تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 645 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان میشه ادرس بدید تو کدوم قسمت win7 میشه نور و رنگ مانیتور رو تنظیم کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

14

سلام من یه لپ تاپ فوجیتسو دارم و تازه اونو خریدم ولی درایو نوریش خوب کار نمی کنه می خاستم بدونم از ویندوز یا مشکل سخت افزاری داره ممنون میشم راهنامی کنید.

داره خودمونی میشه siamakfaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان میشه ادرس بدید تو کدوم قسمت win7 میشه نور و رنگ مانیتور رو تنظیم کرد؟
    رو عکس باطری سمت راست پایینه محیط ویندوز کلیک کن عزیزمadjust screen brightness واسش یه پروفایل درست کن واسه استفاده باطری و برق مستقیم
    خوش باشی

4. این کاربر از siamakfaraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    برای بیشتر یا کمتر کردن نور شما با نوع اپریشن سیستم کاری ندارید.
    عموما" روی صفحه کیبرد شما بر روی دو کلید که معمولا" در کنار هم هستند دو عکس با اشکال مانند خورشید با فلش رو به بالا و پایین وجود دارد و عموما" برای بکار گرفتن آنها شما باید همزمان دکمه FN را فشار دهید . حال هروقت کلید FN را نگه دارید و بر روی کلید خورشید به سمت پایین چند بار کلیک کنید نور بتدریج کم و با فلش رو به بالا زیاد میشود.

6. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khabgard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    بهتر این است که برای خرید مدل خاص برای بازی شما بیشتر به کارت گرافیک دقت کنید و سرعت CPU و هم نوع صفحه نمایشگر . توجه کنید که برای خرید لپ تاپ 60 % قیافه ظاهری برای افراد مهم است و این یک چیز صلیقه ای است هیچکس نمیتواند به شما پیشنهاد دهد . به سایت مادر نوت بوک ها مراجعه کنید و اطلاعات هر مدل را به دقت مطالعه کنید.
    تا آنجا که یادم میاید سیستم شما مشکلی نداشت فقط شما در چند سایت مطالبی خوانده بودید که کمی ترسیده بودید . اینطور نیست ؟ منظورتان از اینکه خودم میتوانم را نفهمیدم؟
    دوباره مطلب شما را خواندم
    حتما برای زیر سیستم یک فن خوب تعبیه کنید که داغ نشود . میزان رم را افزایش دهید.
    از پست اولتون هیچی متوجه نشدم
    می خواستم بدونم اینکه گفتید هر چند وقت یه بار سیستم و فن رو تمیز کنم خودم می تونم یا نه؟
    رم 4gb ddr3 است به نظرتون بازم نیاز به ارتقا داره؟!

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان

منظور از DVD RW اینه کهِِ DVD رو هم میخونه هم مینویسه درسته ؟ CD رو هم می خونه؟ بعدش با هر سرعتی که DVD ها رایت شده باشن همشون قابل خوندن هستن ؟

یه سوال دیگه اینکه آیا حتماً باید آنتی ویروس اورجینال برای لپ تاپ استفاده کرد ؟ ویندوز چی ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

از پست اولتون هیچی متوجه نشدم
    می خواستم بدونم اینکه گفتید هر چند وقت یه بار سیستم و فن رو تمیز کنم خودم می تونم یا نه؟
    رم 4gb ddr3 است به نظرتون بازم نیاز به ارتقا داره؟!
    سلام
    منظورم این بود که اگر به سایت مادر نوت بوک ها مثلا Dell.com مراجعه کنید اطلاعات لازم و کافی در مورد نوع نوت بوکی که دوستان و یا خود انتخاب کرده اید به شما میدهد و بهتر تصمیم میگیرید که این نوت بوک به درد کار شما میخورد یانه؟
    رم شما کافی است.
    بله میتوانید از یک کمپرسور باد برای تمیز کردن گرد و خاک استفاده کنید. خودتان میتوانید.

10. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان

منظور از DVD RW اینه کهِِ DVD رو هم میخونه هم مینویسه درسته ؟ CD رو هم می خونه؟ بعدش با هر سرعتی که DVD ها رایت شده باشن همشون قابل خوندن هستن ؟

یه سوال دیگه اینکه آیا حتماً باید آنتی ویروس اورجینال برای لپ تاپ استفاده کرد ؟ ویندوز چی ؟
    سلام
    دوست من بهتر این است که شما از یک آنتی ویروس استفاده کنید که آپدیت شود تا جدیدترین ویروس ها و کرم ها و تروجان ها را بشناسد .در ضمن آنتی ویروس غیر اورجینال وجود ندارد . یا شما بصورت Demo Ver استفاده میکنید که طبعا" برای مدت کوتاهی آپدیت میشود و یا از آنتی ویروسی استفاده میکنید که برای یک مدت معین مثلا 6 ماه تا یک سال بصورت اتوماتیک آپدیت میشود . این گونه نرم افزارها پولی هستند و از 20 تا 60 هزارتومان قیمت دارند ولی در سایت های ایرانی میتوانید به طریقی آن Demo Ver ها را هم آپدیت کنید و نیازی به پول خرج کردن ندارید.

12. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه
    کسی میدونه چطور میشه کارت گرافیک لپ تاپ رو ریست یا فرمت کرد؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه
    کسی میدونه چطور میشه کارت گرافیک لپ تاپ رو ریست یا فرمت کرد؟
    برای حل چه مشکلی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •