به هیچ وجه به معنای این نیست که m50 هدفون تاریکی هست. بلکه، dt770 تریبل برآمده ایی داره.
سلام دوستان
برای سبک الکترونیک (ملو ترنس، وکال ترنس، سای) تو رنج 800 + - 200 چه فول سایزی رو پیشنهاد میدید که تو ایران موجود باشه و نسبت به قیمتش بیرزه؟
سورس: Fiio X3 - MP3 320،FLAC
تقریبا میشه گفت: های با جزئیات خوب، مید عقب کشیده، البته نه خیلی چون وکال ترنس (صدای زن) زیاد گوش میدم، بیس سرگرم کننده با کمی تخریب
نظر خودم هم بیشتر رو
dt 770 80
dt 770 250
hd 380
hd 280
k551
یه سوال هم داشتم، هدفون سریع یا کند چه معنی میده؟
Last edited by mohsen 1373; 11-01-2015 at 22:37.
بستگی به میزان بیس مورد علاقتون داره.
هم dt770 250 و هم sony md1r انتخاب های خوبی هستن.
بیردینامیک مطمئناً تریبل بیشتری داره. اگر به فکر استفاده در بیرون هستید، و هدفون خیلی جدی تا حالا نداشتید، سونی برتره. ولی در کل، انتظار دارم بیردینامیک دقت بالاتری داشته باشه.
m50x هم هست.
m50 و dt770 رو می تونین تست کنین. خیلی بهتره تست کنین.
Last edited by rave-87; 11-01-2015 at 23:19.
تفاوت سنهایزر IE8 و IE80 چیه؟ جفتشون تو یه رنج قیمت هستن تقریباً ۴۰-۵۰ تومان فرقشونه
درود
دوستان کسی درباره sony mdr-ex80 نظری نداره؟ کسی گوش داده باهاش؟
m50 که اصلا به آدم زور میاد بخواهد 850 پول بده
X3 به نظرتون 250 اهم رو واقعا جواب میده یا مدل 80 مناسب تره؟
sounds muddy and slow چه معنی میده راجع به هدفون؟
دقیق یادم نیست. فقط یادمه یکی از دوستان قدیم ها بهم گفت که جایی خونده بوده که یک بابایی یک جایی گفته:
بیس ie80 به اندازه خیلی کمی، کمتر از ie8 هست.
تفاوت کمی هم در جنس کابل دارن.
من اگر بودم، ie80 می گرفتم. به هر حال شمارش ده برابر ie8 هست خب
m50x بازم قیمتش خوب شده. همین چند وقت پیش، مدل m50 رو 950 می دادن.
x3 صد در صد می تونه مدل 250 اهم رو درایو کنه. قدرت خروجی x3 از x5 هم بیشتره.
اون عبارت یعنی صدای هدفون زیادی واضح و شفاف نیست و مقداری کنده. مثلاً من هدفون فول سایز jbl یا klipsch image one یا jabra evo رو دقیقاً اینطوری دیدم. بیس بومی و کند با صدای تاریک.
فقط مثل همیشه، حواستون به استفاده از ریویوی دیگران باشه. افراد استانداردها و مقیاس های اندازه گیری شخصی و مختلفی رو برای توصیف احساسشون نسبت به یک هدفون بیان می کنن. شاید اون بابایی که مثلاً میاد به m50 می گه کند، قبلاً hifiman he 6 گوش داده و اون رو مقیاس قرار داده. در کل مثل همیشه، توی ریویو فقط به مقایسه دقت کنین و نه به واژه های توصیفی. مگر اینکه بدونید طرف معیار ذهنیش چیه.
درود. دنبال هنذفری هستم برای mp3 player م (Iriver)که کیفیت صدای بالایی داشته باشه و قیمتش هم تا 180 هزار باشه. وخودم مدل sennheiser mx 375 و CX215 و xiaomi piston earphone رو انتخاب کردم. نظرشما دوستان گرامی چیه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Last edited by amrihh49; 14-01-2015 at 16:57.
سلام
دوستان واقعیتش با خوندن این تاپیک هنگ کردم
اگه ممکنه من رو راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
یه هدفون رو گوشی میخوام و هیچ اطلاعاتی ندارم برای گوش دادن به موزیک برای مصرف خونگی مثلا برای شبکه های تلویزیون و لپتاب
راحتیش روی گوش و سر برام مهمه قیمتش هم 250 تا 300
و حتما بی سیم
گوشی هم ایفون هست
لطفا میخوام هفته بعد بخرم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین برای هدیه تولد لطفا
با تشکر reve جان شما مطمعن هستید که x3 مدل dt770 250 رو به صورت 100% درایو میکنه؟
آخه من تو عکس هایی که تو نت دیدم واس درایو شدنش با x5 از e12 استفاده کردند!
میترسم مثل خرید قبلیم (z1000) که با سبک موسیقیم سازگار نیست و کسل کنندس بازم خراب کنم
شما خودتون با x5 تست گرفتید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)