ای بابا انتخابات نخواستیم هرکس رو میخواید رییس بکنید، اما اینترنت رو وصل کنید
ای بابا انتخابات نخواستیم هرکس رو میخواید رییس بکنید، اما اینترنت رو وصل کنید
ایول حرف قشنگی زدی "هر کی رو میخواید رییس کنید" :LOL
از من ظهر خوب بود اما بد از ظهر ترکید...ای بابا رییس جمهور معلومه دارن کاندیدا ها رو مشخص میکنن.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستانی که با گوگل و سایت ها مشکل دارن (بجز فیسبوک)
خیلی راحت میتونن از مرورگر Opera استفاده کنن.
با گوگل و سایت های جست و جو هیچ مشکلی نداره
توی یزد هم دقیقا همین مشکل قطع و وصل شدن از دیروز بوجود اومده!!
البته همین یه دقیقه پیش هم B.B.C اعلام کرد مشکل سراسریه!!!
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه!...تا از ریشه نزننش بیکار نمیشینن!!!
ممنون![]()
این گندکاری فیل!!! جدید ترکیبیه از DPI و یک چیز دیگه که خیلی براشون جواب داده . قبلا که فقط DPI بود فشار زیادی روی اون کامپیوتر یا ابرکامپیوتری که مسئول این کار بود میومد . واسه همین به نظر میومد نصف شب ها بخشی از ترفیلینگ رو از کار مینداختند و بعضی چیزا درست میشد . مثلا اگه سرعت وی فی چن کم بود درست میشد یا مثلا برخی فیل کشها درست میشدن اما الان با این روش جدیدشون پیداس بار اون سیستم کم شده که حتی نصف شب هیچکدوم از فیل کشها کار نمیکنه .
همهء این مشکلات اخیر هم کاملا زیر سر یک شورای منحوسیه به نام شورای عالی فضای مجازی که یکی دو ساله از سوی شخص اول مملکت (اسمشو نبر !!!) که در جایگاه خدا نشسته!!! تشکیل شده و مسئولیتش اینه که کاریو که وزارت ارتباطات با شل کن سفت کن انجام میداد (تبدیل اینترنت به اینترانت) رو با مشت آهنین انجام بده . اسم این شورا رو گوگل کنید میبینید هر چی آتیشه از گور این شورا بلند میشه .
گریهء حضار برای مظلومیت شخص اول !!!...
راستی طرفای سه بامداد همین امروز اینترنت من کلا هیچ سایتی رو به جز اون سایت مشترکین مسخرشونو باز نمی کرد . بقیه هم چنین مشکلی داشتن؟ اصلا کسی تا این ساعت بیدار بوده؟!![]()
آره هیچ سایتی باز نمیکرد بجز چند تا سایت ایرانی![]()
من کلا دانلد شبانم دو شبه داغون هست
توی روز هم که دم به دقیقه قطع میشه البته قطع ارتباط نمیشه ولی صفحه هم باز نیمنه بعد مثلا 30 ثانیه تست میکنی خوب شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)