من چن روز پیش زنگ زدم 84 نفر جلو من بود خداییش روز به روز داره بدتر میشه
مطمئن باشید تماس با پشتیبانی دردی را دوا نمیکنه(بنده توی توی2 ماه گذاشته بالای 100 بار تماس گرفتم فقط میگن صبر کن تا درست بشه وعده سر خرمن میدن فکر کردن کاربرا هالو هستن)
من چن روز پیش زنگ زدم 84 نفر جلو من بود خداییش روز به روز داره بدتر میشه
مطمئن باشید تماس با پشتیبانی دردی را دوا نمیکنه(بنده توی توی2 ماه گذاشته بالای 100 بار تماس گرفتم فقط میگن صبر کن تا درست بشه وعده سر خرمن میدن فکر کردن کاربرا هالو هستن)
hiweb برای من خیلی عالیه و منم 1 هفته ای هست اومدم روی های ویب و از دوستانم داشت به من پیشنهاد کرد و 4.5 سال صبانت و 5 سال مخابرات و الان هم اومدم های وب عالی هست و کوچکترین مشکلی ندارم شما به مدیر فروشش فکس بزن ایشون سرعتر پیگیری هستند و مشکل شما رو حل خواهند کرد .
دوست عزیز 100 جا ایمیل زدم ولی فایده نداشت![]()
آقا من میخوام سرویس 1 مگ رو بگیرم اینترنتی باید سفارش بدم یا نمایندگی هست با همون هزینه برم سفارش بدم!؟ بعد برای 1 مگ مدارک ميخوان؟ مثل کارت دانشجویی؟؟؟
ممنون:beer:
Sent from my C6903 using Tapatalk
راستی بین 512 و 1 مگ در پهنای باند خود خط تلفن زمانی که رانژه میکنن فرق هست یا نه؟ منظورم اون چیزی هست که تو مودم ای دی اس ال برای دانلود آپ میزنه مثلا صبا دان رو رو 4 مگ بسته برای منه....
سلام
من که 256 سه ماه گرفتم خیلی عالی بود و بعد از یک هفته همین امشب به 512 با ترافیک 18 گیگ 3 ماه گرفتم یعنی 8.5 گیگ از 256 مونده بود خود سیستم حساب میکنه و با سرویس جدید انتخاب کردی میزنه و میگه مابقی رو واریز کن و وقتی واریز میشه خود سرویس تغییر میکنه . و پرداخت ها کلا اینترنتی هست . من که راضی بودم . همون 3 ساعت دانلود رایگان من 4.5 گیگ دان داشتم و بعضی از شب ها 3 گیگ داشتم و این سرویس جدید رو امشب میزنم ببینم چقدر دانلود میکنه .
میتونی اینترنتی ثبت نام کنی. یه زنگ به واحد فروش بزن، یه اکانت برات میسازن و اس ام اس میکنن. بعد میتونی از طریق خود سایت با یوزرنیم و پسوردی که بهت دادن سرویس موردنظرت رو بخری. تقریبا ۳-۴ روز بعدش هم برات وصل میکنن.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
عزیز برای شما خط تلفونتون رو رو 4 مگ بستن؟؟
ببین دوست من
-سرویس 512 براتون 4مگ بسته میشه
-سرویس 1مگ بسته به پهنای باند های وب تو منطقتون ممکنه 4مگ یا 6مگ ویا 8مگ بسته شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)