میشه لطفا گزینه هاتون معرفی کنید ؟
میشه لطفا گزینه هاتون معرفی کنید ؟
دوستان یه گوشی میخوام زیر 500 تومن. دوربینش برام مهمه.میخوام عکس هاش با کیفیت باشه.فیلمبرداری چندان برام مهم نیست.
بعد نظر کلی شما درباره این دو گوشی و دروبینشون چیه (پایین اسم هاشون رو نوشتم). در کل اگه گوشی ای خوب زیر 500 میشناسید معرفی کنید.
Asus Zenfone Go Dual SIM ZC500TG
HTC Desire 526G Dual SIM
اگه میشه عکس های گرفته شده توسط این دو گوشی هم بزارید (اگه ممکنه)
زتفون بهتره ولی پیشنهاد میکنم گوشی های zte هم بررسی کنین چون جدیدا شرکت یاس رسما گارانتی کرده و تو بازار موبایل هم فروشگاه داره میتونین با گوشی ها کار کنین
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دورد
دوستان
تبلت میخوام که هنگی نداشته باشه و عمر باطریش هم خوب باشه.
کاربری ساده ای هم دارم میخوام توی سفرهام بتونم به نت دسترسی داشته باشم( وای فای و سیم مهم نی)
هرچی هم ارزون تر بهتر ولی حوصله هنگ ندارم.
یکی گفته آیپد خیلی خوبه ولی تا جائی که من شنیدم اپل یه نمه هزینه اضافی برای کالاهاش میگیره واسه همین اومدم اینجا
اگر کم میخواهی هزینه کنی، سراغ تبلت های ایسوس یا لنوو برو.
اگر زیاد میخواهی هزینه کنی، سراغ آیپد و مایکروسافت برو.
شما چقدر میخواهی هزینه کنی؟
سلام دوستان.
یه مشاوره می خواستم .
من بین خرید گوشی های lg g5 و galaxy s7 edge و iphone 6s plus موندم . ممنون می شم از راهنماییتون.
وایا الان خرید گوشی ایفون با توجه به اینکه شهریور گوشی جدیدش معرفی می شه منطقی هست؟
بستگی به بودجه هر کس داره ، بعد از معرفی مدل جدید مدل قبلی قیمت خوبی پیدا میکنه به عبارتی حدود یک سال بعد از معرفی زمان خرید مناسبی هست.
با سلام به دوستان عزیز
در مشخصات گوشی p6 هواوی عنوان شده تا 32 گیگ مموری خارجی رو ساپورت میکنه . الان قصد اضافه کردن مموری دارم . به نظر دوستان آیا مموری 32 گیگ بخرم گوشی هنگ نمیکنه ؟آیا بهتره که 16 گیگ بخرم ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام و با کمی تاخیر تبریک سال جدید رو میگم به تمام پی سی ورلدی های عزیز ...
بنده قصد خرید یک گوشی برای مادرم که هم اکنون Samsung s Advanced دارن رو دارم .
یکی اینکه صفحه بزرگ واقعا داشته باشه که چشماشون خوب و راحت ببینه . یکی دیگه اینکه کیفیت ساخت و طراحی خوب داشته باشه (خانوم پسند )
و نیازی نیست کانفیگ بالای سخت افزاری داشته باشه چون اهل بازی و ... نیستن . فقط گوشی جون دار و صفحه بزرگ و زیبایی باشه و امتحانش رو پس داده باشه !!!
ممنون میشم راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)