تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 827 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا پارتیشن بندی هارد Seagate Backup Plus یک ترابایتی، مشکلی برای هارد پیش نمی آورد (آخه برخی از دوستان در همین انجمن معتقد هستند هارد زودتر بدسکتور می گیرد).
    به هر حال هارد ديسكها (چه اينترنال و چه اكسترنال) براي استفاده بايد پارتيشن بندي و فرمت بشوند . فكر نميكنم ساختن چند پارتيشن در هاردهاي اكسترنال باعث بدسكتوري بشه . بدسكتوري در هاردهاي اكسترنال بيشتر ناشي از ضربه و يا تكان دادن آن مخصوصاً در هنگامي كه روشن و در حال read/write هستند ايجاد ميشوند . جدا كردن ناگهاني كابل usb و آداپتور برق (در انواع آداپتوري) ، نوسانات ولتاژ و ... در ايجاد بدسكتوري بي تاثير نيستند .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یک عدد هارد پرتابل Western Digital Portable My Passport - 1TB از پیشنهاد ویژه دی جی کالا سفارش دادم (البته هنوزم هست) و پس فردا دستم میرسه
    به محض اینکه دستم رسید چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟ کیف و میدونم که باید واسش بخرم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یک عدد هارد پرتابل Western Digital Portable My Passport - 1TB از پیشنهاد ویژه دی جی کالا سفارش دادم (البته هنوزم هست) و پس فردا دستم میرسه
    به محض اینکه دستم رسید چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟ کیف و میدونم که باید واسش بخرم
    سلام .

چند نكته براي نگهداري و مراقبت از هاردهاي اكسترنال :

1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . مخصوصاً براي هاردهاي پرتابل تا ولتاژ کافی برای راه اندازی هارد فراهم شود و همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه usbhub از انواع آداپتور دار باشد يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
    2. در زمانیکه هارد در حال کار هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست میباشد .
    3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
    4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و کاملاً عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی نشود .
    5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
    6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید . هاردهاي اكسترنال وسترن براي اينكار برنامه مناسبي دارند كه بايستي نصب شود (عكس زير) .

7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل دقت كنيد .
    8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .

5. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام .

چند نكته براي نگهداري و مراقبت از هاردهاي اكسترنال :

1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . مخصوصاً براي هاردهاي پرتابل تا ولتاژ کافی برای راه اندازی هارد فراهم شود و همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه usbhub از انواع آداپتور دار باشد يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
    2. در زمانیکه هارد در حال کار هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست میباشد .
    3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
    4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و کاملاً عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی نشود .
    5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
    6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید . هاردهاي اكسترنال وسترن براي اينكار برنامه مناسبي دارند كه بايستي نصب شود (عكس زير) .

7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل دقت كنيد .
    8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
    خیلی عالی بود بخصوص اون قسمت usbhub که من رو لپ تاپم دارم و از قضا میخواستم به همونم وصلش کنم(چه خوب شد پرسیدم)

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز هاردهام به دستم رسید. 3 ترا هارد خریدم.
    یک 2 ترا
    Seagate back up plus اداپتوری گارانتی سازگار به قیمت 350
    و یک 1 ترا بایت
    Seagate back up plus جیبی (پاسپورتی )گارانتی سازگار به رنگ مشکی به قیمت 285

دلیل این که 3 ترا نگرفتم این هست که دو ترا برای ارشیو هست و 1 ترا برای جابه جایی که تا 9 ماه اتی لازمم می شن. کسی برای ارشیو می خواد یک 3 ترا بگیره به صرفه تره این یک ترا راه دستمه.

اما تجربه من از هاردهای سیگیتی که هیچ وقت نداشتم ( هاردهام همیشه وسترن بوده و حالا تصمیم گرفته بودم که سیگیت رو هم تجربه کنم.)
    هارد یک ترا بایت
    Seagate back up plus
    در رنگ های مختلف هست مثل ابی قرمز مشکی و سفید که من مشکییش رو سفارش دادم. خیلی شکیله و سبک بدنش از وسترن قشنگ تره انگار طرحش چوبی باشه فرضا مثل تنه درخت.
    سرعتش هم به نظر خودم که خیلی خوب بود البته باید از مدل اداپتوریشون پر سرعت تر باشند. اگه رسیدم تست می زارم.
    اما هارد دو ترابایت
    Seagate back up plus
    در مقایسه با وسترن هایی که داشتم کم حجم تر هست ( اندازه فیزیکیش) و ظاهرش برخلاف عکسش چنگی به دل من نزد. اما وقتی هارد رو متصل کردم اول شناخت بعد فولدربندی کردم هنگ کرد و دیگر هارد رو نشناخت و برای بار بعدی هم هارد صدای عجیبی می داد و خودم متوجه شدم هارد خرابه و کما این که دیگه هارد بالا نیومد. هارد رو امروز بردم سازگار گارانتی فهمیدن مرخص شده بهم گفتن یا تعمیر یا 21 تومان اضاف بده وسترنشو نو بهت بدیم که من هم از خدا خواسته قبول کردم. هارد وسترن دو ترا الان کف قیمت 390 یا 395 و این طور برام 371 تموم می شد که من پولو دادم و وسترن رو تحویل گرفتم و همون جا دادم تست که سالم باشه .
    گارانتیش هم مثل همون سیگیت بود که تعویض شد بلکه طولانی تر. در نهایت قضیه این طوری شد که دو ترا سیگیت باسه ما اومد نداشت و کلا 2 دقیقه برای من کار نکرد.انگار بقیه هارد هام نمی خواستن یک غریبه داخلشون بیاد.
    نتیجه این که هارد بسته بندی اوکی بود دورش مشمای ضد ضربه داشت کما این که داخل جعبه پلمپ هم ضربه گیر هایی که بود خیلی به نظرم از اون سرو ته هاردهای وسترن توی جعبشون قوی تر و محکم تره.ولی خوب هارد خراب بود دیگه روشن می کردی صدای تراکتور می داد.نشد تجربه کنیم لزوما به این معنی نیست هارد سیگیت بد باشه کما این که برای من تجربه تلخی بود.
    در نهایت گارانتی سازگار به دردم خورد این جا هارد رو عوض کرد وسترن داد کلی به نفعم شد. در مورد هارد، سازگار به نظرم خوبه و لااقل پاسخ گو هست. عالی نیست ولی در مقایسه با برخی گارانتی ها خیلی خوبه.
    ضمنا من دیگه بیشتر صبر نکردم تا قیمت بیوفته هر کی می خواد باسه امسال همین هفته بره بگیره. وگرنه حداقل تا اخر تابستون قیمت رو به بالا است. البته نظر منه پای خودتون.

همانطوریکه در عکس زیر میبینید ، یازده عدد هارد اکسترنال my book دارم که دیگه جایی برای دوازدهمی وجود نداره .

محتوای مخفی: my book 
    عطا دو طبقه رو پر کردی که!
    این طبقه پایینی مدل Elite وسترن هستند؟ الان دیگه نمی زنه گمونم. منم یکی از این الایت های یک ترا وسترن دارم مثل همینا است با ال سی دی . ال سی دیش هم اصلا استفاده نشد.
    اینا رو چرا نمی فروشی دو تا 3 ترا به جای 6 تا یک ترا بگیری؟همشونم گمونم USB2 یاشن.

8. 2 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال بدون آداپتور این هفته میخواستم بخرم
    به نظرتون چه مارکی بگیرم؟ ظرفیت هم تا 1 ترابایت یا بیشتر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال بدون آداپتور این هفته میخواستم بخرم
    به نظرتون چه مارکی بگیرم؟ ظرفیت هم تا 1 ترابایت یا بیشتر
    سلام .
    اگر بيشتز از 1TB ميخواهيد بخريد ميتونيد WD my passport ر بخريد كه تا 2TB هم موجوده . Seagate backup plus portable Drive هم فقط تا 1TB موجود هست .

عطا دو طبقه رو پر کردی که!
    این طبقه پایینی مدل Elite وسترن هستند؟ الان دیگه نمی زنه گمونم. منم یکی از این الایت های یک ترا وسترن دارم مثل همینا است با ال سی دی . ال سی دیش هم اصلا استفاده نشد.
    اینا رو چرا نمی فروشی دو تا 3 ترا به جای 6 تا یک ترا بگیری؟همشونم گمونم USB2 یاشن.
    طبقه پاييني Elite هستند كه ديگه توليد نميشن . كاركرد اينها خيلي پايين هستن و ميشه گفت كه نو هستن ، گرچه ليبلش خيلي كاربردي نيست اما باعث زيبايي هم ميشه ، بدنه مدلهاي Elite هم مشكي مات هست كه خط و خش و اثر انگشت خيلي معلوم نميشه . خيلي حيفم مياد كه بفروشمش (گرچه قديمي و usb2 هست) . ضمن اينكه فقط دوتا از اينها 1TB هستند كه از روي اجبار و نياز فوري خريده بودم چون اون موقع 2TB براحتي پيدا نميشد . اولي رو اواخر سال 88 خريده بودم .

البته در نظر دارم دوباره يه كمد طراحي كنم و بسازم ، البته نه اينكه از كمدهاي موجود در بازار استفاده كنم چون محدوديت زيادي ايجاد ميكنن مثلاً نميتونم به قسمت پشت هارد دسترسي داشته باشم (درب پشتي ندارن) . ضمن اينكه ميخوام هاردها رو بصورت خوابيده قرار بدم طوريكه ليبل هارد رو به بالا باشه . البته روش درست اين بود كه سيستمي مثل nas با حجم ذخيره سازي بالا ميخريدم يا اينكه يه كيس ميخريدم + كارت SATA + چند هارد صرفاً براي آرشيو ديتا .

11. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .
    اگر بيشتز از 1TB ميخواهيد بخريد ميتونيد WD my passport ر بخريد كه تا 2TB هم موجوده . Seagate backup plus portable Drive هم فقط تا 1TB موجود هست .
    .
    با تشکر از شما
    برند توشیبا چطور هست خوبه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از شما
    برند توشیبا چطور هست خوبه؟
    هاردهاي Toshiba هم خوب هستند ولي نميدونم گارانتي هاردهاي توشيبا در چه حد هست .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    به نظر شما همون اول که دستم رسید فرمتش کنم یا نه؟برنامه ای چیزی توش نصبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •