شبانه چه فرقی با روزانه داره غیر از شهریه 300 تومن هر ترم + خوابگاه نداشتن ...؟ واسه هر واحد درسی هم باید پول بدی؟
غذا میدن؟ پولی یا مفت؟!
شبانه چه فرقی با روزانه داره غیر از شهریه 300 تومن هر ترم + خوابگاه نداشتن ...؟ واسه هر واحد درسی هم باید پول بدی؟
غذا میدن؟ پولی یا مفت؟!
واقعا امسال نتایج عجیب بود
رتبه 53 سهمیه شاهد 5000 کشوری مکانیک شریف قبول شد!!!
حالا راست و دروغشو نمیدونم!(میبینمش)
کسی برنامه ای برای شیشه های سازمان سنجش داشت بگه بکس خلاف کرجو بردارم بیارم (شوخی)
.......
راستی اینجا کسی شریف نداریم؟سمبا چی قبولید؟
آخ جون
حاج آقا پناهیان هم میاد...خیلی خوشم میاد ازش!
Last edited by MRTZ HSV; 13-09-2011 at 14:58.
بعله. حالا شما راتون نزدیکه، من چی بگم؟؟؟؟ مجبوری دیگه. کلا این چند روز رو حسابی باید بری و بیای. خوشبختانه کارای مدارک و اینا تموم شد فقط دو تا فیش واریزی مونده برام. فردا هم پرواز بندر - تهران میایم. وگرنه اصلا نمی رسیدیم!
من که ثبت نام رو تکمیل کردم. فقط اونایی که جلوش قرمزه رو حتما باید پر کنی. مثلا چند سال عضو فلان و فلان بودی رو اگه نبودی بنویس 0 و برو جلو. علاقه مندی ها به نظرم یکی دو تا بزن. مثلا من گرافیک و عکاسی و نویسندگی اینا رو زدم. ورزش هم هر چی دوست داری. فقط اونایی رو انتخاب کن که خیلی زیاد وقتت رو نگیره. تازه نمره اینا هم که راحته.من به خودم 8 دادم از 10 برا جشن و مسابقه+ این همه اطلاعات تو ثبت نام اینترنتیش رو میخواد چیکار آخه ؟! من که هرکاری کردم نشد پرشون کنم !!!
مثلا نام چند فیلم با کارگردان D:- چون واقعا دوست دارم
-
اطلاعات خانواده اینا هم همش نمیخواد پر کنی. یکی دو تا کافیه. کلا من بیشتر از 45 دقیقه بیشتر طول نکشید.
خیلی از تغییرات رو هم میتونی بعدا اعمال کنی. مثلا دیشب حوصله نداشتم یه ساعت فیلم و کارگردان مثال بزنم یا هر چی. اینا رو بذار برا بعد یا اصلا نمیخواد پر کنی وقتی که اجباری نیست.
راستی چرا هیچ درسی نیست تو انتخاب واحد؟ یعنی خودشونم حتی چیزی انتخاب نکردن!
ضمنا اون فرمه هم میتونی فونتش رو به یه فونت خوانا تغییر بدی.
اطلاعیه 1: امسال که گفتن یکم برا ورودی ها جدید برنامه داشته باشن، اینم یه سایت برا امیرکبیری های ورودی 90 که به زودی امکاناتش فعال میشه :یه نکته هم ازش گرفتم. اول که رفته بودم یه بخش نوشته بود نیروزا ولی الان سریع تغییرش دادن به مفیدستان!!! گفتن نیروزا بد اموزی داره حتماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعیه 2: اینم برا اطلاعات بیشتر در مورد خوابگاه و سلف و... :اگه نکته خاصی بود لطفا به ما هم بگین، چون من که دیگه نمی دونم چی رو باید بدونیم چی رو نه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahid-p; 13-09-2011 at 15:34.
کیفیت آموزشی و امکانات و اساتید و اعتبار دانشکده مواد علموص خیلی بالاست...اساتیدش فوق العاده آدمهای باسوادی هستن....تعداد استاد تمام های دانشکده مواد هم از همه ی دانشکده های دانشگاه بیشتره....مواد علم و صنعت یه قطب علمی هم داره
آقا یک پرسش بسیار اساسی به مغزم رسید ..میگم شهریه روانشناسی عمومی فردوسی شبانه از 250.000 هزار تومان بیشتر میشه یا کمتر ... نزدیک به چند ؟ ..... جون هر کی دوست داری یواش بگو که قلبم ایست نکنه
![]()
من در مورد دانشگاه پرسیدم نه رشته.
شرایط انتقالی گرفتن چجوریاس؟
من دندان پزشکی قبول شدم
حلا کجا میخوان ببرن تو این دو روز؟؟
شما نگفتید دانشگاه
گفتید نرم افزار دانشگاه ازاد دماوند خوبه؟برم؟
خب دارید در مورد رشته میپرسید دیگه؟ واین که بروید یا نروید سوال کردید ....
خبرگزاری مهر نوشته : شرایط ارائه خوابگاه در دانشگاه امیرکبیر با جواز کسب پدر و سرکوپن خانواده!
این یعنی چی؟ من که تعهد نامه رو تکمیل کردم و یکی ضامن شده، حالا چیکار کنم؟ ضامنم هم پدرم نبوده چون دانشگاه گفته باید کارمند باشه. من نفهمیدم آخرش چی شد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)