تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 634 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون این افزایش صدا باعث خش خش تو صدای اسپیکر نمیشه؟
    فکر می کنم از یه حدی اگه بیشتر بشه خش خش ایجاد می کنه...چون به هر حال قدرت اسپیکر به سخت افزار بستگی بیشتری داره

در آغاز فعالیت jj4v4dd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان من تازه دیروز گلکسی دار شدم.. بچم خیلی نازه اما تو فارسی زبونش میگیره!! جدا جدا حرف میزنه...
    این فارسی اینو چیکار کنم؟ خواستم تو این تاپیک بجورم دیدم ماشالا 500 صفحه نوشتین! یعنی هیچکاریش نمیشه کرد؟ بشینم مث خل و چلا کاراکتر به کارکتر کشف رمز کنم اسمسامو؟؟؟؟!!!
    بدتر از اینا من اصفهانی عمرا نمیتونم زیر بار اسمس 16 تومنی انگلیسی برم! اسمسو چطوری فارسی بفرسم؟؟؟؟ وای خوبه برم بفرشوم دوباره زیر قیمت همون نوکیا بگیرم... :(((

3. این کاربر از jj4v4dd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میخواستم توی پیغام خصوصی بپرسم، دیدم همه درها بستست...
    پس همینجا میپرسم که دوست عزیز، شما اینهمه اطلاعات ر مورد کرنلها و اینکه کدوم بهتره و کدوم به چه دردی میخوره و اصلا کرنل رو چرا و به چه علت عوض کنیم و اینا رو از کجا به دست آوردی؟
    خب یه تاپیک بزن، خودت با بیان شیوات به ما هم یاد بده، همونجا هم در مورد کرنلها بحث بشه و تبادل اطلاعات کنین و...
    کرنل ها هر کدوم با هم تفاوت هایی دارن تو ارائه نرم افزار مصرف باطری کیفیت صفحه نمایش

بهترین که نمیشه گفت کدومه ولی اسپید مود گالکسین دارکی تالون و سمافور از معروفترین کرنل ها هستند
    بیشتر باید توجه کرد چه کاستوم رامی نصب کردید تا تصمیم بگیرید روش چه کرنلی میخواهید نصب کنید که اینو بیشتر کوکر ها بهتون توصیه میکنن از یه کرنل خاص استفاده کنید که بهینه شده تو رامشون
    تو سایت های تخصصی ایرانی فایلها و اموزش هارو میتونید ببینید کافیه سرچ کنید کرنل گالکسی
    در ضمن این کارها رو خیلی ساده میشه انجامش داد فقط یکمی تحقیق و وقت باید صرف کرد تا بهترینو انتخاب کرد

کرنل یا هسته ریزترین دستورات سی پی یو هست برای اجرای برنامه که با زبان سطح پایین نوشته میشه (برنامه نویسیش سخته)

ممنون این افزایش صدا باعث خش خش تو صدای اسپیکر نمیشه؟
    اصلا رو اسپیکر تاثیر نداره (شایدم باشه ولی گوش های من همچین حسی رو نداشتن)این برنامه فقط زمانی فعال میشه که هندزفری داشته باشی
    که البته واقعا کیفیتش توپ میشه

خودم از کاستوم رام ایرانی امستریس استفاده میکنم با کرنل اسپید مود میتونم بگم از نظر سرعت و مصرف باطری خیلی عالیه هم ۴ ۵ ساعت ۱ درصد از باطری کم میشه

5. 2 کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان من تازه دیروز گلکسی دار شدم.. بچم خیلی نازه اما تو فارسی زبونش میگیره!! جدا جدا حرف میزنه...
    این فارسی اینو چیکار کنم؟ خواستم تو این تاپیک بجورم دیدم ماشالا 500 صفحه نوشتین! یعنی هیچکاریش نمیشه کرد؟ بشینم مث خل و چلا کاراکتر به کارکتر کشف رمز کنم اسمسامو؟؟؟؟!!!
    بدتر از اینا من اصفهانی عمرا نمیتونم زیر بار اسمس 16 تومنی انگلیسی برم! اسمسو چطوری فارسی بفرسم؟؟؟؟ وای خوبه برم بفرشوم دوباره زیر قیمت همون نوکیا بگیرم... :(((

از کجا خریدی ؟ قاعدتا باید رام فارسی Jpjv6 روش باشه
    اما اگر نبود هم اشکال نداره ! خودت بریز

رام های رسمی سامسونگ یا فارسی ساپورت هستند یا میشه خیلی راحت فارسی ساز ریخت

متاسفانه بخش موبایل P30word فقط به درد بحث می خوره ! برای رام ها و فارسی ساز ها باید بری فروم انروید فارسی

---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------

میخواستم توی پیغام خصوصی بپرسم، دیدم همه درها بستست...
    پس همینجا میپرسم که دوست عزیز، شما اینهمه اطلاعات ر مورد کرنلها و اینکه کدوم بهتره و کدوم به چه دردی میخوره و اصلا کرنل رو چرا و به چه علت عوض کنیم و اینا رو از کجا به دست آوردی؟
    خب یه تاپیک بزن، خودت با بیان شیوات به ما هم یاد بده، همونجا هم در مورد کرنلها بحث بشه و تبادل اطلاعات کنین و...

همه ی اینها در فروم های موبایلستان و اندروید هست ، متاسفانه p30world محیط مناسبی را برای آموزش و رام قرار نداده

7. 3 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه ی اینها در فروم های موبایلستان و اندروید هست ، متاسفانه p30world محیط مناسبی را برای آموزش و رام قرار نداده
    یعنی توی همین بخشهای فروم خودمون نمیشه همچین تاپیکهایی زد؟
    باور کنین میشه هان...
    خب آدرس تاپیکهای اون فرومها رو بدین پس.
    هرچند من همچنان ترجیح میدم خودتون دست به کار بشین و همینجا یه تاپیک بزنین برای این چیزها...

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی توی همین بخشهای فروم خودمون نمیشه همچین تاپیکهایی زد؟
    باور کنین میشه هان...
    خب آدرس تاپیکهای اون فرومها رو بدین پس.
    هرچند من همچنان ترجیح میدم خودتون دست به کار بشین و همینجا یه تاپیک بزنین برای این چیزها...
    دوست من ، من توی بجث گوشی زیاد وارد نیستم اما در کل مخالفم به اینکه دوباره بیان و از نو تاپیک بزنن. اینطوری فقط تلف کردن وقته! مهم یادگیری و افزایش اطلاعاتمونه. حالا این اطلاعات توی این فروم باشه یا جای دیگه! میتونیم راحت با هم لینک رد و بدل کنیم.

10. 2 کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب ما هم بالاخره این گوشی رو خریدیم...

برای انتقال کانتکت ها از پاکت پیسی به گلکسی...من سرچ کردم یه برنامه بود که باهاش کانتکت ها رو ایمپورت کرد تو جیمیل ام و از اونجا با گوشی سینک کردم ولی فقط اسم کانتکها میاد و شمارشونو نمیاره...اما تو جیمیل شماره ها هم هست...

کسی بلده چیکار باید کرد؟

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

برای انتقال کانتکت ها از پاکت پیسی به گلکسی...من سرچ کردم یه برنامه بود که باهاش کانتکت ها رو ایمپورت کرد تو جیمیل ام و از اونجا با گوشی سینک کردم ولی فقط اسم کانتکها میاد و شمارشونو نمیاره...اما تو جیمیل شماره ها هم هست...

کسی بلده چیکار باید کرد؟
    شماره هاتو بریز تو سیم کارت بعد ایمپورن کن

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کسی بلده چیکار باید کرد؟
    شماره هاتو بریز تو سیم کارت بعد ایمپورن کن
    از تو سیمکارت تعدادش محدوده و اینکه سایر اطلاعات از بین میره...مثلا ایمیل ها و غیره...

ولییییییی.....

آقا خودم کشفش کردم...اینجا میگم شاید به درد کسی بخوره...

اول یه برنامه 19 کیلوبایتی به اسم TBExport رو سرچ کنید و بریزید تو پاکت پیسی...به وسیله این برنامه از کانتکت هاتون بک آپ بگیرید با پسوند csv

حالا برین تو سامسونگ kies و از اونجا برید تو کانتکتها...یه گزینه داره import from pc...فایل مورد نظر رو باز می کنید.

حالا یه سری تنظیم برای هماهنگ سازی داره...مثلا شماره تلفن اول کجا ایمپورت شه...یا فامیلی ها ایمپورت بشه یا نه...سادست...

همین دیگه می زنید و از جعبه باز شده موبایل فون رو انتخاب می کنید و خودش همرو می ریزه تو گوشی.

14. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعی داره که اندروید 4 برای i9000 میاد یا نه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •