شاتل هم هست و با توجه به اینکه قیمت های محدودش از اسیاتک بهتره و ممکنه تو یه دوره کممصرف محدود ورداریم، برتری داره
مطمئنی 256 غیر ویژه با 32دان میکنه؟ میگفتن که 60-100 تا میگیره
شاتل هم هست و با توجه به اینکه قیمت های محدودش از اسیاتک بهتره و ممکنه تو یه دوره کممصرف محدود ورداریم، برتری داره
مطمئنی 256 غیر ویژه با 32دان میکنه؟ میگفتن که 60-100 تا میگیره
بازم محدود کردن سرعت روولی از سرور های ایرانی عالی سرعت
. باو چومان درات و خدا
![]()
صرفه اقتصادی دقیقا یعنی چی؟؟؟اتفاقا همه اگه نامحدود میخواستن همین ویژه یا 1به10 رو میگرفتن......خداییش برای دانلود خیلی هم خوب بود من 1ساله فقط همین ویژه ها میگرفتم.
این از سازمان تنظیم مقرارات که قانون های جدید دادن واسه جلو گیری از دانلود کردن........از روزی مخابرات حجمی شد مشخص بود تمام شرکتهای دیگه هم همه حجمی میشن.........کشوری که 4تافیلم و اهنگ دانلود کردن به خطرش انداخته واقعا خوده بهشته
من فقط مشکلم اینه چرا وسط دوره یهو باید طرح رو عوض کنن قرارداد و قانون هم یعنی کشک........این بجز بی شرفی و بی همه چیز بودن این سیستم و نظام هیچ چیز دیگه نشون نمیده
اگر شهرستانی نیستی، پارس آنلاین - آسیاتک - مخابرات - نوین نت برای دانلود نامحدود گزینه های پیش رویت است. (اینقدر هم خودت را نخور بخدا ارزش نداره، البته میدونم حرف حسابت چیه ولی خودت بهتر میدونی اینها روی کشور کره شمالی و ساواک و هرچی بخوای فکرشو بکنی رو سفید کردن)
از سرویسهای نامحدود
اگر اهل دانلود و در کنارش بازی آنلاین هستنی برو پارس آنلاین
اگر دانلود صرف میخواهی برو پارس آنلاین یا آسیاتک ( طرح های ویژه پارس آنلاین بسیار به صرفه و اقتصادی است)
اگر بازی تنها میخواهی برو مخابرات ( درسته الان اوضاعش خوب نیست اما مطمئنن اینجوری نمیمونه)
فراموش نکن که اگر میخواهی isp عوض کنی بهتره یک شرکتی انتخاب کنی که در کل کشور فعالیت داره
وسلام
بهتره برای دانلود از سایت های خارجی حتما اکانت مستقیم کننده لینک تهیه بشه، بهترین گزینه هم سایت mul.ir است
من با اکانت پولی سرور های معروف هم نمیتونم دانلود کنم سرعتشان خیلی پایینه حتی برا صفحه باز کردنشان هم مشکل دارم-فقط سایت تبیان تا 220 کیلو میرسه فکر کنم همه سرورهای خارجی محدود شده اند-دوستان اگه سرعت روی سرور خاصی بلدند که سرعتش خوبه اعلام کنند-دیگه فکر کنم کلا اینترنت مان ملی شد![]()
مثلا مرکز استانم خیر سرم ولی صد رحمت به بالای کوه......این مرکز ظفر فقط حسابگر داره و مخابرات و صبانت تا اونجا که من میدونم البته
ولی شک نکن طرحای نامحدود پارس و اسیاتک وبقیه شرکتها هم عوض میشه.
من فقط دانلود دارم یه مقدار کمی هم وبگردی......... این صبانت نامحدود نداره؟؟؟توی سایتش هیچی نامحدود نداشت.
دوباره بی خیال شیلنگه شدن! استفاده کنید که الان باز میبندن شیر اینترنت رو!
![]()
از mul اکانت دارم ولی اونم ر..... 5 مگابایت رو تو 20 دقیقه گرفتم![]()
برای من اینطور نیست، احتمالا سرعتت از مبدا خراب است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)