به نظر من اینها رو آموزش ندی بهتره
به نظر من اینها رو آموزش ندی بهتره
دوستان یه سوال
من قبلا که تو بازی چیت کد وارد میکردم تو موبایلم ذخیره میشد و دیگه نیاز نبود دوباره وارد کنم عددها رو
و وقتی بازی رو سیو میکردم و از بازی خارج میشدم بعدا دوباره وارد بازی میشدم اون چیت ها همچنان تو موبایلم بود
اما چند روزیه (بعد از عوض کردن ویندوز) هر بار که وارد بازی میشم اون چیت ها نیستن تو موبایل و باید دوباره وارد کنم
تو طول همون بازی هستن تو موبایل اما بعد از سیو و خارج شدن و دوباره اومدن میبینم بازم تو موبایلم نیست
چرا؟
دقیقا یادم نیست کدوم پارک بود.(اسم پارک ها رو حفظ نکردم.) اما تنها آدرسی که می تونم بهت بدم اینه که اون زمان که به جری کمک می کردم دیدمش.(جری همون برادر معتاد پکی هستش.) البته تو همون پارک که جری توش بود نه.یه پارک نزدیک اون پارک جری.در ضمن شاید (شاید) تو یه محدوده زمانی خاص آدمک های آبی تو بازی ظاهر بشن.
چون خود من از وقتی بازی رو به صورت داستانی تموم کردم دیگه به هیچ کدوم از آدمک های آبی تو نقشه بر نخوردم.
البته این فقط یه حدسه می تونه درست باشه می تونه نباشه.
موفق باشی
این رمز ها رو چه جوری باید تو موبایل تایپ کنم تا عملی بشه؟
دکمه در آوردن موبایل رو می زنید تا موبایل را در بیاورد سپس همان دکمه را دوباره فشاره می هید تا وارد سیستم شماره گیری شود.
یه چیزی در مورد Lola Del Rio؛
این دختر در دیتابیس ماشین پلیس نیست بکله،باید به سایت پلیس در اینترنت بروید و اسم این دختر را بیابی.(دوستان چقدر خالی می بندید!!!)
قربون شکلت بشم من گفتم سیو19.درصد.سیو خودم 18.88 هست.من سیو بعد از اون مرحله که با دوستش باید یه ماشینوتعقیب کنه رو میخوام آخه هر کاری میکنم نمیشه!!یارو از ماشینش پیاده نمیشه
لطفا نام این مرحله زا ذکر کن شاید بتونم کمکت کنم.
ميشه قضيه اين لود نشدن و پيغام دادن هنگام لود با سيو ديگري رو بگيد ؟؟؟![]()
سلام!
اونجاییکه میرم پیش دوست سابق دوین و رفیقش تو chinatown! میگه میتونی دختره رو بکشی یا کاریش نداشته باشی...چه فرقی داره؟
من دفعه اول که رسیدم، سریع با موتور اون پسر ه فرار کرد ..
دختره رو نکش بعدا بدردت میخوره!!!ولی یه موتور همون جا هست که واس باهاش بری تعقیب پسره و رو موتور بهش شلیک کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)