تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 555 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوشبختانه نسخه هایی که با آندروید 4 وارد شدند، نسخه معمولی هستند. نسخه جی داره دیس کانتینیو میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من هنوزم به اس2 از 10 نمره 10 رو میدم .فوق العادس
    مدل با جی یا بدون جی فرقشون توی سی پی یو و جی پی یو هست . مدل بدون جی خیلی قویتره
    تو ایران هم چیزی ارزون بشو نیست . شما الان بخری ماه آینده حتی 100تومنم کم بشه حتی 500تومنم کم بشه . خریدید و توی موزه نگه نداشتید که ،ازش استفاده کردید
    ممنون از جوابتون مدل بدون جی چقدر شارژ نگه میداره؟؟مثلا با کمی بازی و فیلم دیدن و آهگ گوش دادن و کار های دیگه چقدر نگه میداره؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام..
    اس2 واقعا فوق العاده هست و هنوز حرف برای گفتن داره..
    ولی به نظر من به توجه به اینکه الان سخه G همه جا هست و قیمتشم نسبتا بالاست Galaxy Nexsus بخره خیلی بهتره..
    چون هم قیمت همینه.
    سخت افزار همین I9100G رو داره ( البته GPU قویتر)
    نمایشگر با رزولیشن HD ( این مورد مهم چون الان دیگه گوشی ها به سمت qHD و HD دارند میرن)
    جدیدتر و به روز تر
    ساپورت مستقیم گوگل و در نتیجه ساپورت بیشتر
    ممنون من همین امکاناتشم از سرم زیاده از نکسوس هم زیاد خوشم نیوومد اگه در مورد همین توضیح بیشتر بدین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خوشبختانه نسخه هایی که با آندروید 4 وارد شدند، نسخه معمولی هستند. نسخه جی داره دیس کانتینیو میشه
    چه بهتر ممنون راستی میشه بدون روت کردن نسخه ی اندرید رو به 4 برد؟؟ یعنی از تو خود گوشی آپدیت کرد؟؟ یانه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من بهتون S2 رو توصیه می‌کنم، البته مدل معمولی رو که سخت افزار قوی‌تر از نکسوس داره و فقط صفحه نمایش نکسوس اون هم فقط کمی بهتره چون صفحه نمایش S2 درسته HD نیست اما از نوع Non-PenTile هست یعنی 12 ساب پیکسل داره در حالی که نمایشگر نکسوس از نوع Super AMOLED معمولی و نه Super AMOLED Plus هست و فرقشون در اینه که معمولی 8 ساب پیکسل داره (از نوع PenTile) و Plus همونطور که گفتم 12 ساب پیکسل داره و S2 صفحه اش Plus هست، به علاوه اینکه ابعاد S2 واقعاً مناسب تره و راحت تر در جیب جا میشه نکسته مثبت دیگری هم که جدیداً اعلام شده آپدیت اندروید 4.1 برای این گوشی هم میاد پس تاکنون از لحاظ سیستم عامل از نکسوس کمی نداره، به علاوه اینکه S2 مموری کارت میخوره (تا 32 گیگ) اما نکسوس فقط 16 گیگ حافظه داخلی داره و تازه از اون 16 گیگ حدود 13 گیگ قابل استفاده است که فکر نمی‌کنم مناسب باشه! دوربین S2 هم از نکسوس بالاتره... کلاً به نظرم S2 (البته S2 معمولی و نه G) از نکسوس بهتره.

6. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام!
    یک مشکل بد! پیش اومده..
    هر چیزی که به پورت پایین گوشی وصل می‌کنم (شارژ، کابل usb، otg) هیچ اتفاقی نمیوفته.. و باید یکم جابه جاش کنم تا گوشی بفهمه.. بعد از چند ثانیه (1-2 ثانیه) دوباره قطع میشه..

نظرتون چیه؟
    ممنون.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه بهتر ممنون راستی میشه بدون روت کردن نسخه ی اندرید رو به 4 برد؟؟ یعنی از تو خود گوشی آپدیت کرد؟؟ یانه؟
    بله میشه
    با Samsung Kies

9. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون اینSamsung Kies برنامه هست یعنی باید رو گوشی نصب کنیم یا رو خود گوشی این برنامه وجود داره؟؟
    ببخشید هی سوال مبکنمااااا

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

ممنون اینSamsung Kies برنامه هست یعنی باید رو گوشی نصب کنیم یا رو خود گوشی این برنامه وجود داره؟؟
    ببخشید هی سوال مبکنمااااا
    یک برنامه است که باید روی کامپیوتر نصب بشه. (البته ورژن موبایلش هم هست که برای برقراری ارتباط wireless با کامپیوتر استفاده میشه)
    از سایت سامسونگ میتونید دانلودش کنید..

12. این کاربر از mohrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان توی علائدین طرف گفت 5تومن میگیره و s2 منو به 4 اپدیت میکنه
    اما نمایندگی سامسونگ توی بازار موبایل گفت که 30تومن میگیره و تضمینی نمیده که گوشی در حین آپدیت شدن براش مشکلی پیش نیاد
    گفت شاید دیگه روشن نشه
    قضیه چیه؟؟؟
    اپدیتش کنم؟؟؟کجا؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •