تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 1024 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

به نظر من كانون بايد سه تا تغيير تو برنامه هاش بده :
    1- مثل جلسه كنكور يه كلوچه بين دروس عمومي و اختصاصي پخش كنن.
    2- براي رشته تجربي وقتي دارن ثبت نام ميكنن دو تا گزينه بزارن يكي با زمين شناسي يكي بدون زمين شناسي به نظر من اينطوري خيليا گزينه 2 رو انتخاب ميكنن
    3- تو دفترچه سوالات سوالاي هندسه رو جداگانه ندن ( آخه تراز منو مياره پايين ) .
    همين ديگه !! امر ديگه اي ندارم .

2. این کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من كانون بايد سه تا تغيير تو برنامه هاش بده :
    1- مثل جلسه كنكور يه كلوچه بين دروس عمومي و اختصاصي پخش كنن.
    2- براي رشته تجربي وقتي دارن ثبت نام ميكنن دو تا گزينه بزارن يكي با زمين شناسي يكي بدون زمين شناسي به نظر من اينطوري خيليا گزينه 2 رو انتخاب ميكنن
    3- تو دفترچه سوالات سوالاي هندسه رو جداگانه ندن ( آخه تراز منو مياره پايين ) .
    همين ديگه !! امر ديگه اي ندارم .
    با گزینه 2 موافق نیستم به چند دلیل اول اینکه کانون یکی از شعاراش اینه که هیچ درسی رو کنار نذاریم .واسه همینه میذاردش که بچه ها بخوننش دلیل دوم اینه که خیلیا با نزدن زمین شناسی توی کنکور به جای قبول شدن توی رشته ی دکتری (داروسازی) کارشناسی قبول میشن
    در مورد گزینه 3 کاملا باهات موافقم البته کسایی که هندسه رو این آزمون بالای 50 زدن فکر کنم کم کم تراز هندسشون 7000 بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

با گزینه 2 موافق نیستم به چند دلیل اول اینکه کانون یکی از شعاراش اینه که هیچ درسی رو کنار نذاریم .واسه همینه میذاردش که بچه ها بخوننش دلیل دوم اینه که خیلیا با نزدن زمین شناسی توی کنکور به جای قبول شدن توی رشته ی دکتری (داروسازی)
    آره خوب ولي خيليا فقط ( فقط ) به خاطر رشته هاي پزشكي و دندانپزشكي تجربي ميان تجربي ميخونن خيلياي ديگه هم براي پزشكي يا دندان پ... يا داروسازي يا اگه نشد رشته هاي كارشناسي ديگه براي همين دو گروه ميشه يكي با زمين و اون يكي بدون زمين البته ميشه يه راه مسالمت آميز ديگه هم به كار برد مثلا دو تا كارنامه بدن يكي براي گروه اول و دومي براي گروه دومي. خوب شد الان ؟؟ زنگ بزنم كاظم ؟؟

5. این کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آره خوب ولي خيليا فقط ( فقط ) به خاطر رشته هاي پزشكي و دندانپزشكي تجربي ميان تجربي ميخونن خيلياي ديگه هم براي پزشكي يا دندان پ... يا داروسازي يا اگه نشد رشته هاي كارشناسي ديگه براي همين دو گروه ميشه يكي با زمين و اون يكي بدون زمين البته ميشه يه راه مسالمت آميز ديگه هم به كار برد مثلا دو تا كارنامه بدن يكي براي گروه اول و دومي براي گروه دومي. خوب شد الان ؟؟ زنگ بزنم كاظم ؟؟
    اتفاقا آزمون قبل همینطوری بود دیگه. مگه شما شرکت نکردید آزمون قبل رو؟آزمون قبل برای هر زیر گروه یه تراز داده بود یعنی برای زیرگروه یک (پزشکی و دندانپزشکی) بدون احتساب زمین شناسی و البته با ضریب های زیرگروه 1 حساب کرده بود. و برای همه زیر گروههای دیگه همین کارو کرده بود
    فکر بدی نیستا ولی بنظرم بزرگترین ایراد در این مورد اینه که باید زمین شناسی تایمش جدا باشه سوالاشم به قول شما جدا. اینطوری میشه مثل کنکور سراسری. کسی نمیتونه وقت زمین شناسی رو برای درسای دیگه استفاده کنه و در اصل ترازها واقعی تر میشن. خود من مثلا زمین شناسی رو ظرف کمتر 7 دقیقه میزنم و بقیه وقتش رو میذارم برای درسای دیگه که البته اشتباهه ولی خوب چاره ای نیست!
    منم موافقم که همه آزمونا تراز هر زیرگروه جدا مشخص شه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض سوالات کنکوری خارج از کشور!!!

سوالات کنکور سراسری و آزاد خارج از کشور سال 88 با پاسخ تشرحی(البته فعلا فقط ادبیات!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 6 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مثل جلسه كنكور يه كلوچه بين دروس عمومي و اختصاصي پخش كنن.
    این موضوع بستگی به نمایندگی شهر شما داره

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم با کیک و ساندیس موافقم

به نظر من یه نیم ساعت هم به وقت آزمون زیاد کنن همش وقت کم میارم

11. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sabayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

واي بچه ها، امروز فكر كنم بدترين نتيجم رو بگيرم. باورتون ميشه گسسته رو يادم رفت. آخه ميون اين همه درس پايه گسسته چي ميگه؟؟از اونجايي هم كه معمولا وقت زياد ميارم شك نكردم....خدا كنه بقيه درسام خوب باشن.
    اميدوارم شما بهترين نبيجه هاتون رو بگيرين

13. این کاربر از Sabayon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

5

اتفاقا آزمون قبل همینطوری بود دیگه. مگه شما شرکت نکردید آزمون قبل رو؟آزمون قبل برای هر زیر گروه یه تراز داده بود یعنی برای زیرگروه یک (پزشکی و دندانپزشکی) بدون احتساب زمین شناسی و البته با ضریب های زیرگروه 1 حساب کرده بود. و برای همه زیر گروههای دیگه همین کارو کرده بود
    واقعا ؟؟؟ كي همچين كاري كردن ؟ من كه آزمون قبلي بودم ولي تراز زيرگروه و اينا خبري نبود. حتي كارنامه مبحثي رو هم نتونستم بگيرم . شما كجا ديدي اين ترازارو ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اول مهر قرار نمیذاشتیم که هر آزمون کارنامه هامونو بذاریم امروز کارناممو آپلود نمیکردم!
    بابا محسن بازم خوبه تو ندیدی گسسته رو...
    من که هندسه پایه رو دیدم منفی زدم!!! کاش کور میشدم نمیدیدم!!!!
    این آزمون نتیجم فجیعه...
    فجیع!

16. این کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •