خوشبختانه نسخه هایی که با آندروید 4 وارد شدند، نسخه معمولی هستند. نسخه جی داره دیس کانتینیو میشه
خوشبختانه نسخه هایی که با آندروید 4 وارد شدند، نسخه معمولی هستند. نسخه جی داره دیس کانتینیو میشه
ممنون از جوابتون مدل بدون جی چقدر شارژ نگه میداره؟؟مثلا با کمی بازی و فیلم دیدن و آهگ گوش دادن و کار های دیگه چقدر نگه میداره؟؟
ممنون
ممنون من همین امکاناتشم از سرم زیاده از نکسوس هم زیاد خوشم نیوومد اگه در مورد همین توضیح بیشتر بدین ممنون میشم
چه بهتر ممنون راستی میشه بدون روت کردن نسخه ی اندرید رو به 4 برد؟؟ یعنی از تو خود گوشی آپدیت کرد؟؟ یانه؟
دوست عزیز من بهتون S2 رو توصیه میکنم، البته مدل معمولی رو که سخت افزار قویتر از نکسوس داره و فقط صفحه نمایش نکسوس اون هم فقط کمی بهتره چون صفحه نمایش S2 درسته HD نیست اما از نوع Non-PenTile هست یعنی 12 ساب پیکسل داره در حالی که نمایشگر نکسوس از نوع Super AMOLED معمولی و نه Super AMOLED Plus هست و فرقشون در اینه که معمولی 8 ساب پیکسل داره (از نوع PenTile) و Plus همونطور که گفتم 12 ساب پیکسل داره و S2 صفحه اش Plus هست، به علاوه اینکه ابعاد S2 واقعاً مناسب تره و راحت تر در جیب جا میشه نکسته مثبت دیگری هم که جدیداً اعلام شده آپدیت اندروید 4.1 برای این گوشی هم میاد پس تاکنون از لحاظ سیستم عامل از نکسوس کمی نداره، به علاوه اینکه S2 مموری کارت میخوره (تا 32 گیگ) اما نکسوس فقط 16 گیگ حافظه داخلی داره و تازه از اون 16 گیگ حدود 13 گیگ قابل استفاده است که فکر نمیکنم مناسب باشه! دوربین S2 هم از نکسوس بالاتره... کلاً به نظرم S2 (البته S2 معمولی و نه G) از نکسوس بهتره.
سلام!
یک مشکل بد! پیش اومده..
هر چیزی که به پورت پایین گوشی وصل میکنم (شارژ، کابل usb، otg) هیچ اتفاقی نمیوفته.. و باید یکم جابه جاش کنم تا گوشی بفهمه.. بعد از چند ثانیه (1-2 ثانیه) دوباره قطع میشه..
نظرتون چیه؟
ممنون.
بله میشه
با Samsung Kies
ممنون اینSamsung Kies برنامه هست یعنی باید رو گوشی نصب کنیم یا رو خود گوشی این برنامه وجود داره؟؟
ببخشید هی سوال مبکنمااااا![]()
یک برنامه است که باید روی کامپیوتر نصب بشه. (البته ورژن موبایلش هم هست که برای برقراری ارتباط wireless با کامپیوتر استفاده میشه)
از سایت سامسونگ میتونید دانلودش کنید..
دوستان توی علائدین طرف گفت 5تومن میگیره و s2 منو به 4 اپدیت میکنه
اما نمایندگی سامسونگ توی بازار موبایل گفت که 30تومن میگیره و تضمینی نمیده که گوشی در حین آپدیت شدن براش مشکلی پیش نیاد
گفت شاید دیگه روشن نشه
قضیه چیه؟؟؟
اپدیتش کنم؟؟؟کجا؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)